- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.621
Bizimde erkek hazırdı kayınvalidem bulduğu içinallah hepimizin gönlüne göre versin :) kız ismi hazır hep onun hayaliyle yaşadığı için ama erkek ismi yok daha:)
Kanamaydı, hatta geçen gun yine oldum. Yıne kanamam oldu çünkü. Depo progestron bu iğne. Bir zararı yok.Sizin kanamanıydı lekelenme mi ? benim lekelenme şeklinde
Sağol canım benimde kesildi gibi bakalım progestana devam ama bi daha olursa iğneyi yaptırırım o zaman.Kanamaydı, hatta geçen gun yine oldum. Yıne kanamam oldu çünkü. Depo progestron bu iğne. Bir zararı yok.
Heme çıkar sanmıştım
Bu bebekler totoya dayak istiyor
ayyy adrenalin resmen
Olumlu olsun da sabah olsun
İnşallah canımYa sabaha mi kaldi? Valla sirf sana bakmaya girdim, hadi hayirlisi insallah guzel haberlerini bekliyoruzSaglicakla gelsinler de bi gece cok bi gece az ne olacak
Sağlık ocağında yapmıyolar canımm ama devlet hastanesinde yaptırabilirsin bütün testlerini p kadar para verme bence deBugun bızımde kontrolumuz vardı. Erken yumurtlamışım, o yuzden onde bıraz. Süpriz gebelık zaten. Fitili kesti artık. Tahlıl yaptı, progestron hormonum yuksek çıktı. 15 in altında çıkarsa fıtıl kullandıracağım dedi. Neysekı 32 çıktı. Bayadır kanamam yok çok şükür.
Bır dızı tahlıl verdı. 690 tl imiş özel hastanede. Sağlık ocagında yapılıyorsa orada yaptırabılırsın dedi. Walla gözüm korktu.
Ben özelde hiç tahlil yaptırmadım hep sağlık ocağı yada devlette yaptırdım. Oraya vereceğim paraya bebeğimin yada kendimin bi eksiğini bi ihtiyacını alırım kafasındayım biraz ben.Bugun bızımde kontrolumuz vardı. Erken yumurtlamışım, o yuzden onde bıraz. Süpriz gebelık zaten. Fitili kesti artık. Tahlıl yaptı, progestron hormonum yuksek çıktı. 15 in altında çıkarsa fıtıl kullandıracağım dedi. Neysekı 32 çıktı. Bayadır kanamam yok çok şükür.
Bır dızı tahlıl verdı. 690 tl imiş özel hastanede. Sağlık ocagında yapılıyorsa orada yaptırabılırsın dedi. Walla gözüm korktu.
O dr ne değişik miş 4gğn yanılma payı var zaten hemen anladı erken dölleenmePazartesi günü kontrole gittik. 8+1 beklerken 8+5 dedi doktor. Erken döllenme olmuş dedi. Bi önceki gidişimde haftayla uyumluydu 5+6 da ama vajinal muayeneydi. Çok zor gördük bebeği sanırım ölçümü yanlış yaptı geçen gittiğimizde. Başka doktordu o gerçi. Her hafta farklı mı çıkıyor ki bi önde bi geride?
Devlette bı yaptırmaya çalışayım, yazık gunah 700 tl gerçekten.Ben özelde hiç tahlil yaptırmadım hep sağlık ocağı yada devlette yaptırdım. Oraya vereceğim paraya bebeğimin yada kendimin bi eksiğini bi ihtiyacını alırım kafasındayım biraz ben.
Yarın gideceğim bende öğlen kalp atışları için,6+3 oluyorum yarın inş sağlıkla duyarız bizde6+4 de karından duyduk.
