2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Isıktada olsa gorunuyo olması yada çok beklesede cızgı cıkması pozıtıf demkmı oluo

Yeni bir test yapsan kafan rahatlar aslında :) Bu kadar zorlamamış olursun kendini.
Hassas testlerdende olabilir.
Allah gönlüne göre versin.

Yenı yaptm canım zaten yenı uzerınden konusuyorum

Beklemiş ya o yüzden dedim.Genelde 5 dk sonrasını baz almayın diyorlar.Simdi hemen mi çıktığınıda bilmiyorsun ya cizginin :)
Baska bi testle hem saglama yapmis olursun hemde kendin rahatlarsın :)

İlk üç ay nasıl geçecek acaba. Hamileyken çalışmak çook zormuş sabahtan beri ayaktayum arada kasılmalarım oluyor. Çok yoruldum ve hala okuldayım. Final haftası bitirdi beni

İlk zamanlar yorucu,zaman zaman zorlayıcı canım.Allah yardımcın olsun ama kendini iyi dinle çok iyi hissetmezsen rapor al,önemli zamanlar,hic azcık daha dayanayım demeye gelmez

Beklemiş ya o yüzden dedim.Genelde 5 dk sonrasını baz almayın diyorlar.Simdi hemen mi çıktığınıda bilmiyorsun ya cizginin :)
Baska bi testle hem saglama yapmis olursun hemde kendin rahatlarsın :)
Anladım cnm ıkı test harcadım bu yaptıgımdada ısıkta gorunuyo hafıf atıorm resım bakında söleyın catlıcm yoksa

Eklentiler

• CBC2126A-2AA0-4EEC-B806-9358F3411734.jpeg
    20,4 KB · Görüntüleme: 40
  • 2A1B1AB1-B6FE-4503-A3E6-1EFB8383B808.jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 4C0DD90A-0987-46BC-BBC0-985B016DFFB2.jpeg
    23 KB · Görüntüleme: 49
  • 27046749-90C9-489D-B9E8-B3D8BAAB6FC8.jpeg
    23 KB · Görüntüleme: 54
Ediz Enesin Annesi Olanlar olmuş gibi mi duruyor bilemedim açabiliyorsan aç diyesim geldi içini
Son adet ne zaman?
23 aralıktı canım son adet usttekı dun akşam yapıp akşam ısıgında goremedıgım ama atmadıgım sabah gordugum dıgerıde yenı yaptıgımda ısıkta gordugum

Kızlar kan testleri için (hemogram troid toxoplazma hıv vs.)dr a gittim bugün tekrar baktı usg ile kese 13.1 mm dedi ama kaç haftalık demedi benim son adet 5 ekim emzirme döneminde olduğum için ve yeni doğum yaptığım için adetler düzensizdi kaç haftalık acaba ya bebişi görmedik ama yolk sac vardı 5h3 gün diğer gittiğim zamana göre bakalım artık hayırlısı

Hayaleti gören varmıı
Canım en mantıklısı kan vermek bence çünkü benim testimde 10 dk dan sonra silik pozitif çıkıyodu bazen o yüzden bu gebeliğimde hemen çıkmasa inanmayacaktım ona rağmen üç tane test yapmıştım ya erken gebelik testi yap ya kan ver bana kalırsa gönlündeki olsun :)

23 aralıktı canım son adet usttekı dun akşam yapıp akşam ısıgında goremedıgım ama atmadıgım sabah gordugum dıgerıde yenı yaptıgımda ısıkta gordugum

Yani yumurtlama zamanların daha düşününce.
Hali hazırda yumurtan mı vardıda oldu desek kana geçmesi idrara geçmesi fln ayrı zor gb duruyor düşününce.
Valla en garantisi kan testi gb duruyor :)
Ya da gününü bekleyeceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…