2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Söylersen içi bırakılabilir doğru ama inan sevinir saklarsan göz değer diye söylemediler bizim çocuğumuz yok diye söylemediler diye düşünür bence aöylemelisin ve inşallah arkadaşınızada nasip olur en kısa zamanda

güzel evet mide bulantısı harici bnce cok sahane duygular

Tatllil sonucum 2650 cikti .son adet tarihim 5 ocak.keseyide gorduk cok sukur.haftaya kontrol var bakalim
hayırlı olsun canıımmm

Ayyy benim midem bulaniyor ya yumurtadan sabah esime yaptim bana diyor senin hergun yemen lazim zorla kendini diyorum midem almiyor gecici biseydir yani napim valla
Bugün bende zorla yedim . Zaten çok dikkat edemiyorum bari 1 tane olsun yumurta yiyeyim dedim . Bebeği en hızlı buyuten yumurta ıspanak ceviz falanmis

Ayyyy bende hamilelikten midir nedir zaten sulugozdum daha da oldum bugun biseye uzuldum daha gozumden bi damla yas gelir gelmez hemen diyor (bebege bisey olur sakin aglama) ayyyy cok hosuma gitti valla
düşünceli baba bizimkiler
ağlama kız boşver en fazla somurt otur bn öyle yapıyorm o bile yetiyo

Arkadaşlar çin de hamile kadınlar günde 10 yumurta yiyormuş . Bebeğe çok faydaliymis ozellikle de sarısı . Canan Karatay Ablamiz da bol bol yiyin diyorrr :)
10 mu tek basıma tavada 2 yumurtayı yiyebiliyorum ama 10 tane sanmıyorum

Açlıktan midem kazınıyor ne yesem ne yesem diye düşünmekten bıktım usandım(( bişeyde yok yemek pirzola çıkardım çocuklar seviyor onu yaparım yanına pilavla artık ama şimdi ne yesem şimdiii
bn dolaptan peynir atıyorum agzıma cok acıktıgımda bnmde pogacam var ynmda onu yicem simdi oysa 2 dk önce kurabiye yemiştm

Bu arada bugün tam 9. Haftamdayim. Gecen her hafta beni nasıl da mutlu ediyor :)
bide cabu geçiyo zaman dimi

Yımırta mı kırsam
Aynen öyle yap canım . Çin de sabah 2 yumurta öğlen omlet akşam ıspanağın üzerinde yumurta falan yiyorlarmis . Ben sahanda yumurtayı severim mesela . Üzerine kapak kapatırım pul biber sumak ve azıcık karabiber ekerim harika olur . Hatta yapicam şimdi canım çekti :) herkes yesin bebeklerimiz büyüsün :)

kaptinn bir oturuşta 10 yumurta yemeyecegiz arkadaşım :) oglen ikindi falan . İster sahanda ister sebze uzerine ister haslamaymis. Bende o kadar yiyemem . Max 3 yerim günde herhalde
he ayrı ayrı belki gidelir :)) bn yumurtayı yogurtlu seviyorum çılbır deniyo bizim burda cok güzel oluyo bi denesem mi acaba yiyebilir miyim

kaptinn evet hemde nasıl . 37. Haftami görmeyi iple çekiyorum :) ikizlerde en uzun süre :)
senin bide ikizdi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…