- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.781
Aynen canim ok rahat benimde kayinvalidem car yanimda bende cok rahatim yemek yapiliyor kizim okula goturuluyor etute goturuluyor isler hallaluyor allah razi olsun valla cok iyiGünaydın kızlar iki gündür annemdeydim ve bulantimda yoktu rahatca biseyler yedim ayy ne rahat önüne hazır yemek gelmesi bide cocugunla ilgilenen birisi olunca degmeyin keyfime yani
Benimde aynı sildikçe geliyor. Off off hakkımızda hayırlısı inşallahYa aslinda be.nde cok kanama gelmiyor ama afedersin peceteye sildikce kahverengi geliyor 3 gundur progestan kullaniyorum kesilmedi daha
Bisey olmaz cnm insallah yat dinlen yorma kendinigünaydın kızlar hayırlı cumalar
bugün sabah lavaboya gittiğim peceteye çok çok az açık kahverengi akinti geldi doktorumu aradım progestan 100 ml verdi günde 3 kez kullanacakmisim birde öğlenden sonra yanına gidecegim muayene ye dua edin nolur
Insallah canim stres yapma dusunme. Bol bol yatBenimde aynı sildikçe geliyor. Off off hakkımızda hayırlısı inşallah
Bence söylemelisin,inş marttada Rabbim arkadaşınada nasip eder,çünkü söylememek daha üzücü olurBu arada kızlar sizlere birşey danışmam lazım cevap verirseniz sevinirim. Yakın bir arkadaşımız var yani eşimin arkadaşı. Yaklaşık bir buçuk yıldır bebek deniyorlar ama olmuyordu doktor en son tüp bebek demiş. tüp bebek tedavisi görüyorum martta yerleştirilecek inşallah sizinde ozaman olur bebişiniz birlikte büyütürüz dedi. Morali bozulursa diye hamileyim diyemedim. Şimdi yarın akşam yemeğe çağırdı evine. Ne yapsam söylesekmi bir yandan üzülürse diye korkuyorum çünkü bu süreç çok zor ve yorucu farkındayım. Söylemesek de bir türlü yanlış anlayabilir.
Tüp bebek tedaviyle hamile kalmış biri olarak saklama bu daha çok incitir adetim gecikti hamileyim falan de abartmadan saklarsan daha çok incilir bence duyuncaBu arada kızlar sizlere birşey danışmam lazım cevap verirseniz sevinirim. Yakın bir arkadaşımız var yani eşimin arkadaşı. Yaklaşık bir buçuk yıldır bebek deniyorlar ama olmuyordu doktor en son tüp bebek demiş. tüp bebek tedavisi görüyorum martta yerleştirilecek inşallah sizinde ozaman olur bebişiniz birlikte büyütürüz dedi. Morali bozulursa diye hamileyim diyemedim. Şimdi yarın akşam yemeğe çağırdı evine. Ne yapsam söylesekmi bir yandan üzülürse diye korkuyorum çünkü bu süreç çok zor ve yorucu farkındayım. Söylemesek de bir türlü yanlış anlayabilir.
Progesteron tetikliyor olamaz cnm inş kesilir rengi ne? Aslında alttan ultrasonun zararı yok kızımda doktor daha net görmek için alttan bakardı yerleştiği yer bebek kanama varsa kanama daha net gözükür derdi gecen hafta kanamam olduğunda devlet acile gittim yine alttan baktılar. Benim pembe kanamam olmuştu ama adet gibi çok. Sonra koyulaştı ve şimdi kahverengi akıntı gibi geliyor ama kendi doktorum normal dedi temizlenene kadar gelecek dedi.Kızlar dün gece yine progestan kullanıp yattım sabah kalkınca yine aynı manzara kanamam daha da artmış. Sabahın 6 sında yakın diye devlet hastanesinin aciline koştuk vajinal ultrason istemediğimi söyleyince onlarda kovdular resmen.
Şimdi evde yatıyorum. Lekelenme hala devam ediyor. Yarın sabah için daha iyi bir kadın doğum uzmanına randevu aldım. Sizlerden de dua bekliyorum inşallah bebeğime birşey olmaz
Bu arada sanki kanamayı progestan tetikliyor gibi hissediyorum. Sizce böyle birşey olabilir mi. Dün öğlen vaktinden geceye kadar leke kanama birşey yokken progestandan sonra yine oldu hemde daha yoğun.
