- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.061
Ya inanamıyorum ne kadar saçma birşey ya bu . Söyleyecek cok laf var şuan ama terbiyemi bozmak istemiyorum. Senin için çok üzüldüm arkadaşım Allah bir daha yaşatmasinGenetik test ile çıkıyor canım yine kan tahlilinde ama onu durduk yere bakmıyorlar en az 2-3 düşük yapınca bakıyor devlet.. benim yaşım ileri diye bebeğimin kalbi durduğunda koştum gittim yalvar yakar yaptırdım
Aynen benim de öyle sudan kaçıyorum gogsume gelmesin diyeBende de var o malesef. Eğilip kalkmayı bırak duştayken su geldiğinde bile acıyor
evet yazın hiç çekilmez onun kokusuGitmeyince gitmiyor evet canım inşallah geçer de yiyebilirsin. Yazın da pek balık yenmiyor ton balığı falan alıp yesek o da yararlıymış galiba.
evet ya cok acıyoArkadaşlar göğüs hassasiyetiniz var mı? Yatakta dönerken, eğilirken, kalkarken dehşet acıyor. Şiştiler bi de çok. Sizin de böyle mi?
canım benim doktorumda kesinlikle büyük balık yemememi söylediki ben küçük balık yiyemem büyük balıktan sadece somon yiyebiliyoruz onun harici ben karides kalamar düşkünüyüm ama onlarda yasakGitmeyince gitmiyor evet canım inşallah geçer de yiyebilirsin. Yazın da pek balık yenmiyor ton balığı falan alıp yesek o da yararlıymış galiba.
Canım konserve gıdalar pek önerilmiyor.Gitmeyince gitmiyor evet canım inşallah geçer de yiyebilirsin. Yazın da pek balık yenmiyor ton balığı falan alıp yesek o da yararlıymış galiba.
Aynen benim de öyle sudan kaçıyorum gogsume gelmesin diye
amin canım allah düşmanıma derler ya kimseye evlat acısı vermesin!Ya inanamıyorum ne kadar saçma birşey ya bu . Söyleyecek cok laf var şuan ama terbiyemi bozmak istemiyorum. Senin için çok üzüldüm arkadaşım Allah bir daha yaşatmasin
8. ayı bekleme canım istersen şimdiden kreme başla birde doğuma girmeden bir kaç gün önce soğan koy ortadan kesip bnm çok şükür hiç yara olmadı ve oğlum sadece anne sütü alıyordu inşallah sanada iyi gelirNe cektım o yaradan kızımın agzından kan suzulurdu bı kolumda anaam bı kolumda kocam kayınvalıdem çocuğu tutturur topuklarımı vura vura verırdım acıkcak sımdı dıe agladıgımı bılırım ucları yanıp kopmus gıbıydı demedıgım bıtkısel kalmadı 8 aydan ıtıbaren lansınoh krem surmustum masaj yaparak ve acılar ıle kılo vermeye baslayınca esım yeter dedı sagdıgım kadar sagdım ama sonu mama oldu bu konuda her turlu fıkıree acıgım ve hepsını not alıcam kısmetse yazın kızlar bıldıklerınızı
Soganı bot alıyorum cnm kısmetse ogun gelınce yapıcam evet krem araştırıp baslasam 1 ay sonra engec ıyı olcak ben lansınohun hııc faydasını görmedim koca tup bıtırmıstım8. ayı bekleme canım istersen şimdiden kreme başla birde doğuma girmeden bir kaç gün önce soğan koy ortadan kesip bnm çok şükür hiç yara olmadı ve oğlum sadece anne sütü alıyordu inşallah sanada iyi gelir
Gözüm korktu resmen emzirmekten düşününce bile korkuyorum ama bakalım zaman neyi göstericek instagramda sanırım görmüştüm gümüş göğüs kapağı onu koyduğunda yara vs çatlama olmuyomuş araştırabilirsin istersen canım doğuma az zaman kala takılıyo bende almayı düşünüyorumNe cektım o yaradan kızımın agzından kan suzulurdu bı kolumda anaam bı kolumda kocam kayınvalıdem çocuğu tutturur topuklarımı vura vura verırdım acıkcak sımdı dıe agladıgımı bılırım ucları yanıp kopmus gıbıydı demedıgım bıtkısel kalmadı 8 aydan ıtıbaren lansınoh krem surmustum masaj yaparak ve acılar ıle kılo vermeye baslayınca esım yeter dedı sagdıgım kadar sagdım ama sonu mama oldu bu konuda her turlu fıkıree acıgım ve hepsını not alıcam kısmetse yazın kızlar bıldıklerınızı
Canım her şey olabilir, geç döllenme de olabilir diğer türlüsü deBugün dr kontolu vardı kalp atışı için ultrasonda göremedi su iç sıkışık gel dedi baktı yine göremedi. başka hastane ultrasona sevk etti daha iyi dedi.baktılar renklide baktılar ama kalp atışı yok dediler. 7+3 deyim. Kendi doktorum pazartesiye kadar bekleyelim tekrar bakalım dedi.
Canım her şey olabilir, geç döllenme de olabilir diğer türlüsü de
Benim bebeğim ilk haftalarda 1 hafta geriydi mesela eğer 8. Haftada gitmeseydim bana da aynısını söyleyeceklerdi.
Kesenin içinde bebek oluşumunu da mı görmedi doktor n
Bende soluma yatamıyorum resmen batıyor orda bişeyBen soldan yumurtlamıştım ama bebek sağ tarafta doktor ultrasonda bakarkende sağ taraftaydı. O yüzden eğer sağa dönüp yatarsam inanılmaz bir ağrı oluyor hemen uyanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?