2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bu gece ilk defa emmeden uyudu. Kendi istemedi emmek azaltarak birakma yöntemini deniyorum bir süredir günde 3 öğüne kadar indirmiştim. Bakalım belki kendiliğinden mutlu bir şekilde bırakır emmeyi
Bende azaltarak emzirmeye biraktırdım şuan emiyo ama acıkınca aklına gelince yanıma gelio kazagımı acmaya calışıyo oyalıyorum bişey ler yediriyorum

Bende azaltarak emzirmeye biraktırdım şuan emiyo ama acıkınca aklına gelince yanıma gelio kazagımı acmaya calışıyo oyalıyorum bişey ler yediriyorum
Bu gece de emmeden uyudu. İki gündür hiç emmiyor aramıyor da sanırım bırakacağız bu gidişle azaltarak birakma yöntemi zorlamadı

Bu gece de emmeden uyudu. İki gündür hiç emmiyor aramıyor da sanırım bırakacağız bu gidişle azaltarak birakma yöntemi zorlamadı
Evet zor olmadı benım de. Geceleri uyanmıyo sabah istiyor gibi oluyo su iciriyorum üstunu falan degışıyorum ve kaldırıyorum hemen. Buara oglum kaız oldu ve poposu acıyo dokundurtmuyo silmeye bile zor siliyorum napcam bilmiyorum

Benimki de tam tersi bugün 6-7 kere kaka yapti günde 5-6 adet kuru kayısı yiyor çok seviyor. Kabizlik sorunu yaşamadık hiç o yüzden belki sizde de işe yarar bir deneyin. Direkt yemezse 5-6 tane rondodan geçirip az kakao döküp toplar haline getirin tatlı gibi tüketir farkına varmadan

Selam kızlar yemek işi ıyce berbat hala geldi bizde oy bu çocuk beni sinir ediyor ya sadce bi köfte yedi 24 saatte hala kilo 10.800 yok buyumicek bu çocuk ne inatmis pankek yaptım yemedi koft3 yaptım sadece bi etme yedi yoğurt çorbası yaptım Onu da yemedi daha ne yapayım ben günler nasıl gececi bole

Eğer mama veriyorsan azaltmayı dene acıktığı için mutlaka yemek zorunda kalır

Bizde de 3 gündür emme olayı kesildi hiç zorluk çıkarmadı bana. Süt ortalama kaç günde çekiliyor acaba şu an bir agri sizi yok bende. Nasıl oluyor ki memeden kesince ?

Bizde de 3 gündür emme olayı kesildi hiç zorluk çıkarmadı bana. Süt ortalama kaç günde çekiliyor acaba şu an bir agri sizi yok bende. Nasıl oluyor ki memeden kesince ?
Gözünaydın canım

İlk kızım 7 aylıkken kendi bırakmıştı kızım 3 yaşına gelene kadar sütüm geliyordu
Küçük kızım da 8 aylıkken yine kendi bıraktı 4 ay sonra kesildi

Gözünaydın canım

İlk kızım 7 aylıkken kendi bırakmıştı kızım 3 yaşına gelene kadar sütüm geliyordu
Küçük kızım da 8 aylıkken yine kendi bıraktı 4 ay sonra kesildi
Sağol canım ben azaltarak birakma yöntemi denediğimden sanırım hiç agri olmadı o yüzden şaşırdım. Umarım bu şekilde devam eder süt çekilince belirgin olarak anlarım heralde fiiisss bir sönüş yaşanır

Vermiyorum canım kaç ay oldu mama vermeyeli sadece sabah içiyor 210 ml başka yok çok inat bi görsen neler cekiyorum bi kaşık yemek için
Doktora götürüp bi tahlil yaptırdın mi canım? Özel hastanelerin muayeneleri açık bi baktır istersen kan değerlerine mesela demir eksikliği iştahsızlık yaratıyor. En azından doktor bi öneri takviye bir şeyler verir.

Bizimki de bana zorluk çıkarmadı ama ben resmen kendimi çok kötü hissetmiştim, aramızdaki bağ bozulacak diye korktum. Çok şükür 3 ay oldu. Arada açıp öpüyor.
Ben ilk ay haftada bir kere elimde sağmıştım şimdi hiç gelmiyor. Ağrı yaşamadım çok şükür. Memelere gelince tam bir yıkım içindeyim

Vermiyorum canım kaç ay oldu mama vermeyeli sadece sabah içiyor 210 ml başka yok çok inat bi görsen neler cekiyorum bi kaşık yemek için
Aynı canım yemiyor bir çocuk hiç acikmaz mi diyor insan, kahvaltı yapıyordu 1 2 gündür sevinmiştim şimdi yine aynı, öğle yemeği hiç yok zaten bizde, eline ne versem sıkıp atıyor zorlarsam öğürüyor, kilo 10.500 gibi şu sürec biraz daha azalsın kan tahlili yaptıracağım

Kizlar selam ben d vitamini ve demir damlasini hala veriyorum kizimin amcasi esime daha birakmadiniz mı fazlasi d zarar demis siz napiyosunuz kullanıyo musunuz hala

Kizlar selam ben d vitamini ve demir damlasini hala veriyorum kizimin amcasi esime daha birakmadiniz mı fazlasi d zarar demis siz napiyosunuz kullanıyo musunuz hala
Merhaba, biz devam ediyoruz 2 yaşa kadar devam edeceğiz. Zaten çocuklarımız dışarı çıkamıyor, yeterli d vitamini alamıyorlar.
Bu arada Kumral Ada Mavi Tuna Çok severim bu kitabı.

Canım kendini bu kadar üzme lütfen, inan burdan hissedebiliyorum sıkıntını. Bazı çocuklar ne yazık ki sevmiyor yemeyi, ilerde bundan memnun bile olacak belki. Hem kilosu kötü degil ki. Bizimkisi yediği halde 11.5 civarında.

Merhaba, biz devam ediyoruz 2 yaşa kadar devam edeceğiz. Zaten çocuklarımız dışarı çıkamıyor, yeterli d vitamini alamıyorlar.
Bu arada Kumral Ada Mavi Tuna Çok severim bu kitabı.
Ben de cok severim demir damlasini kullaniyor musunuz peki ust dişleri karardi kızımın biraksam da gecmeyecek ama

Düşünüyorum canım zaten doktoru da özelde biraz daha virüs olayları azaldın diye bekliyorum gayet iyi çıkmıştı ama şimdi bi sıkıntı varmıdır bilmiyorum karadut pekmezi falan hep icirdim kansızlık olmasın diye kendisi de hergun kuru üzüm yer inşallah yoktur biseyi

Bende canim şuan o yüzden bekliyorum biraz daha normale dönersek o amana goturcem bende sen mama veroyomsuun sabah nasıl yapıyoduk direk kahvaltı mi yaptiyosun erke kalkıyor o yüzden mama veriyorum ben elimdeki son paket bitince sabahı da kesecem bakalım faydası olacak mi

Bende nette biraz araştırdım hiç sağmayın diyorlar ondan ellemedim. Şimdilik akıntı agri yok bir haftaya ne olur bilemem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…