- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.821
Ahshshs emine çok iyiymişBencede canım zorlamaya gerek yok
Aslında emziğimizi kaybetmiştik gece uyuyacaktı ağladı bakkaldan aldık ama aynısı değildi istemedi ilk gün biraz ağladı bende konuştum
Sen büyüdün abla oldun emine (emziğe emine diyordu) kirli çöpe attık dedim
Aslında ben korkuyordum çok ağlar diye ama ağlamadı
Zaman zaman gülerek soruyor
Anne emine nerde
Aslında tam zamanı ama çok ağlayınca insanın yüreği dayanmıyorAhshshs emine çok iyiymiş
çok çok ağladı nöbet geçirecek diye korktum verdim ben gece emziğini
Bir de evde tek başımaydım o gece işte, emmeye devam etsin bakalım. Biraz daha sözden anlar hale gelmesini bekleyeceğim. Bu gece iki kere uyandı yatağında emzik bulamayınca ağlıyor.
Arada ona özel çizgi film kanalı ya da şarkılar açıyorum onun dışında tv bizde sürekli açık radyo modunda ses olsun diye şarkı çalıyor zatenKızlar tv izletiyor musunuz
Benimde öle canım da nr yapsam bilemedim konuşmasını etkiliyor mu due hala çok az konuşuyor benim oğlum toplasan 20 25 kelimesi var seninki nasıl onun yaşıtları çok güzel konuşuyor endişeleniyorum bnde ful kapatsam vakitte geçmiyor işler de kalıyorArada ona özel çizgi film kanalı ya da şarkılar açıyorum onun dışında tv bizde sürekli açık radyo modunda ses olsun diye şarkı çalıyor zaten
Bizde televizyon sürekli açıkKızlar tv izletiyor musunuz
İzlediği birkaç çizgi filmi var.Kızlar tv izletiyor musunuz
evet tesellim sadece uyurken istemesinde. Gündüzleri almıyor en azından diye avutuyorum kendmiAslında tam zamanı ama çok ağlayınca insanın yüreği dayanmıyor
Evet aslında o iyi neyse biraz daha bekle bakimİzlediği birkaç çizgi filmi var.
evet tesellim sadece uyurken istemesinde. Gündüzleri almıyor en azından diye avutuyorum kendmi
Bizde konuşmasına pek etki etmedi tv açık olması. Bana göre normal konuşuyor saymadım ama 50 kelimeyi geçmiştir derdini anlatıyor. Yaşıtlarıyla vakit geçirmesi güzel etki ediyor bence her akşam parkta sitedeki diğer çocuklarla oynayıp onları taklit ediyorBenimde öle canım da nr yapsam bilemedim konuşmasını etkiliyor mu due hala çok az konuşuyor benim oğlum toplasan 20 25 kelimesi var seninki nasıl onun yaşıtları çok güzel konuşuyor endişeleniyorum bnde ful kapatsam vakitte geçmiyor işler de kalıyor
Ne güzel canım ben hergun cikaramiyorum apartmanda otuyiruz buraya yakın da olan sıkıntılı biraz o yüzden bize uzak kalıyor konuşmasını etkiliyor canım öle bakıyo kaliyo bi süre sonra hep tv istiyor açmasam yasaklayınca daha dikkatini çekiyor babası da 2 yaşından sonra konuşmuş acaba genetik mi due düşünüyorum bugün partlara 23 aylik çocuk gayet cümle kura kura konuşturdu erkek özendim vallaBizde konuşmasına pek etki etmedi tv açık olması. Bana göre normal konuşuyor saymadım ama 50 kelimeyi geçmiştir derdini anlatıyor. Yaşıtlarıyla vakit geçirmesi güzel etki ediyor bence her akşam parkta sitedeki diğer çocuklarla oynayıp onları taklit ediyor
Aynen benimkide öle canım sadece o var biz de de ama o bile çok gelir bana o bitince devam ediyor izlemeye yada ondan önce galiba motorlu bisey ciki yor bende sınır oluyorum sadece ayıcık bombo olan saatte açıyorum ama benim oğlan etkilneiyor ya konuşması geriliyor ne zaman tb izleseBizde televizyon sürekli açık
Bir tek ayıcık bombo izliyor sabah 10
Akşam 17 de 15 dk
Onun dışında şimdilik izlemiyor
Ben o konuda şanslıyım siteye ait var park gelenlerde hep komşular olunca içim biraz daha rahat oluyor kendimiz dezenfekte ederek kullanıyoruz.Ne güzel canım ben hergun cikaramiyorum apartmanda otuyiruz buraya yakın da olan sıkıntılı biraz o yüzden bize uzak kalıyor konuşmasını etkiliyor canım öle bakıyo kaliyo bi süre sonra hep tv istiyor açmasam yasaklayınca daha dikkatini çekiyor babası da 2 yaşından sonra konuşmuş acaba genetik mi due düşünüyorum bugün partlara 23 aylik çocuk gayet cümle kura kura konuşturdu erkek özendim valla
