2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Baktım ki sadece 1 tane konu var bi tane de ben açayım dedim 2018 Eylül anneleri ☺gelin beraber şafak sayalım ❤ ve sağlıklı bir şekilde bebislerimize kavuşalım inşallah
Çok iyi olmuş hayırlı uğurlu olsun bende Eylül 28 beklenen annelik tarihi size bir sorum olacaktı siz keseyi gördünüz mü ve bhcg niz kaç çıkmıştı en son

Merhaba aynı gunler anne olacağımız tarih siz keseyi gördünüz mü bhcg biz kaç çıktı en son
Canım ben adetime 4 gün varken 11 aralıkta öğrendim gebeliğimi ilk b hcg 444
15 aralıkta b hcg 4079 geldi benim değerlerim çok yüksek geliyor
Ben bir kez ultrason yaptırdım oda 15 aralıktı görünmedi doktor değerlere bakma daha çok yeni gebesin tahmini 2,5 - 3 hafta içindesin dedi
10 gün sonra çağırdı kese için

Siz de tahminimce görmediniz daha? B hcg niz ne durumda ?

Benim de bugün adet gunumdu HCG 333.86cikti kese görülmedi HCG yükseliyor mu onun için Çarşamba tekrar gel dedi

Temmuz anneliğini kurabiye kızımla 5 yıldır tadıyorum, şimdi bir de Eylül annesi olur muyum acaba :)
Neyse ben burada bir bekleyeyim bakayım ne olur ne olmaz :)))

Bende Mayıs annesiyim :) Tekrar Mayıs'a denk geliyordu ama bi kayip var.Nasip olursa Eylul'e sevindirir miniş bakalim :) Bir Eylül cocuğu ve gelini olarak :))))

Canım bn yanlış hesaplamasim Ağustos annesiyim ben kismetse keseyi pazartesi günü gel dedi doktorum görürüz dedim beta da adete 5 gün varken 61.14 adet günü 707.9 du ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…