canım denize normalde bayılmazdım bende ama her yıl girdiğimden anlamıyormuşum..iyot eksikliğim var denizin iyotuna o yüzden ihtiyacım var..sinüzitim iyice zorluyor bu havalarda yine deniz...ağızdan ilaçla ne kadar yükseltsem olmuyor d vitaminim düştü hamilelikte bile dr damla verdi
sırt ve belimdeki kireçlenmeler güneş ve kum istiyor..kısaca ilaç gibi oldu artık deniz kum güneş..kaldı ki alerjik bir yapım var beyaz tenliyim öyle güneşe serilip yatmam bile..ama bir şekilde yazları tatil yaptıysam bunların hiç biri olmuyordu..3 yıldır ne darbesi kaldı ne fırtınası ne cenazeler her gittiğim yerden ayağımı suya değdiremeden güneş göremeden döndük geldik..hem moral olarak hem gerçekten öylece uzanıp şemsiyemin altında kitabımı okuyarak gönlümce dinleneceğim 1 haftaya ihtiyacım var...doğumdan sonra uzun bir kış bizi bekliyor olacak..bu yüzden ege sezonuna zor olur ama erken dönemde (26 haftalık) antalyaya gidebilirsem çok iyi gelir diye düşünüyorum artık..şimdiden yapıp rezervasyonu bir aksilik olursa (inş olmaz) sağlık durumuma göre gitmeyi düşünüyorum artık...bacakların şişine tuzlu suda iyi gelir olmadı