140a erkekKaçıncı haftadaki kalp atışı acaba? Bizimki 9un başında 176. Belki farkediyodur. Kalp atışına göre erkek geliyor herhalde
Halk arası hurafe yaniİyi bari sıkıntı olmamış sizdeÇok detaylı bilmiyorum demek yeni gelen pabucu dama atıyor. Tıbben mi acaba yoksa halk arası bi durum mu emzirmeyi bırakmak
Ben çok unutkanım maalesefbazı insanların hafızası cok zayıf oluyoen özel anları bile unutabiliyolar
Kalp e göre kızBizimki de 176 çıktı. Biraz heyecanlı bir bebek demiştik. Kız mı oluyomuş ki
Her erkek bi oğlu olsun ister kız diyenlerde erkek olmazsa eşi üzülmesin diyedir çoğubzde de erkek isteniyohatta dün bi konusma arasında erkek cocugun olcak sunu ye deseler yerim başka türlü yemem fln demişti pek istekli erkege ama bnce kız olcak
Belirtilere göre erkek kalbe göre kız mı şimdi senin yanivalla öyle yazıyordu ama benim belirtiler çok acayip. sanırım şanslı hamileyim hiç bulantım kusmam yok. kalçam büyüyor, alnımda sivilce çıktı ama güzelleştiğim ve yüzüme parlaklık geldiğini söylüyorlar. tatlı yiyemiyorum. hep peynir ve tuzlu zeytin istiyor canım
Erkek görünüyor diğer belirtilerin nelerBunun genelde doğru çıktığını tecrübe etmiştim ilk hamileliğimde. Yine böyle bi topikte yazışıyorduk 2016 ocak anneleri :)
Şimdi benim 130larda çıktı kalp atışı ozaman erkek olacak gibi :) Kız isim hazılamıştım erkek düşüneyim bari :)
5+6 da ki kalp atışı ve 10 gün sonraki kalp atışı. Bidaha gitmedim zaten,haftaya gidicem inşllahKaçıncı haftadaki kalp atışı acaba? Bizimki 9un başında 176. Belki farkediyodur. Kalp atışına göre erkek geliyor herhalde
Sıfır bulantı,sol kasıkta batma,ayaklar buz,ekşi ve tuzluya delirmek :)
140a erkek
170lere kız deniyor bakalım tutacak mı yazalım tutan teorileri de bizden sonrakiler faydalansın:)))
Halk arası hurafe yani
Ben çok unutkanım maalesef
Kalp e göre kız
Her erkek bi oğlu olsun ister kız diyenlerde erkek olmazsa eşi üzülmesin diyedir çoğutabi kız çocuğu istemez hiç bi erkek denmez isteyenler ve kızına daha düşkün olanlar çoktur Benim eşim kızıda Kızı dilinden düşmez
Belirtilere göre erkek kalbe göre kız mı şimdi senin yani
Erkek görünüyor diğer belirtilerin neler
Slm,neden 2 hafta geriden geliyor? Benimde 1 hafta geriÜzülme benim hamileligim de suanda 2 hafta geriden geliyor.
İnşallah güzel haberler alırsın5+6 da ki kalp atışı ve 10 gün sonraki kalp atışı. Bidaha gitmedim zaten,haftaya gidicem inşllah
ya aslinda ben iki hafta once kontrole gittigimde 143 cikmisti bu sefer 168 cikti bana fark etmez saglikli olsun da ama ruyamda kizim oldugunu gordum belirtilerimde hem kiza hem erkege uyuyor hayirlisi artik :)
140a erkek
170lere kız deniyor bakalım tutacak mı yazalım tutan teorileri de bizden sonrakiler faydalansın:)))
Halk arası hurafe yani
Ben çok unutkanım maalesef
Kalp e göre kız
Her erkek bi oğlu olsun ister kız diyenlerde erkek olmazsa eşi üzülmesin diyedir çoğutabi kız çocuğu istemez hiç bi erkek denmez isteyenler ve kızına daha düşkün olanlar çoktur Benim eşim kızıda Kızı dilinden düşmez
Belirtilere göre erkek kalbe göre kız mı şimdi senin yani
Erkek görünüyor diğer belirtilerin neler
ayni ben hahah :) sifir bulanti tuzlu zeytin ve tursuya bayilmak :) ama gel gorki kalcadan kilo aliyorum :)Sıfır bulantı,sol kasıkta batma,ayaklar buz,ekşi ve tuzluya delirmek :)
Ben 6+3 ken 5+3 demisti . Bende 5+3 e göre saymaya başlamıştım . En sonki muayenemde 7+6 olmam gerekirken 8+5 görünüyor dedi :) yani seninde değişebilir böyle . Ben hiç dert etmedim bunu çünkü aynı şekilde ilk çocuğumda da boyle olmuştu . Hiç korkmakızlar bugün kontrolümüz vardı 9+2 olmam gerekirken bebeğin boyuna göre 8+4 cıktı. ben baya tedirgin oldum çünkü tedaviyle hamile kaldım ve haftam sabittir diye düşünüyordum. galiba annesi ve babası gibi minyon bir yavrum olacak çünkü doktor bebeğin boyu aileye göre belirlenir dedi.
elimde olmadan çok üzülüyorum inşaallah sağlıklıdır ben çok üzülünce 10 gün sonra gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?