2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bugun bızımde kontrolumuz vardı. Erken yumurtlamışım, o yuzden onde bıraz. Süpriz gebelık zaten. Fitili kesti artık. Tahlıl yaptı, progestron hormonum yuksek çıktı. 15 in altında çıkarsa fıtıl kullandıracağım dedi. Neysekı 32 çıktı. Bayadır kanamam yok çok şükür.
Bır dızı tahlıl verdı. 690 tl imiş özel hastanede. Sağlık ocagında yapılıyorsa orada yaptırabılırsın dedi. Walla gözüm korktu.

Sağlık ocağında yapmıyolar canımm ama devlet hastanesinde yaptırabilirsin bütün testlerini p kadar para verme bence de

Ben özelde hiç tahlil yaptırmadım hep sağlık ocağı yada devlette yaptırdım. Oraya vereceğim paraya bebeğimin yada kendimin bi eksiğini bi ihtiyacını alırım kafasındayım biraz ben.

O dr ne değişik miş 4gğn yanılma payı var zaten hemen anladı erken dölleenme

Kizlar ikili test ve kontrol icin randevu aldim sansima 14 şubat musaitmis doktorum bazi arkadaslar cinsiyetini bu sirada ogrendigini soyledi beni de bir heyecan sardi acaba guzel bir supriz olur mu ki ne dersiniz 12.haftada olcam

Kaçıncı haftadaki kalp atışı acaba? Bizimki 9un başında 176. Belki farkediyodur. Kalp atışına göre erkek geliyor herhalde
140a erkek
170lere kız deniyor bakalım tutacak mı yazalım tutan teorileri de bizden sonrakiler faydalansın:)))
İyi bari sıkıntı olmamış sizde Çok detaylı bilmiyorum demek yeni gelen pabucu dama atıyor. Tıbben mi acaba yoksa halk arası bi durum mu emzirmeyi bırakmak
Halk arası hurafe yani
bazı insanların hafızası cok zayıf oluyo en özel anları bile unutabiliyolar
Ben çok unutkanım maalesef

Bizimki de 176 çıktı. Biraz heyecanlı bir bebek demiştik. Kız mı oluyomuş ki
Kalp e göre kız
bzde de erkek isteniyo hatta dün bi konusma arasında erkek cocugun olcak sunu ye deseler yerim başka türlü yemem fln demişti pek istekli erkege ama bnce kız olcak
Her erkek bi oğlu olsun ister kız diyenlerde erkek olmazsa eşi üzülmesin diyedir çoğu tabi kız çocuğu istemez hiç bi erkek denmez isteyenler ve kızına daha düşkün olanlar çoktur Benim eşim kızıda Kızı dilinden düşmez
Belirtilere göre erkek kalbe göre kız mı şimdi senin yani
Erkek görünüyor diğer belirtilerin neler

Sıfır bulantı,sol kasıkta batma,ayaklar buz,ekşi ve tuzluya delirmek :)

ya aslinda ben iki hafta once kontrole gittigimde 143 cikmisti bu sefer 168 cikti bana fark etmez saglikli olsun da ama ruyamda kizim oldugunu gordum belirtilerimde hem kiza hem erkege uyuyor hayirlisi artik :)

Ben 6+3 ken 5+3 demisti . Bende 5+3 e göre saymaya başlamıştım . En sonki muayenemde 7+6 olmam gerekirken 8+5 görünüyor dedi :) yani seninde değişebilir böyle . Ben hiç dert etmedim bunu çünkü aynı şekilde ilk çocuğumda da boyle olmuştu . Hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…