• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim ki de maşallah kendine ifade edicek şekilde 2 3 kelime kurabiliyo bizim favorimiz de saklambaç oyun üretme de sıkıntımız var ne oynasak diye kara kara düşünüyoruz
Ah sorma kışın sıkıntı olacak kinetik kum almıştım daha önceleri onunla bazı akşamlar oynuyoruz kepçesine kamyonuna kum dolduruyor.
Şarkı öğretiyorum bu sıra onlara da meraklı bol bol çocuk şarkılarından tekrar ediyoruz.

Kızlar nerelerdesiniz ? Nasıl geçiyor günler?
Bizde inatlaşma baya azaldı gibi kendini isteklerini rahat ifade ediyor. Kelime gelişimi güzel 2/3 kelimelik cümleler rahat kuruyor. Sürekli her şeyi soruyor bu bu diye 😀 Kendi kendine oynama süresi de uzadı arabalarla güzel oyalanıyor ve saklambaç oynamayı çok seviyor
Bizde hala cümle yok canım ama baya kelimesi arttı herşeyi söyleyebiliyor onaylık anı anına uymuyor bazen çok inat bazen çok uyumlu ama ev işlerini asla yapmamı istemiyor sizde nasıl durumlar bende parmak boyası kinetik kum falan alcan evde zaman gecmiyor yoksa

Aynen canim bizde de öle valla oyun üretmek sıkıntı ev işlerini yapabiliymusun peki
Beraber yapıyoruz temizliği süpürgeyi bazen ona veriyorum alıp sonra devam ediyorum benim yaptığım her şeyi yapmak istiyo o yüzden beraber yapıyoruz

Bizde hala cümle yok canım ama baya kelimesi arttı herşeyi söyleyebiliyor onaylık anı anına uymuyor bazen çok inat bazen çok uyumlu ama ev işlerini asla yapmamı istemiyor sizde nasıl durumlar bende parmak boyası kinetik kum falan alcan evde zaman gecmiyor yoksa
Biz birlikte yapıyoruz temizlik eline bez veriyorum sehpaları siliyor arabalarını siliyor. Küçük oyuncak vileda almıştık yerleri silerken ona da su koyuyorum o da siliyor böyle böyle temizliği hallediyoruz. Her gün boya yapıyor zaten kalemler ortada kitaplarını çıkarıp boyuyor istediği zaman
Ben de sulu boya alıp patates baski falan yapayım diyorum

Kızlar nerelerdesiniz ? Nasıl geçiyor günler?
Bizde inatlaşma baya azaldı gibi kendini isteklerini rahat ifade ediyor. Kelime gelişimi güzel 2/3 kelimelik cümleler rahat kuruyor. Sürekli her şeyi soruyor bu bu diye 😀 Kendi kendine oynama süresi de uzadı arabalarla güzel oyalanıyor ve saklambaç oynamayı çok seviyor
Bırdayızzzz🤪🤪🤪🤪
Benim kızda tam bir yalak Allah ım nasıl cümleler kuruyor anlatamam şaşırıp kalıyoruz kendi kendine biraz daha iyi oynamaya başladı ama azıcık tabi😁😁
Ayy yok benim kız hala ağzına atıyor yeni boylalara kinetik kumlara filan geçemem ben daha dün pastel boyayı ağzından çıkardım o yüzden daha zamanımız var değişik boyalara🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Merhaba anneler. Ben de 2019 Eylül annesiyim. Miniklerinizin uyku durumları nasıl? Bir de köpek dişler kaçıncı ayda çıkmıştı hatırlıyor musunuz?

Bırdayızzzz🤪🤪🤪🤪
Benim kızda tam bir yalak Allah ım nasıl cümleler kuruyor anlatamam şaşırıp kalıyoruz kendi kendine biraz daha iyi oynamaya başladı ama azıcık tabi😁😁
Ayy yok benim kız hala ağzına atıyor yeni boylalara kinetik kumlara filan geçemem ben daha dün pastel boyayı ağzından çıkardım o yüzden daha zamanımız var değişik boyalara🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ah şımarıklıkları çok tatlı oluyor ya 😀 rol yapma işine de girdi bizimki bir şey çok ağırmış gibi falan kaldırıyor ya da sıkışmış gibi davranıyor tamircilik yapıyoruz erkek çocuğu olduğu icin 😀

Ah şımarıklıkları çok tatlı oluyor ya 😀 rol yapma işine de girdi bizimki bir şey çok ağırmış gibi falan kaldırıyor ya da sıkışmış gibi davranıyor tamircilik yapıyoruz erkek çocuğu olduğu icin 😀
Benim ki kız o da tamir yapıyor bütün kapı kollarını boyadı tamir ediyormuşş

bir de uykudan kalkınca nazlı nazlı

anne seni çok özledim diyor🤪🤪🤪

Kızlar merhaba 2019 eylül annesiyim yardım isteyecektim.forumun tümünü okumadığımdan bilemedim. Oğlum 1 ay önce yürüdü ama eğilip kalkamıyor. Eğilince emekliyor. Bu durumu yaşayan oldu mu?

