2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar sabah ağrım oldu çok işe gitmedim doktora gidicem demiştim ya geldim çok şükür bebeğim çok iyi kalbi 160 170 kadar atıyor dedi 6 günde 2 kat büyümüş 1 cm di 2 cm olmuş ve 3 gün geriden geliyordu bugün günüyle uyumlu çıkmış ultrason kağıdına baktım kesede hızla büyüyor. fotoğrafı paylaştım nubtan cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Nub tam belli değil canım ben kendiminkinden anladığım kadarıyla erkek oluyo yukarı doğru çünkü önce sağlıklı olması tabi önemli olan ama merak ediyoruz işte o ayrı bakalım tutcakmı bu teori bende bana göre kız ama içime öyle doğuyo çünki bakalım doktorum 12 haftada çağırdı merakla beklicez artık inşallah belli olur 12 de

Kaç haftalık canım? Benim de çarşamba randevum var da hareket eder mi acaba
Canım bugün bi doktora gittim ilgisiz nemrut bi doktordu bana ultrason kağıdı bile vermedi ilgilenmedi ekranı bana bile göstermedi bebeği 9+6 günlük dedi sonra içime sinmedi başka bi doktora gittim bana gösterdi herşeyini kalp atışını dinletti hareket ediyodu izliyodum hareketlerini gösterdi ilgiliydi baya 9+3 günlük dedi normalde de 9+4 günüyle aynı yani aslında

Bakın kızlar benim bugünkü açıklamamda yumuşak ciltlilerin çatlak konusunda şanslı olduğu yazıyor. Zayıf bir kadınım ama bıngıl bıngıl etlerim :D bu minnoşımu da çatlaksız doğurayım sonra sıkılaşmak için pilatese başlayayım :)

Nub tam belli değil canım ben kendiminkinden anladığım kadarıyla erkek oluyo yukarı doğru çünkü önce sağlıklı olması tabi önemli olan ama merak ediyoruz işte o ayrı bakalım tutcakmı bu teori bende bana göre kız ama içime öyle doğuyo çünki bakalım doktorum 12 haftada çağırdı merakla beklicez artık inşallah belli olur 12 de

evet en önemlisi sağlık ben ne tedavilerden sonra kavuştum cinsiyet en son sırada benim.için merakta oluyor 12.haftada belli olur mu bende 12.haftada hem kontrole gidicem hem 2 li test yapılacak

Ben oğlumda hiç çatlamadım ama 12 kilo almıştım göbeğimede son aylarda bir krem sürmüştüm ama hatırlamıyorum araştırıp yazarım adını

Bakın kızlar benim bugünkü açıklamamda yumuşak ciltlilerin çatlak konusunda şanslı olduğu yazıyor. Zayıf bir kadınım ama bıngıl bıngıl etlerim :KK70: bu minnoşımu da çatlaksız doğurayım sonra sıkılaşmak için pilatese başlayayım :)

Ben bugün doktordan sonra kabızlık için ilaç almaya girdim lıerac gördüm alayım dedim 110 tl dedi bıraktım mustela da orada yoktu kakao yağı da alıcam zayıfım ama karnım çabuk çıkacak gibi

Ben bugün doktordan sonra kabızlık için ilaç almaya girdim lıerac gördüm alayım dedim 110 tl dedi bıraktım mustela da orada yoktu kakao yağı da alıcam zayıfım ama karnım çabuk çıkacak gibi
İlk aylar bebe yağı badem yağı, göneğim çıkmaya başladıktan sonra da kakao yağı kullanmıştım ilk gebeliğimdw, şükür ki hiç çatlağım olmadı. Mustela da ucuz bir krem değil, badem yağı göbeğimde tüylenme yapmıştı ama doğumdan sonra döküldü hepsi

İlk aylar bebe yağı badem yağı, göneğim çıkmaya başladıktan sonra da kakao yağı kullanmıştım ilk gebeliğimdw, şükür ki hiç çatlağım olmadı. Mustela da ucuz bir krem değil, badem yağı göbeğimde tüylenme yapmıştı ama doğumdan sonra döküldü hepsi

Canım ya benim karnım hiçbirşey kullanmadığım halde tüylendi hep nedense tüp bebek olduğu için progestan kullanıyorum estrofem var rahim kalınlığı için bunları 3.ay bitince bırakıcam onlar mı yapıyor hamilelik hormonları mı bilmiyorum

evet en önemlisi sağlık ben ne tedavilerden sonra kavuştum cinsiyet en son sırada benim.için merakta oluyor 12.haftada belli olur mu bende 12.haftada hem kontrole gidicem hem 2 li test yapılacak
Valla canım arkadaşım kızını 12 de gördü inşallah gösterirde görünür diye dua ediyorum cidden sadece merak yaa

molalarla filanda zor mu ki :KK43: uçağı çok seven biri değilim tatiller için..valizler ve rahat rahat dolaşmak vs için..ama buda bir seçenek olsun aklımda..tşkrler
Hiç bişey olmaz arkana yaslan git bende gitmiştim karnım burnumda arkaya geçersin rahatsız olursan uzatırsın bacaklarını,

Canım bugün bi doktora gittim ilgisiz nemrut bi doktordu bana ultrason kağıdı bile vermedi ilgilenmedi ekranı bana bile göstermedi bebeği 9+6 günlük dedi sonra içime sinmedi başka bi doktora gittim bana gösterdi herşeyini kalp atışını dinletti hareket ediyodu izliyodum hareketlerini gösterdi ilgiliydi baya 9+3 günlük dedi normalde de 9+4 günüyle aynı yani aslında
İnşallah biz de hareket ettiğini görürüz ya☺️ Heyecanlandım şimdi☺️

Back