2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Laftan anlamıyorlarsa çok zor. Bakabilme imkanın varsa tabiki kendin bak bi süre,sonrası yoluna koyulur elbet.

Laftan anlamıyorlarsa çok zor. Bakabilme imkanın varsa tabiki kendin bak bi süre,sonrası yoluna koyulur elbet.
dayanabildigim kadar dayanırım artık sonra başlarım iş aramaya

eşimle konusaymda iş yerindeki durumlarımı anca ayarlarım tek elemanım cünkü yeni birisi lazım

dayanabildigim kadar dayanırım artık sonra başlarım iş aramaya

eşimle konusaymda iş yerindeki durumlarımı anca ayarlarım tek elemanım cünkü yeni birisi lazım
Hayırlısı olsun.. Ben kaçgün evde kalırım acaba doğumdan sonra

Kızlar aranızda bütün gün midesi bulanan varmı? 9+4üm ve sabah kalktıktan gece uyuyana kadar heran bulantım var. Son üç dört gündür sürekli böyleyim. Çalışıyorum işten iki gün izin aldım ama bittim kızlar.

canım ben öyleydim..nevrim döndü bu durumdan 3 gün rapor aldım evden burnumu bile çıkarmadan yattım çarşamba-pazar arası..pazar akşamından beri arada nefes aldırıp unutturmaya başladı kendini sanki bulantı..bitti mi hayır bitmedi ama özellikle sabahları ve akşamları yoğun olarak devam ediyor..inş böyle böyle tez zamanda biter diye umuyorum

allah dayanma gücü versin canım yavas yavas geçer inşallah

Anlıyorum arkadaşım Allah kolaylık versin . Hepimizin başında... öyle böyle o günlerde geçti beeeh şimdi tekrar başlayacak o ayrı

hemen mi dönceksin işe
Şimdidrn bişey söylemek zor. Aktif çalışmasamda uğrarım mutlaka iki günde bir. Kendi işyerim,bırakmak olmuyor. Çalışanlarda var onlara devrederim dosyaları,önemli davalara ben giderim derken hallederiz bişekilde. İlk doğumumdada böyle idare etmiştim,alışkınım ben

Anlıyorum arkadaşım Allah kolaylık versin . Hepimizin başında... öyle böyle o günlerde geçti beeeh şimdi tekrar başlayacak o ayrı
stres yaptıgım tek konu bu yoksa hayatımdan cok memnunum hamilelik işten ayrılma fln hiç sorun değildi yani

neyse ki teknoloji gelişti görüntülü konusmayla fln daha iyi idare edebilirsin

Kızlar cok sukur mınıkım ıyı hersey yolunda dedi dr haftası ıle uyumlu kalp atısı çok hızlı masllah dedisormadım tabı hıc kac dıe dınlettı banada... bulantım var falan dedım bız bulantıyı severız olsun dedı drum sukur kızlar

ama biz sevmedik deseydin
cok sevindim canım maşallah ona inşallah hep böyle saglıklı olur

gözünaydın canım, sağlıkla geçsin hep :) bir sonraki randevuyu ne zamana verdi

ama biz sevmedik deseydin
cok sevindim canım maşallah ona inşallah hep böyle saglıklı olur
Aynen cnm ıcımden dırek onu dedım zaten bıde bıze sor dıe ama dusununce bı dr bıle bunu dıyorsa demk bulantı demek saglıklı gebelık demek mı bılemedım... ben bu tezı kırdım gercı kalbı duran bebektede devamlı kusuyodum ama sağlıklı deılmıs aammmaaannnn neyse

gözünaydın canım, sağlıkla geçsin hep :) bir sonraki randevuyu ne zamana verdi
Cnm bastan 3 hafta sonra gel dedı sonra 15 gunde karar kıldık bundan oncekı gebelıkte kotu sonuclandı oyuzden tehlıkelı surec gecene kadar 15 gune ındırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…