2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Eğer ılkı sezeryansa mecbur cnm bende normal olsun ısterdım ama olmayınca olmuyor ıste
Merhaba, Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. :)) İki tane çok yakından tanıdığım arkadaşım ssvd ile ikinci çocuklarını kucaklarina aldılar elhamdulillah. Birinin arasinda iki yaş birinin dört buçuk yaş var. Sen istedikten ve kendine guvendikten sonra herşey mümkün canım. Benim de 14.5 ay arayla iki meleğim var. Şimdi üçüncüyü istiyorum. İlk sezaryen oldu. 41. Hafta hala doğum baslamayinca suni sancı yedim. ikinci bebeğim de sürpriz yapıp gelince yaş aralığı iki olmadığı için direk sezaryenle doğdu. Ama üçüncüde çok istiyorum normal doğum denemeyi. Sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi boş..

Ben bu ay ki şansımı kaçırmış olabilirim. Tek ihtimal döngümün 21. Günü. O yüzden beklenen adet tarihinde testte çıkmayabilir. En az 15 gün beklemek lazım diyorlar ilişkiden sonra.

Sat neydi acaba? Bende yarın test yapsam mı acaba diyorum 1aralik benim, erken demi beklesem mı biraz bilemedim :) heyecan yaptım sanırım :)
Bat beklenen adet tarihi
Sat son adet tarihi

Genelde bi zaman vardir elbette ama bu gecirdigin mudahale senin durumun ve doktorunla cok alakali.
Yani 2 sene gecmeside beklenmez illa.
Arkadasimda 1 sene arayla ilkini sezeryan 2.yi normal dogurdu.
Herseyin nasibidir bence öne cikan sen yine de kafana takma :)
Insallah gonlune gore olur buarada,bebiste vardir :)

Dediğin gibi canım yapılan işlemler doktorun görüşü desteği çok önemli. Hiç bir yıl arayla ssvd yapan duymamıştım. Doktorum direkt olarak sezaryene yönlendirdi ikincide. Bende guveniyordum irdelemedim. Ama ikinci dogumumdan sonra, 12 saat suni sancı çekip sezaryan olduğum ilk dogumumun benim için ne kadar kıymetli olduğunu anlayınca bir de baktım ki ssvd diye birşey varmış. Herşey meleklerimiz için. Sağlıklı olsunlar da Allah başka dert vermesin. Haa bu arada iki sezaryenimden sonra da hiç süt problemi yaşamadım. Eğer üçüncü bicirik yoldaysa bu konuları da uzun uzun konuşuruz inşaallah buralarda.

Hersey istekten öte birazda nasip insanin her duruma kendini alistirmasi gerekiyor aslinda,yoksa dogumdam sonraki o sudan cikmis balik hali bide kendini dinlemekle gecerse cok daha zor olur :)
Benimde sezeryandan yana bi sikintim olmadi,hareketlerimde de sutumde de cok sukur.39 haftayi bitirdigimiz gun ters döndü kızım yani makat gelisliydi artik.5 gun daha bekledik ama ne care :)
Insallah vardir bebisin bende insallah katilabilirim gruba :))))))

inşaAllah sen de ben de katılabiliriz :) 29 Ağustos eşimin doğum günü. Eğer sezaryen olacaksa aynı güne denk getirmeyi çok isterim. Normal nasib olursa 5 eylülde gözüküyo bdt ama 42. Haftaya kadar yolu var tabi bi komplikasyon olmazsa. Dediğin gibi nasib.

Sat 2 Aralık, 8-9 günüm var beklenen adet tarihime. 2 gün evvel test yaptım negatif çıktı. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.

Temmuz anneliğini kurabiye kızımla 5 yıldır tadıyorum, şimdi bir de Eylül annesi olur muyum acaba :)
Neyse ben burada bir bekleyeyim bakayım ne olur ne olmaz :)))
Bende haziran annesiyim :)
Bat 7 ocak eğer eylül annesi olursam ve gene bir kızım olursa adı eylül olacak :)

An itibariyle bende varimmmyeni öğrendim sonucumu

Hayirli olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. :)

Arkadaşlar eşim bu sabah bir rüya görmüş. Rüyasında lokum tabağı içinde bir kaç lokum varmış. O iki tanesini yemiş. Biri koyu renkli bi lokummuş. Diğeri de açık renkli. Ve tabaktaki lokumlar arasında sadece bu ikisinde Hindistan cevisi serpiliymiş. Hayırlara gitsin inşaallah. Bana anlatmadan önce ben yordum ama sana da anlatayım dedi. Biri kız biri erkek ikiz cocuklara işaret olabilir dedi. :))) Ben de duam olsun bu yorumun dedim. Evlendiğimiz günden beri ikiz çocuklarımın olmasını çok istedim. İnşaallah nasib olur. "Rüyalar guvercin gibidir. Neye yorarsaniz ona uçar." Diye birşeyler okuduğumu hatırlıyorum. Hakkımızda hayırlısını nasib etsin Allah. Ayın 27 sini iple çekiyoruz bakalım. Ama eğer geç yumurtlama olduysa ocak 1-2 de olabilir. Sat 29 Kasım. Bu rüya beni çok umutlandırdı..

Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah :)

Brn de rüyamda bir erkek bebek doğurduğumu görmüştüm gece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…