- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
İlişkiden 8 gün sonra benimde böyle çok silik çıkmıştı. 2 gün sonra sabah ilk idrarla yap,çok daha koyu çıkacak :) şimdiden gözünaydın.Kızlar daha benım netlestırmeme vakıt oldugu ıcın cok paylaşım yapamıorm yanlız dun ıdrr testı yaptım aksam ısıgında fazla gorememıstım ben sabah baktıgımda yandakı cızgının silik oldugunu gördum sasırdım daha ılıskıden cok zaman gecmedı cıkarmı bılemedım sızce cok beklesede ordakı cızgı belırsız de olsa gorunurmuydu yoksa net olmamıs olsa tek cıZgıyle kalırmıydı ? Ek olarak resmi ekledim bakıp yazarmısınız rica etsem
Aaa cıddımısın hamıleyım yanı onu mu dıosun ben çok saat gectıgı için ole cıktıgını dusunuyodum pekı sunu merak edıyorum ne kadar vakıt gecsede tek cızgı olarak kalırmıydı yoksa cok bekledıgınde o cızgı zaten alt yapıda oldugu ıcın beklemeden sebep belırgınlesmıs olabılırmı kafamda deli sorularİlişkiden 8 gün sonra benimde böyle çok silik çıkmıştı. 2 gün sonra sabah ilk idrarla yap,çok daha koyu çıkacak :) şimdiden gözünaydın.
İlk testi yaptığımda ikinci çizgiyi göremedim,saatler geçtikten sonra baktığımda silik ikinci çizgi vardı. Sen testi tekrarla koyulaşacak o. Hamilesin :)Aaa cıddımısın hamıleyım yanı onu mu dıosun ben çok saat gectıgı için ole cıktıgını dusunuyodum pekı sunu merak edıyorum ne kadar vakıt gecsede tek cızgı olarak kalırmıydı yoksa cok bekledıgınde o cızgı zaten alt yapıda oldugu ıcın beklemeden sebep belırgınlesmıs olabılırmı kafamda deli sorular
Demee kızzz oğlum 1 yasında daha azcık kaçmayla tuttumu anam ceket atsa hamıle kalıorım oğlumda tek seferde olmustu 2 yıl sonraİlk testi yaptığımda ikinci çizgiyi göremedim,saatler geçtikten sonra baktığımda silik ikinci çizgi vardı. Sen testi tekrarla koyulaşacak o. Hamilesin :)
Gidip obur testıde yapcm o zaman dayanamam yarına kadar cıkmazsa yoktur demı ?İlk testi yaptığımda ikinci çizgiyi göremedim,saatler geçtikten sonra baktığımda silik ikinci çizgi vardı. Sen testi tekrarla koyulaşacak o. Hamilesin :)
Bana bıraz yok gbı gelıo ama bakalımİlk testi yaptığımda ikinci çizgiyi göremedim,saatler geçtikten sonra baktığımda silik ikinci çizgi vardı. Sen testi tekrarla koyulaşacak o. Hamilesin :)
Yaptım ıkıncı testı daha ılıskıden sonra bugun 5. Gun ama imkansız gbı gelıo bana ışığa tutunca gorebılıorum ıkıncı oda kendıde olan cızgı sanırım cıktıgı ıcın deıl yanı olemıİlk testi yaptığımda ikinci çizgiyi göremedim,saatler geçtikten sonra baktığımda silik ikinci çizgi vardı. Sen testi tekrarla koyulaşacak o. Hamilesin :)
Sabah idrarıyla yaparsan net sonuç alırsın canım. Sen olmasın istiyorsun heralde. Hayırlısını nasip etsin Rabbim.Yaptım ıkıncı testı daha ılıskıden sonra bugun 5. Gun ama imkansız gbı gelıo bana ışığa tutunca gorebılıorum ıkıncı oda kendıde olan cızgı sanırım cıktıgı ıcın deıl yanı olemı
Olmasın deıl olursa hayır demem de bebısım kucuk dıye endıse edıyorum sadeceSabah idrarıyla yaparsan net sonuç alırsın canım. Sen olmasın istiyorsun heralde. Hayırlısını nasip etsin Rabbim.
Canım aynı benim testim gibi yumurtlamadan 10 gün sonra böyleydi senin ne zamandıKızlar daha benım netlestırmeme vakıt oldugu ıcın cok paylaşım yapamıorm yanlız dun ıdrr testı yaptım aksam ısıgında fazla gorememıstım ben sabah baktıgımda yandakı cızgının silik oldugunu gördum sasırdım daha ılıskıden cok zaman gecmedı cıkarmı bılemedım sızce cok beklesede ordakı cızgı belırsız de olsa gorunurmuydu yoksa net olmamıs olsa tek cıZgıyle kalırmıydı ? Ek olarak resmi ekledim bakıp yazarmısınız rica etsem
İnşallah canım hoşgeldinKızlar hamile oşdugumu öğrendim eylül annesiyim inşallah
Işıpa tutunca gorunen hayalet çizgiye ne diyosunuz peki kozlsr ? Orda zaten cıkması on gorulen bı cızgı testın yapılısından koyuldugu ıcın mı gorunuyo yoksa gebelık olmasa o cızgı asla gorunmezmıEvet kızlar minnak bebekli olanlar pek giremiyor sanırım ben gibi:)
Elimde telefon görümce sinirleniyor alıp atıyor kızım şimdi de yanımda anne anne diye dolaşıyor ilgi istiyor. Ç
İlk gebeliği olan atkadaşlara yüksek sesle sesleniyorum.
Lütfen hamileliğinizin tadını çıkarın bolca dinlenin... istediğiniz vakit uyuyun bolca kitap okuyun sosyalleşin...
Benım dahaaa asırı yenı o yuzden emın olamıorum zaten daha ılıskı ustunden 5 gun gectıCanım aynı benim testim gibi yumurtlamadan 10 gün sonra böyleydi senin ne zamandı
İnşallah canım hoşgeldin
Bu sorumu merak edıyorumIşıpa tutunca gorunen hayalet çizgiye ne diyosunuz peki kozlsr ? Orda zaten cıkması on gorulen bı cızgı testın yapılısından koyuldugu ıcın mı gorunuyo yoksa gebelık olmasa o cızgı asla gorunmezmı
Canım daha önce çok test yaptım eğer hamile değilsen hayalet çizgi bile olmuyor. Testler bazen yanlış olabiliyor ama genelde hepsi doğru.Bu sorumu merak edıyorum
Aşırı yeniymiş 5 gün ama hiç belli olmaz belki erken döllenmiştirBenım dahaaa asırı yenı o yuzden emın olamıorum zaten daha ılıskı ustunden 5 gun gectı
Isıktada olsa gorunuyo olması yada çok beklesede cızgı cıkması pozıtıf demkmı oluoCanım daha önce çok test yaptım eğer hamile değilsen hayalet çizgi bile olmuyor. Testler bazen yanlış olabiliyor ama genelde hepsi doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?