İyi geceler eylül anneleri
uzun zaman olmuş yazmayali
Kızım 8 gün sonra 25 aylık olacak. Büyüme atağına mı girdi yoksa arada bir yoklayan 2 yaş sendromuna mı girdi bilemiyorum 1 haftadır çok hırçın ablası var 5 yaşında ona evi dar ediyor
Bir bakıyorum çok iyiler can ciğer bi bakıyorum saç basalar. Kızım bu ara çığlık atıyor yani baya da sesi çıkıyor insanlar rahatsız olmasın diye bazen ağzını kapiyorum oyun zannediyor bağırırken bazen kendi kapıyor ağzını
Ablasiyla eğer oyuncak kavgası yapmazsa uyumlu bir çocuk çok hareketli koktuklardan zipliyor aklim da çıkmıyor değil mayısta düşüp kolunu kırmıştı 2 yerinden yine de vaz gecmiyor
1.5 yaşında sütten kestim çok hastalanmistim. Şimdi de emzik icin uğraşıyoruz
150 den fazla kelime dağarcığı var 3 4 kelimeli cümleler kurabiliyor ne nerde ne zaman gibi sorular sormayı öğrendi. Tabi ablasının çok yardımı oldu fanatik Trabzonsporlu
ablası bordo mavi en büyük trabzon demeyi öğretmiş onu söylüyor sürekli ev de
2 yaş aşısı olduk geçtiğimiz ay. Boyu 90 cm kilosu 12.6 çıktı normal mi kızlar? Bir de benim büyük kızım istahsiz bir bebek ve çocuktu küçük kızım a hamileyken çok dua etmiştim rabbim yemek seven bir cocuk olsun diye ki dualarim kabul oldu küçük kızım yemeği çok seviyor maasAllah diyeyim ama bazen yetisemiyorum ve babası gibi hızlı yiyip yutuyor bazen yumuşak gidaysa cignemeden direkt yutuyor kilosu normal aslında ama ilerde bu durum obeziteye dönüşmez dimi?
Baya uzun oldu mesajım kızlar şimdiden gözlerinize sağlık