- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Canım en mantıklısı kan vermek bence çünkü benim testimde 10 dk dan sonra silik pozitif çıkıyodu bazen o yüzden bu gebeliğimde hemen çıkmasa inanmayacaktım ona rağmen üç tane test yapmıştım ya erken gebelik testi yap ya kan ver bana kalırsa gönlündeki olsun :)
Yani yumurtlama zamanların daha düşününce.
Hali hazırda yumurtan mı vardıda oldu desek kana geçmesi idrara geçmesi fln ayrı zor gb duruyor düşününce.
Valla en garantisi kan testi gb duruyor :)
Ya da gününü bekleyeceksin :)
Bu testlerle çok karşılaştım ya o yüzden diyorum canım ya bekle iki gün sonra ilk idrarla yap ya yarın sabah erken gebelik yap ya kan ver hahahayttSizdede devreler yandı tabi
bende bilemedim şaşkın ve tuhaf durumdayım bana gore yok ama bekleyen teste gore var yenı yapılan testte ısıkta var normalde yokBu testlerle çok karşılaştım ya o yüzden diyorum canım ya bekle iki gün sonra ilk idrarla yap ya yarın sabah erken gebelik yap ya kan ver hahahaytt
Kızlar kan testleri için (hemogram troid toxoplazma hıv vs.)dr a gittim bugün tekrar baktı usg ile kese 13.1 mm dedi ama kaç haftalık demedi benim son adet 5 ekim emzirme döneminde olduğum için ve yeni doğum yaptığım için adetler düzensizdi kaç haftalık acaba ya bebişi görmedik ama yolk sac vardı 5h3 gün diğer gittiğim zamana göre bakalım artık hayırlısı
Sizdede devreler yandı tabi
Sağol cnm actıgımda ne olması gerekıo pelı ?Hadi hayırlısı :) Belli eder bi sonraki gidislerde daha cok :)
Büyüğü 9 ayliktı di mi senin?
Azcık yandı valla :)))))
Ama acanlar oluyordu gormustum baska testte olabilir.Bu isin artik bayaa her yolu denensigi icin :))))))
Yine de yorma kendini sabahlari dene.Hayirlisiyla gonlundeki olsun.
Sağol cnm actıgımda ne olması gerekıo pelı ?
Benim ilk testime benziyo kendi çizgisi gibi duruyo buharlaşma çizgisi genelde yamuk yumuk duruyo eğer gebeliktense yarın dahada belirgin çıkcaktırKızlar daha benım netlestırmeme vakıt oldugu ıcın cok paylaşım yapamıorm yanlız dun ıdrr testı yaptım aksam ısıgında fazla gorememıstım ben sabah baktıgımda yandakı cızgının silik oldugunu gördum sasırdım daha ılıskıden cok zaman gecmedı cıkarmı bılemedım sızce cok beklesede ordakı cızgı belırsız de olsa gorunurmuydu yoksa net olmamıs olsa tek cıZgıyle kalırmıydı ? Ek olarak resmi ekledim bakıp yazarmısınız rica etsem
Hepsinde var çizgi canım
Aaa ne guzelll yaaa cok sevndımmm canımm bu onumzdekı hafta içi gidicem doktrum hemn şimdi gelmene gerk yok dedıı bakalım haftaya gtcem canım sen gttn mıCanım hoşgeldin doğum tarihlerimiz aynı hayırlısı olsun hakkımızda doktora gittinmi
canım bende sana yazacaktım zaten. bugün kan verdim oncekinden 48 saat sonra artısım hıc güzel değil456 olmus. ya dıs gebelik yada kimyasal gıbı bırsey olcak galıbaCanım kan verip artışı gör derim.
Netlestirirsin.
Ustune görmede kırmızı kan dolu dolu regl gb beklenmez,önlemini al.
canım bende sana yazacaktım zaten. bugün kan verdim oncekinden 48 saat sonra artısım hıc güzel değil456 olmus. ya dıs gebelik yada kimyasal gıbı bırsey olcak galıbayada boyle olup tekrar artan var mı bılmıyorum ki. önceki gebeliklerimde 2 katınıda gecıyordu. sana onu sorcaktım. senin hcg ılk olcumde kactı daha dogrusu dıs gebelikte hcg nasıl bır seyır izliyor?
canım sana tüm ayrıntılarıyla yazacagım . 16 aralık adet zamanımdı ve tamda adet gibiydı rengı yogunlugu acısından. 5 gün sürdü sonra bittikten 3 gün sonra ilişki oldu. ilişkiden 7 gün sonra yani 30 aralıkta kahve daha sonrasında cok koyu bordo lekeye donustu. leke diyorum cünkü bütün gün ancak bı günlük pedi dolduracak kadar. 5 gün devam etti bu durum. ilk defa bu aksam lekeler durdu. şimdi merak ettıgım su dıs gebelikteki kanamalar nasıl oluyor? sürekli mi oluyor. benim lekelenmem sadece aksamları oluyor? ha bıre aksamları agrım var batmalar da var.Detayını seni üzmemek için yazmamıştım ama cok kafama takıldığı için de takip etmeni önermiştim.
