- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #54.841
Bizde aynıyız canım ya bir de markette çocuk için olan şeyler hep altta biliyorlarki çocuklar durdurmayacakKızlar nasıl gidiyor 2 yaş sendromlu bebelerle hayat Ben yavaş yavaş huyunu suyunu çözdüm. Bir şey istedimi çok inat yapıyor mesela dışarı çıkıyoruz ayicikli ebeveyn kontrollü bisikletler var ya onlardan almıştık önceden uzun süredir biniyordu sorun olmuyordu şimdi binmek yerine benim gibi tutup itekliyor bisikleti inat ediyor vermezsem bende 2 dk gezdirmesine izin verip sonra otur diyorum öyle sakin oluyor. İstedigi şeyi önce yapıp sonra benim istediğimi yapıyor.
Markete gidince gerekli gereksiz ne varsa alıyoruz benimle bir geziyor reyonları beğendiğini alıyor tabi oyuncakta dolduruyor.
Herşeyden 2 3 tane almak istiyor karşı çıktığımda kendini yerlere atıyor((ayyy çok gıcık bir durum))
Arabasına binmek istemiyor kendi yürümek istiyor ve alıp başını gidiyor hal böyle olunca dıları bile çıkarasım gelmiyor
Onun dışında evde biraz daha sakinledi artık arada bebekleriyle oyun kuruyor boyama yapıyor (hala boyaları ağzına atıyor))
Yemesi iyi ceviz fındık çikolatalı süt yoğurt hastası