Maşallah canım direk gözüme kilon çarpttı devamı gelir inşallahhhİyi geceler eylül anneleriuzun zaman olmuş yazmayali
Kızım 8 gün sonra 25 aylık olacak. Büyüme atağına mı girdi yoksa arada bir yoklayan 2 yaş sendromuna mı girdi bilemiyorum 1 haftadır çok hırçın ablası var 5 yaşında ona evi dar ediyor
Bir bakıyorum çok iyiler can ciğer bi bakıyorum saç basalar. Kızım bu ara çığlık atıyor yani baya da sesi çıkıyor insanlar rahatsız olmasın diye bazen ağzını kapiyorum oyun zannediyor bağırırken bazen kendi kapıyor ağzını
Ablasiyla eğer oyuncak kavgası yapmazsa uyumlu bir çocuk çok hareketli koktuklardan zipliyor aklim da çıkmıyor değil mayısta düşüp kolunu kırmıştı 2 yerinden yine de vaz gecmiyor
1.5 yaşında sütten kestim çok hastalanmistim. Şimdi de emzik icin uğraşıyoruz150 den fazla kelime dağarcığı var 3 4 kelimeli cümleler kurabiliyor ne nerde ne zaman gibi sorular sormayı öğrendi. Tabi ablasının çok yardımı oldu fanatik Trabzonsporlu ablası bordo mavi en büyük trabzon demeyi öğretmiş onu söylüyor sürekli ev de
2 yaş aşısı olduk geçtiğimiz ay. Boyu 90 cm kilosu 12.6 çıktı normal mi kızlar? Bir de benim büyük kızım istahsiz bir bebek ve çocuktu küçük kızım a hamileyken çok dua etmiştim rabbim yemek seven bir cocuk olsun diye ki dualarim kabul oldu küçük kızım yemeği çok seviyor maasAllah diyeyim ama bazen yetisemiyorum ve babası gibi hızlı yiyip yutuyor bazen yumuşak gidaysa cignemeden direkt yutuyor kilosu normal aslında ama ilerde bu durum obeziteye dönüşmez dimi?
Baya uzun oldu mesajım kızlar şimdiden gözlerinize sağlık
Maşallah canım direk gözüme kilon çarpttı devamı gelir inşallahhh
Canım kızını kilosu çok gelmedi bence iyi benim kızım 93 cm di 1 ay önce 14.4 kilo ama hiç de şişman durmuyor
Hatta kayınvalideme göre bu çocuk zayıff
Arada o öfke krizleri bizde de oluyor ama bu hafta daha iyi gibi
Ay aynıı hatta daha az kelimesi var. Ve ben istesem tekrar ediyor anca. Valla şaştım kaldım. Renkleri şekilleri.. hepsini biliyor. Tüm resimli kartları bilir. Ama konuşmaya gelince yok. Ne zormuş erkek annesi olmak. Etrafımdaki kız annelerini görüyorum hepsi konuşuyor. Bir de parkta erkek çocuklarına bakıyorum hepsi suskun suskunBenimde öle canım da nr yapsam bilemedim konuşmasını etkiliyor mu due hala çok az konuşuyor benim oğlum toplasan 20 25 kelimesi var seninki nasıl onun yaşıtları çok güzel konuşuyor endişeleniyorum bnde ful kapatsam vakitte geçmiyor işler de kalıyor
Tamam canım bakayım sayfanaInsaAllah canım önce ki gibi kasmiyorum kendimi kilo konusunda ne kadar sürerse sürsün vereceğim kiloları modundayimgünlüğüm var gelmek istersen beklerim canım
Benim kv büyük kızıma zayıf diyordu o 9 kiloydu galiba yalnış hatırlamıyorsam, büyük kızıma da zayıf diyor alıştım artık
Bizim de duzelse keske 2 yaş sendromu çığırından çıkmak üzere
yaAy aynıı hatta daha az kelimesi var. Ve ben istesem tekrar ediyor anca. Valla şaştım kaldım. Renkleri şekilleri.. hepsini biliyor. Tüm resimli kartları bilir. Ama konuşmaya gelince yok. Ne zormuş erkek annesi olmak. Etrafımdaki kız annelerini görüyorum hepsi konuşuyor. Bir de parkta erkek çocuklarına bakıyorum hepsi suskun suskun
En son ihtimal makattan uyarabilirsiniz bi kulak temizleme çubuğuna zeytinyağı sürerek çok hafif şekilde uyarıp orayı yumuşatabilirsiniz bir de kaç aylık ? Emiyorsa siz bol bol kayısı yiyin ki sütten geçsinAnneler bebeğim 4-5 gündür kaka yapmıyor prematüre doğum oldu mamasına zeytin yağı koyun dedi doktor koyuyoruz ama yapmadı daha başına gelen var mı böyle yapmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?