2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
okuduğum yazılara göre kız gibi görünüyor :) sağlıklı olsun gönlümüze göre olsun inşaallah:)
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize. Bizim ilk bebek olduğu için erkek kız pek farketmiyor. Sağlıklı olsunlar da. Geçen haziranda 9 haftalık bi kaybımız var. O güzden cinsiyet öğrenebileceğim haftalara bi gelebilsem keşke

aynen benimde geçen yıl bir düşüğüm oldu sonra hamilelik yaşayamayınca tedavi olduk o yüzden çok korkuyorum en ufak şeye üzülüyorum. ilkini zor atlattım bunu kaldıramam Allah göstermesin bir daha böyle acıyı

Bende 7. Haftada duydum hatta karinda görünmüyor benim :) endise etme benim de aynı 2 ay oncesi kimyasal gebelik sebepli düştü. Hersey Allahtan veren de alan da o, hayırlısını bilen de... Endise etme. Nasip ettiyse her türlü seninle olacak. Iyi dusun iyi olsun.

Amin inşallah canım. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Çok teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah beklemek ve sakin kalmaktan başka yapabileceğimiz birşey yok sanırım... Çok korkmuştum ama şimdi biraz daha sakinim 8. Hafta dan sonra duyamazsak sorun var demektir sanırım biraz geç oldu ama bunu anladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…