Beklenen gb artmaz dış gebelikte.Bi artar bi dusuyor gb olur bi bakarsin yine az artmis fln.
Ya takip edilip kese gorunmezse patoloji sonucuylada desteklenip ona göre tedavi görürsün ya da olusumun nerede oldugu cabuk belli olursa yine ona gore erken tedavi olursun.Kürtajla sonlandırılamıyor (yerlesme yeriylede alakali ama genelde boyle)
Dilerim artma ihtimali varsa artsın insallah degilsede insallah kendi kendine sonlanır.
Regl diye saydigin kanamanda galiba regl zamani oldu di mi?Bir de agrın batmaların var mı?
Ara kanama degerinin daha da firlamamasina yardimci olmustir bi yandan
çok tesekkürler ama artıs iyi gitmedi.458 cıktı 48 saat sonra duaya ıhtıyacım var. seninde hayırlı olsun. saglıkla sıhhatle devam etsın gebeliğin.Merhaba tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Değerin gayet iyiymiş yüksek ihtimalle üstüne görme denilen şeyi yaşamış olmalısın adetle karıştırıldığı söyleniyor.
ne güzel denk gelmiş oyleee ayarlasan olmaz :)))AMIN CANIM TSK EDERIM BENDE 1 RINDE REGLI OLMAM LAZIMDI HALA OLMADIM TAKVIMIDE YAPTIM AMA :) BU AKSAM KAN VERCEM BENDE BENIM BEBISIN DOGUM TARIHI DE KENDI DOĞUM TARIHIME DENK GELIYOR :)
Kızlar hamile oşdugumu öğrendim eylül annesiyim inşallah
Bu topictelerin kaderi bu galiba:) hep bebekler minnakken hamile kalmışız:)Olmasın deıl olursa hayır demem de bebısım kucuk dıye endıse edıyorum sadece
canım sana tüm ayrıntılarıyla yazacagım . 16 aralık adet zamanımdı ve tamda adet gibiydı rengı yogunlugu acısından. 5 gün sürdü sonra bittikten 3 gün sonra ilişki oldu. ilişkiden 7 gün sonra yani 30 aralıkta kahve daha sonrasında cok koyu bordo lekeye donustu. leke diyorum cünkü bütün gün ancak bı günlük pedi dolduracak kadar. 5 gün devam etti bu durum. ilk defa bu aksam lekeler durdu. şimdi merak ettıgım su dıs gebelikteki kanamalar nasıl oluyor? sürekli mi oluyor. benim lekelenmem sadece aksamları oluyor? ha bıre aksamları agrım var batmalar da var.
cok tesekkür ederim canım. peki betan en yüksek kac oldu? sımdı dusunuyorum 1500 ü bulmazsa yerını tespit edemez bu durumda nasıl tedavı edecek? şimdi napcam ben ya?Belirtilerin aynı canım.
Bende Eylul 3ünde regl bekliyordum.
Eylul 2de kahverengi lekelenmeler basladi.Yerlesme mi acaba diye kan verdim.Dusuk bi deger cikti doktor yeni olabilir dedi.
5i oldu ayin regl olmadim yine kan verdim artis vardi.Lekelenmelerde cogalarak devam etti kahverengi.
Sonra 6sinda kanamam basladi sabah doktora gittim anlattim kimyasalmis varmis diye dusunme bile dedi.
Eylul 6-7 regl oldum 8inde tamamen kesildi.9unda yine baslayip azalarak bitti.
2-3 gun temizdim iliskide oldu.Sonra kahverengi bordo yine lekelenmeler basladi.Bi kahve bi bordo tarzda dedigin gb gunluk pedi doldurmayacak sekilde devam etti.
En son ayın 18inde doktora gittim dusun,beta degerim yuksekti.Doktor hamilesin dedi,dedim ki boyle bi durum var imkansiz.Anlatmadi malesef hic dikkate almadi sanirim kanamayi.
Sonra kendi doktoruma gittim 2 kez gunasiri kanı takip etti 2.baktigimizda hastaneye yatirdi.Sonrasıda oldukca uzun bi zaman malesef..
Uzun uzun oldu kusura bakma ama ne kadsr sinsi birsey oldugunu anlaman adina acikca yazdim.
Evet canımm bu ayın. 10 un da tam 9 aylık :)Hadi hayırlısı :) Belli eder bi sonraki gidislerde daha cok :)
Büyüğü 9 ayliktı di mi senin?
Azcık yandı valla :)))))
Ama acanlar oluyordu gormustum baska testte olabilir.Bu isin artik bayaa her yolu denensigi icin :))))))
Yine de yorma kendini sabahlari dene.Hayirlisiyla gonlundeki olsun.
Ederimmde nasi yapicam kiKabul edersen bu görev senin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?