2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doktor ne diyor kuzu? Benim de saridan kahveye lekelenmelerim oluyor. Cok da korkuyorum 19 subat da kalp atisina cagirdi baska da bisey demiyor doktor.

Çok az oldu ve hemen kahverengiye döndü o yüzden sormadım canım. Adet zamanıma denk geliyordu zaten. Çarşamba sabah kontrolüm ve kan tahlillerim var. Bakalım ne çıkacak.

Ama kahverengiyse sorun yok diyorlar, önemli olan kırmızı olmaması ve parça gelmemesi. Geçen hafta ciddi kanamam olmuştu ve bayağı parça da gelmişti. Bebek aşağı inmiş ama yine de gayet sağlıklıydı. İğne + progestan ve wc hariç yataktan çıkmıyorum. İnşallah sorun yoktur sende de. Olsa doktorun daha sık çağırırdı ve söylerdi düşük riskin var diye.

Merhaba hanımlar. Ben 8+4 haftalik hamileyim. Simdiye kadar hic mide bulantısı yaşamadım. Kilo da almadim. Sizlerde nasil durumlar.erkek bebek istiyorum insallah olur. Bir kızım var.
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin ben de mide bulantısı oluyor ama çok zorlamıyor şükür

Kızlar sabah ağrım oldu çok işe gitmedim doktora gidicem demiştim ya geldim çok şükür bebeğim çok iyi kalbi 160 170 kadar atıyor dedi 6 günde 2 kat büyümüş 1 cm di 2 cm olmuş ve 3 gün geriden geliyordu bugün günüyle uyumlu çıkmış ultrason kağıdına baktım kesede hızla büyüyor. fotoğrafı paylaştım nubtan cinsiyet tahmini yapabilir misiniz

Canım ultrason hem çok bulanık yüklenmiş hem de nub belli olmuyor :(

Kızlar sabahtan beri burun akıntısı halsizlikten ölücem. Gözlerimde yanıyor. Soğuk algınlığı için neler yapmıştınız bide benim için yazarmısınız bulamıyorum yazılanları çok geride kalmış
Ben de aynı durumdayım :hasta: Dün gece ağrı dislerime vurdu kivrandim resmen. Doktora gitmeye bile halim yok

Kızlar sabahtan beri burun akıntısı halsizlikten ölücem. Gözlerimde yanıyor. Soğuk algınlığı için neler yapmıştınız bide benim için yazarmısınız bulamıyorum yazılanları çok geride kalmış
Sıcak ballı limonlu su içtim, bol bol mandalina portakal yedi . Zencefilin falan hepsinin fazla tüketimi riskli, korkudan içemedim onları.

Çok az oldu ve hemen kahverengiye döndü o yüzden sormadım canım. Adet zamanıma denk geliyordu zaten. Çarşamba sabah kontrolüm ve kan tahlillerim var. Bakalım ne çıkacak.

Ama kahverengiyse sorun yok diyorlar, önemli olan kırmızı olmaması ve parça gelmemesi. Geçen hafta ciddi kanamam olmuştu ve bayağı parça da gelmişti. Bebek aşağı inmiş ama yine de gayet sağlıklıydı. İğne + progestan ve wc hariç yataktan çıkmıyorum. İnşallah sorun yoktur sende de. Olsa doktorun daha sık çağırırdı ve söylerdi düşük riskin var diye.

Allah yardımcımız olsun hepimizin kuzum, sağlıkla gelsinler inşallah❤️

Kusmak mı iyi kusamamak mı bilemedim. Kusmuyorum ama yemek yedikten sonra mahvoluyor midem. Afedersiniz sürekli geğirme bulantı. Akşam üstü hep böyle oluyorum. Geçsin artık :KK43:
Ayyy ayni durumdayim:duduk:sanki yediklerimu midem ogutmuyor ve icerde halay cekiyorlarmis gibi hissediyorum. Simdiden gobegim kocaman oldu:kk77::bicak:

Hmm öyle bişey yok sanırım. Çarşamba doktora sorayım ben bi. Teşekkür ederim☺️
Evet sen kesinlikle doktora sor. Ama tsh dusuk olsa da t3 t4 normalse rahat ol. Ayrica tsh in yuksek olmasindansa dusuk olmasi daha iyi canim.

Anladım canım çokta korkmaya gerek yok o zaman. Peki yatış pozisyonuyla alakalı birşey dedimi doktor. Bana yüzüstü yatma dedi. Bende öyle yatmaya alışmışım. Gece hep uyanıp düzeltiyorum kendimi. Sırf bu yüzden şimdiden uyku kalitem düştü. Dinlenmiş şekilde uyanamıyorum.
Genelde bı tarafıma yatıyorum ama baxen hafıf yuzustu kayıyorum. Henuz büyuk bır karnımız yokkı nasıl zarar verecekmişiz.

Canım ultrason hem çok bulanık yüklenmiş hem de nub belli olmuyor :KK43:

Evet kırpıp buraya yükleyince hiç belli olmuyor geçen sefer ki.daha netti. aslında yakından belli oluyor ultrason kağıdında iyice yatık vazitette kafası da biraz arkaya doğru bakıyor gibi ama burada fazla görünmüyor işte

Back