2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sagol cnm. Calismiyorum kaynanam gelicek yanimda kalicak

İnşallah canım birinde kesin bebek var diğerini göremedim dedi bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun benimde iki kese vardı ama sonradan tek kalp atışı duyuldu sağlıkla devam ediyoruz çok şükür ama cuma günü bizi korkuttu çok fazla şakır şakır bi kanama yaşadım bir an bebeği kaybediyorum sandım meger rahim sağlıksız keseyi atıyormuş doktor bebeğe zarar vermez dedi de rahatladık cumartesi tekrar kontrole gideceğim seninde aklında bulunsun diye söylüyorum inşallah ikiside sağlıklıdır da sağlıklı devam eder

Bn sanırın umtrosandan anlamıyorum bu haftalarda ama baya büyümüş bi anda kocoman oluyolar rabbimin mucizesi işte çok güzel rabbim tamamına erdirsin

evet canım zaten geçen gebelik takviminde bebeğin 8 günde 15.000 kat büyüdüğünü söylemişti tabi hala küçük ama gelişim büyük çok şükür hepimizin devamını getirir sağlıkla kucağıma alırım inşallah

Canım baba da dedi doktor olursa korkma dedi sevindim canım allah korusun yavrularımızı

Melegim bu kızlar bugün 9+6 olduk resimde 9+3 günlük. Altındaki yuvarlak kanama alanımdı çok şükür kanama da kahverengi akıntıda durdu.
Ya bende tam 9+3 de gidicem heyecandan kalbim pır pır şimdi benim minnoşumdamı böyle görünecek allahın izniyle rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

Melegim bu kızlar bugün 9+6 olduk resimde 9+3 günlük. Altındaki yuvarlak kanama alanımdı çok şükür kanama da kahverengi akıntıda durdu.
oyy kıyamam allah bağışlasın. ben de 11 haftalıkken gideceğim kontrole kim bilir ne kadar büyümüş olur, bi an önce zaman geçsin de göreyim yavrumu istiyorum :)

Doktordan geliyoruz bebeğimizi gördük çocuklarımla kalp atışı da çok net duyuluyordu dakikada 143atıyordu ve usg kalitesinden sanıyorum o kadar netti ki çok güzel gördük çocuklarda çok mutlu oldu haftasıyla uyumluydu 7+2görünüyordu bi şikayetin olmazsa 1ay sonra gel dedi, genetik raporu için Cerrahpaşa ya da Zeynep Kamile gidebileceğimi söyledi çünkü ben 8ocakta omuz ağrım sebebiyle kortizon iğnesi ve mr çektirmiştim Bebek çok sağlıklı görünüyor ama içimiz rahat etsin dedi bakalım onu da hallederim bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…