Bence değiştir içine sinmeyen kimse ile devam etmeKızlar bende size birşey danışıcam. Şimdi benim bu kontrole gittiğim doktorum daha önceden de 2012 de gittiğim 2 aşılamamı yapan o zamanlar gayet memnun olduğum bir doktordu. Hata Bursa'da ki acıbademdeki tüp doktorum da ona gidebilirsin demişti ben tanıyorum onu zaten demiştim. Salı günü gittik. Ben dondurulmuş tedavisinde rahim kontrollerine de ona gitmiştim Bursaya gelmene gerek yok transfere gelirsin demişti doktorum. Bu doktor rahimde sıvı var transfer ertelenebilir demişti Bursadaki doktorda gel bakalım dedi öbür günde oraya gittim sıvı yok dedi ultrason kağıdını bu dr vermişti gösterdim evet dün varmış ama dağılmış demek ki demişti neyse ben salı günü hamileyim diye girdim o tabi bilgidayardan bakıyor iki hastane aynı olunca bilgileri görüyor oradan pozitif olduğunu gördü sanırım ama hiç tepki vermedi hmm evet dedi. Dedim siz sıvı gördünüz öbür gün Bursaya gittim dr görmedi dağılmış dedim ee ultrasonu gösterdin mi dedi evet dedim hani yalancı durumuna düşmüş gibi mi hissetti neyse ama soğuktu yani. Ultrasonda iyi baktı iyi bilgilendirdi tüp bebek olduğunu biliyor ne zaman geleyim dedim 1 ay sonra tabii ki dedi. Neyse kan idrar tahlili de verdik. Sonra eşimin iş yerinden arkadaşı doktoru söyleyince demiş ki hiç tavsiye etmem bizim iki arkadaşın eşleri onda oldu dikişleri 2-3 sene geçti hala çok kötüymüş, cinsel hayatları bitmiş kasıyormuş orası hala acı çekiyorlarmış dedi kendi eşinin gittiği doçent var eşi birkaç ay oldu doğum yapalı onu tavsiye etti bende korktum çünkü dikişlerin acımasından çok korkuyorum ayrıca birşey daha var bizim randevumuz 9.30 daydı saat 10 a geliyordu gedi hastaneye gayette sallanarak bu da hoşumuza gitmedi ne diyorsunuz değiştireyim mi öbür doktorda aynı hastanede acıbademde
Nerdeyse herkeste bı kanama, lekelenme sorunu var. Yedıklerımızden mıdır, radyasyondan mıdır nedır. Çok can sıkıcı oluyor gebeyken. Geçmiş olsun, korkma. Allah sağlık versin ikinizede.günaydın kızlar hayırlı cumalar
bugün sabah lavaboya gittiğim peceteye çok çok az açık kahverengi akinti geldi doktorumu aradım progestan 100 ml verdi günde 3 kez kullanacakmisim birde öğlenden sonra yanına gidecegim muayene ye dua edin nolur
İlk başta kahverengiydi bu gece ufak bi pıhtıyla koyu kırmızı gelip şuan tekrar kahverengiye döndü. Etraftan hep vajinal ultrasonla ilgili kötü şeyler duyunca korkuyorum ondan yaptırmak istemedim.Progesteron tetikliyor olamaz cnm inş kesilir rengi ne? Aslında alttan ultrasonun zararı yok kızımda doktor daha net görmek için alttan bakardı yerleştiği yer bebek kanama varsa kanama daha net gözükür derdi gecen hafta kanamam olduğunda devlet acile gittim yine alttan baktılar. Benim pembe kanamam olmuştu ama adet gibi çok. Sonra koyulaştı ve şimdi kahverengi akıntı gibi geliyor ama kendi doktorum normal dedi temizlenene kadar gelecek dedi.
Kahverengiden korkmayın derler ama belli olmaz inş herşey yolundadır benimde yarın randevumgünaydın kızlar hayırlı cumalar
Bulantın vardı ve geçti mi canım?Günaydın kızlar iki gündür annemdeydim ve bulantimda yoktu rahatca biseyler yedim ayy ne rahat önüne hazır yemek gelmesi bide cocugunla ilgilenen birisi olunca degmeyin keyfime yani
bana korkacak bişey yok dedi ama ilk kez başıma gelince panik oldum ne bileyimİnşallah bir sorun yoktur canım. Benim doktorum kahverengi kan genelde eskiden kalmış yeni dışarı atılan kan dedi. Yani kanama kırmızı olunca tehlikeliymiş.
İnşallah kötü birşey yoktur ama ultrasonu iyi bi doktora git çünkü üstten net görmesi için ultrasonun iyi olması lazım. Ben geçen cuma acilde alttan baktılar ertesi gün kendi doktoruma gittim üstten baktı aynı netlikte gördü herşeyi belliydiİlk başta kahverengiydi bu gece ufak bi pıhtıyla koyu kırmızı gelip şuan tekrar kahverengiye döndü. Etraftan hep vajinal ultrasonla ilgili kötü şeyler duyunca korkuyorum ondan yaptırmak istemedim.
amin canımNerdeyse herkeste bı kanama, lekelenme sorunu var. Yedıklerımızden mıdır, radyasyondan mıdır nedır. Çok can sıkıcı oluyor gebeyken. Geçmiş olsun, korkma. Allah sağlık versin ikinizede.
ay tamam artık iyiyim diyorum.. çok geçmeden koştur koştur lavabodayım.. içim dışıma çıktı yine.. boğazım yanıyor çok fena.. offff akşam olsa da eve gitsek ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?