2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok doğru ben kızıma da tüp bebekle hamile kalmıştım doktorum alttan bakıyordu ilk zamanlar sormuştum zararı olur mu diye bu kadar zor elde ettiğimiz bir bebeğe zararı olsa bakar mıyım hiç bebeğini daha rahat görebilmek için önemli demişti ama şimdili tüp bebek doktorum bakmıyor alttan sormadım da hiç ama cihazları çok çok kaliteli herşey ap açık ortada bence cihaza güvendiği için alttan bakma gereği duymuyor

Demekki sağlıksız gebelikmiş düşeceği varsa düşüyor zaten bunun önüne ne kadar geçilir bilmem sağlıklıysa tutunuyor zaten, bu defa sağlıkla kucağına al inşallah canım.
Kahverengi akıntıdan bişey olmaz yaaa bi muayeneye git bakalım hayırlı haberlerle gel canım.
Ben şu ana kadar 3doktora gittim aklımda hala soru işaretleri var netleşmedi sonuçta sözleşme imzalamadın git başkasını dene olmadı başkasını o dursun yerinde kimse içine sinmezse buna devam edersin büyütecek bişey Yok patron sensin
İlk başta kahverengiydi bu gece ufak bi pıhtıyla koyu kırmızı gelip şuan tekrar kahverengiye döndü. Etraftan hep vajinal ultrasonla ilgili kötü şeyler duyunca korkuyorum ondan yaptırmak istemedim.
Sen çok kulak asma etrafındakilere dr bana ilk gebeliğimde ıy falan yapınca ben ilişkiye girmiyomusun haftada iki izin veriyoruz demişti bunda mı bişey olacak ben hiç sorun etmem gereği neyse o yapılsın Sende keşke karşı çıkmasaydın neyse artık yarına kadar sabredeceksin, yoğunlaşmıyor ve ağrılı değilse bişey olmaz içerdeki pis kanı atıyorsundur.

Kesinlikle canım hiç bir zararı yok benimde bi dr alttan baktı diğeri 4+5mi neydi karından baktı gördü gerek yok dedi usg kalitesi çok iyi tabi.

ay tamam artık iyiyim diyorum.. çok geçmeden koştur koştur lavabodayım.. içim dışıma çıktı yine.. boğazım yanıyor çok fena.. offff akşam olsa da eve gitsek ya..
ya cok mu bulanıyo
ne zaman basladı senin bulantılar cnm

Yarın gideceğim hastane daha iyi zaten artık oda alttan bakmak isterse kabul ederim. İnşallah yoktur sorun.

İnşallah öyledir. Çok şükür ağrım fazla yok yarına kadar da olmaz umarım.

Kızlar normalde çok bulantım vardı 6. Haftada başladı. 1 aydır fena durumdaydı. Dün gece ve bugün geçti resmen. Haftaya randevu alıcam hemen merak ediyorum çok. Böyle olan var mı aranızda bulantısı geçen? Daha erken değil mi ki geçmesi için

Ya aynı soruyu bende kendime soruyorum kızımda 7. Hafta başlamıştı 8. Hafta şiddetlenmişti 16. Haftaya kadar sürekli devam etmişti. Bunda da 7. Hafta başladı 8. Hafta şiddetlendi 10 gün mahvetti beni sonra 9. Haftamda bi kanamam oldu çok şükür bebek iyi doktorum korkacak bir durum yok kanadı bitti dedi ama gel gör ki bulantım bitti sabahları hafif oluyor gibi o da birşey yiyince geçiyor gün içinde artık herşeyi yiyebiliyorum ve kusmuyorum bu kadar erken biteceğini düşünmemiştim ama her gebelik farklı olurmuş annemin bende çok bulantısı olmuş kardeşimde hiç olmamış. Benim kanamadan sonra gecince korktum aslında ama bebeğimin iyi olduğunu bildiğimden teselli ediyorum kendimi

Ben de çok tedirgin oldum. Ultrasona göre bebek 10. haftasında. Genelde 11. Haftada azalmaya başlar diyor. Bilemiyorum biraz korktum ben.

canım eger hastane illa acıbadem olsun demiyorsan anadoluda alev hanım var ben yıllardır ona gidiyorum hatta arkadasımıda ona gönderdim dogum yaptı cok memnun en önemliside inanılmaz güler yüzlü bir kadın 4 tane doktor var o hastanede nerdeyse herkes alev hanıma gidiyor şahsen ben devlete bile gecse ona devam ederim,yine sen bilirsin ama ben cok memnunum.

kesinlikle katılıyorum canm doktora güvenim emanet etmek lazım,vajinal ultrason yuzunden hicbirşey olmaz zaten bebek saglıksızsa vucut elbet atıyor yok saglkılıysa naparsan yap rahim onu koruyor.Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın

ben yemeğe gittim az da olsa yedim bir şeyler..yemezsem çok halsiz oluyorum o zaman daha fena çekilmiyor iş.. bir kaç gündür iyiydim ya. bnm artık bir kaç günde bir olmaya başladı ve çok fena oluyor. içerim çıkana kadar çıkarıyorum. yüzüm gözüm berbat hale geliyor. hasta gibiyim.. öğle saatini geçirme ama hem kendin hem yavru için.. yemekte kuru şeyler az da olsa yedim ben.. ama mandalina vardı boğazımdan geçmedi valla.

ya cok mu bulanıyo
ne zaman basladı senin bulantılar cnm

canım benim 6 haftadan beri var nerdeyse yarın 11 olucam. ilk 3 hafta falan çok kötüydüm sonra bi kaç güne düştü. iki günde bir oluyor ama ciğerim sökülüyor sanki öyle kusma ..

benimde aynı olmuştu 10 gün kadar beter etti beni sonra bi anda geçti simdi bi tek sabahları ve gece yatarkn oluy cok hafif umarım tekrar artmaz bulantılar
bu hafta kontrolümde vardı cok saglıklı bebegim yani korkmanıza gerk yok

Yarın gideceğim hastane daha iyi zaten artık oda alttan bakmak isterse kabul ederim. İnşallah yoktur sorun.

Hiç canını sıkma, bir zararı yok. Bana hep öyle bakılıyor. Benim de bu hafta kanamam oldu hatta parça geldi, bebek aşağı rahim ağzına inmiş. Progestan kullanıyorum, o gün dışında kanamam olmadı daha. Sonrasında 2 gün kahverengi akıntı oldu, içerideki eski kan dışarı atılıyormuş. Merak etme yani :)

Teşekkür ederim İnşallah bizimki de iyidir. Dua ediyorum hep.

Kızlar kan uyuşmazlığı olup, iğne yaptıran var mı? İğne normalde 28.haftada yapılıyormuş ama kanamam olduğu için bana bu hafta yapıldı. Kanama olursa 3 gün içinde yapılmalıymış çünkü.
Her gün yeni şeyler öğreniyorum size de bir sorayım dedim.

kızlar catlak olusmaması için krem kullanmaya başlayan var mı ??
ben arastırma yapıyorumda en iyi ürün hangisi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…