Benim ki kız o da tamir yapıyor bütün kapı kollarını boyadı tamir ediyormuşş

bir de uykudan kalkınca nazlı nazlı

anne seni çok özledim diyor🤪🤪🤪
Benimki de canimm diye gelip sarılıyor 😀 bu sıra hayır kelimesinin anlamını öğrendi cani istemediği ne varsa hayır diyor. Önceden ama ama ama derdi 😀
Ya evde nasıl oyalayacagimi şaştım artık

Kızlar merhaba 2019 eylül annesiyim yardım isteyecektim.forumun tümünü okumadığımdan bilemedim. Oğlum 1 ay önce yürüdü ama eğilip kalkamıyor. Eğilince emekliyor. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Bizde öyle bir durum olmadi ama bence normaldir bacak kas gelişimi yavaş yavaş oturur.

Selam kızlar nasılsınız bebisler nasıl evde ne gibi aktiviteler yapiyosunuz fikir olsun birbirimize artık tamamen kapandık evlere biarada boy kilo biliyorsanız yazarmisiniz oğlan anneleri cümle kurmaya başladı mi bebisler merak ediyorum benimki hala yok cümle ama kelime baya konusyor ınslalah cümlede kurar yakinda🤷‍♀️

Selam kızlar nasılsınız bebisler nasıl evde ne gibi aktiviteler yapiyosunuz fikir olsun birbirimize artık tamamen kapandık evlere biarada boy kilo biliyorsanız yazarmisiniz oğlan anneleri cümle kurmaya başladı mi bebisler merak ediyorum benimki hala yok cümle ama kelime baya konusyor ınslalah cümlede kurar yakinda🤷‍♀️
Selam bende şaşıyorum artık aktivite ne yapsam diye. Koridor var uzun orada top oynuyoruz. Oyun hamuru,arabalar,kitap okuma,boyama falan derken gün geçiyor. Otopark aldım geçen netten ona katlı şekilde onu boyayacağız bu hafta beraber akrilik boyalarla arabaları için sevdi.
Boyunu uzun zamandır ölçmedim kilosu 13 bazen 13.2 çıkıyor. İki kelimeli cümleler kurabiliyor. Bu sıra çok hızlı öğreniyor yeni kelimeleri

Benimki de canimm diye gelip sarılıyor 😀 bu sıra hayır kelimesinin anlamını öğrendi cani istemediği ne varsa hayır diyor. Önceden ama ama ama derdi 😀
Ya evde nasıl oyalayacagimi şaştım artık
Ayyy cok tatlilar ama yaaaa❤❤

Bizde evde sasiriyoruz ama zaman geciyor bir sekilde😥😥
Selam canim bizde evdr pek bir aktivite bulamiykruz
Doktor seti kuafor seti tava seti filan var
Yapbozu var
Legolarla filan oynuylruz

Hala parmak boyasi sulu boya filan kullanamiyoruz agzina goturuyor😥😥

Boyu bende bayagjdir olcmuykrum en son 96 idi kilosu 17

Selam bende şaşıyorum artık aktivite ne yapsam diye. Koridor var uzun orada top oynuyoruz. Oyun hamuru,arabalar,kitap okuma,boyama falan derken gün geçiyor. Otopark aldım geçen netten ona katlı şekilde onu boyayacağız bu hafta beraber akrilik boyalarla arabaları için sevdi.
Boyunu uzun zamandır ölçmedim kilosu 13 bazen 13.2 çıkıyor. İki kelimeli cümleler kurabiliyor. Bu sıra çok hızlı öğreniyor yeni kelimeleri
Aynen canım Bizde de aynı şeyler hep iyi bak seninki kurmaya başlamış cümle tamamen konuşsa daha güzel olacak benimki de bazen dediğini anlayamıyorum sinirleniyor

Ayyy cok tatlilar ama yaaaa❤❤

Bizde evde sasiriyoruz ama zaman geciyor bir sekilde😥😥

Selam canim bizde evdr pek bir aktivite bulamiykruz
Doktor seti kuafor seti tava seti filan var
Yapbozu var
Legolarla filan oynuylruz

Hala parmak boyasi sulu boya filan kullanamiyoruz agzina goturuyor😥😥

Boyu bende bayagjdir olcmuykrum en son 96 idi kilosu 17
Maşallah kız senininkin boyu ne kadar uzun 88 cıktı benim oglanin babasında 1.80 ama insallaj bana cekmemistir🤣

Back