- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.801
Ne güzel artık baya konuşuyor senin kız canım özeniyorum valla benim oğlanda bole konuşsa taklit yapiyo ama ah bide konusuverseBir kez daha anladım benim kızımla oyun hamuru oynanmıyor hemen ağzına götürüyor
Allah ım bugünlerde bir taklit yapıyor ki gülmekten ölüyoruz
Canın konuşurr her çocuk bir değil ilk kızım da konuşurdu ama bu cadı maşallah bilmediği kelime yokNe güzel artık baya konuşuyor senin kız canım özeniyorum valla benim oğlanda bole konuşsa taklit yapiyo ama ah bide konusuverse
Yaa ben halletmişsindir dedim ama demek ki hazır değilmiş iyi etmişsin zorlamamakla. Kendileri hazır olacak elbet. Benimki şimdi yaptıktan sonra söylüyor cis kaka diye. Beze cisini yapsa da soylemeye başladı yavaş yavaş farkına varıyor.Biizm çiş eğtimi yarı da kaldı canım 4 gün denedim tuvalete gitmek istemedi ağlamaya başladı bende bıraktım bez takalım mi dedik kosa kısa bezini getirdi artık havalar ısınınca başlıcam hem 2.5 yaşına gelmiş olur dedim bence de acele etme ben ettim sonucu gordum
Bence de iyi etmişsin zorlamamakla nisan ayı gibi başlarsınBiizm çiş eğtimi yarı da kaldı canım 4 gün denedim tuvalete gitmek istemedi ağlamaya başladı bende bıraktım bez takalım mi dedik kosa kısa bezini getirdi artık havalar ısınınca başlıcam hem 2.5 yaşına gelmiş olur dedim bence de acele etme ben ettim sonucu gordum
Sen niye bağlıyorum canım siz zaten birakmadiniz mi beziBence de iyi etmişsin zorlamamakla nisan ayı gibi başlarsın
Benim kızım kesinlikle bez bağlatmıyor dün dıları çıkacaktık bağladım kavga kıyamet çıkarttırdı
Aynen canim benim ki de soyluyordu canım.yapikca bende o cesaretle başladım ama bezi cikarip tuvalete gidince sıkıntı yaşadık hazır olmadığını anladım 4 gün çok zor geçti zorlmadim bende daha fazla inşllah siz başarılı olursunuz canımYaa ben halletmişsindir dedim ama demek ki hazır değilmiş iyi etmişsin zorlamamakla. Kendileri hazır olacak elbet. Benimki şimdi yaptıktan sonra söylüyor cis kaka diye. Beze cisini yapsa da soylemeye başladı yavaş yavaş farkına varıyor.
Canın bıraktık ama çarşı alışverişi yapacaktık belki wc bulamam üstüne kaçırmasın dedim ama bağlatmadıSen niye bağlıyorum canım siz zaten birakmadiniz mi bezi
Ben bekliyorum canım 30 aylık bi olsun ondan sonra anlatması daha rahat olurAynen canim benim ki de soyluyordu canım.yapikca bende o cesaretle başladım ama bezi cikarip tuvalete gidince sıkıntı yaşadık hazır olmadığını anladım 4 gün çok zor geçti zorlmadim bende daha fazla inşllah siz başarılı olursunuz canım
Zaten erkek çocuklar için en uygun ay 30 ayılmış ondan önce biraz sıkıntılı oluyormuşBen bekliyorum canım 30 aylık bi olsun ondan sonra anlatması daha rahat olur
Alıştı artık canım rahata bağlatır mi hicCanın bıraktık ama çarşı alışverişi yapacaktık belki wc bulamam üstüne kaçırmasın dedim ama bağlatmadı
Merhabaa, Sabahtan akşama kadar resim çizip boyuyoruz. Sıkılırsa sevineceğim galiba, asla sıkılmıyor.Selam kızlar evde nasıl vakit geçiyorsunuz oğlum Bi ara herşeyden sıkılıyor siz neler yapiyosunuz
Top oynuyoruz biya yapıyoruz ama hemen sıkılıyor benim oğlum araba doktorculuk tamircilik ama vakit gecmiyoMerhabaa, Sabahtan akşama kadar resim çizip boyuyoruz. Sıkılırsa sevineceğim galiba, asla sıkılmıyor.
Top oynuyor bir de. Koridorda top sürüyor. Balkona çıkıp sağa sola bağırıyor. Mahallenin kabadayısı mübarek
Canım o zaman üsteleme demek ki daha zamanı varMerhabalar
Tuvalet eğitimi fiyasko ile sonuçlanıyor bizim hep oyun sevdası yüzünden
Bir denemeyi daha yarıda bıraktım
emzik bıraktırmak istedim onu da beceremiyorum.
Öğle uykusunu emzik almadan uyudu gece de aynı şekilde uykuya daldı ama yarım saat sonra feryat figan kalktı ve emziği verene kadar sakinleştiremedim .
Gerileme yaşıyoruz gündüzleri emzik almazdı artık uyanırken de emzik istemeye başlayınca bıraktırmayı denemiştim, olmadı.
Boyama yapıyoruz bol bol bir sürü boyama kitabı aldım sevdiği karakterlerden. Sonra arabacılık oynuyoruz. Odasına girip diğer eski oyuncakları falan dağıtıp topluyoruz. Kinetik kum almıştım daha önceden onunla oynuyoruz her gün kürek kova falan. Bir de su havuzu vardı pilsanin onun içine su koyup gemi yüzdürüyoruz akşam üzeri de bi saat parkSelam kızlar evde nasıl vakit geçiyorsunuz oğlum Bi ara herşeyden sıkılıyor siz neler yapiyosunuz
Oğlum boya yapmayı pek sevmiyor bide her oyundan çabuk sıkılıyor kaç tane oyun yapıyoruz vakit geçmiyorBoyama yapıyoruz bol bol bir sürü boyama kitabı aldım sevdiği karakterlerden. Sonra arabacılık oynuyoruz. Odasına girip diğer eski oyuncakları falan dağıtıp topluyoruz. Kinetik kum almıştım daha önceden onunla oynuyoruz her gün kürek kova falan. Bir de su havuzu vardı pilsanin onun içine su koyup gemi yüzdürüyoruz akşam üzeri de bi saat park
Hiç üstelemiyorum acelemiz yok nasılsaCanım o zaman üsteleme demek ki daha zamanı var
Emzik konusuna gelince biz bırakalı 2 ayı geçti bazen gündüzleri istiyor gülerek oyun yapıyor bana
Bencede canım zorlamaya gerek yokHiç üstelemiyorum acelemiz yok nasılsa
Kendisi hevesleniyor zannedip deniyorum sadece bazen
Nasıl bıraktı emziği?
Son bıraktırma girişimimden sonra iyice düşkün oldu emziğe, gündüzleri de istemeye başladı. Dikkatini dağıtıp unutturuyorum geceleri devam ediyor emmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?