Camı açınca daha kötü oluyor biz de diğer odadaki klimayı ve kapıları açıyoruz ama evin içi 30 derece yetmiyor bu şekilde serinletmeye
Küçük bir klima alıp odasını da değiştirmeye çalışacağız bakalım nasıl olacak.
Bizim belli bi düzenimiz yok hala spontane gelişiyor her şey
Ama genelde şöyle kahvaltı yapmazsa arada bir şeyler atıştırıyor kendi hoşuna gidenlerden. (Hatta bunu bildiği için hazırladıklarımı yemiyor olabilir diye bazı günler izin vermiyorum atıştırmasına) öğle yemeğini 12 gibi veriyorum kahvaltı yapmazsa ve uyumazsa. Kahvaltıda hazırladğım tabağı salonda bırakıyorum bazen bir iki lokma atmış oluyor ağzına öyle. evde kurabiye ve çilek olduğunu bilirse atıştırmasına engel olmak mümkün değil. En sevdiği şeyler.
Bugün yedikleri şöyle
Sabah lokmalık pankekler yaptım. (Yarısını yedi iki tane de tv izlerken yemek için salona taşıdı) yumurta (sadece bir kere ağzına attı) peynir (kendi serçe parmağı ebatlarında bir tane yedi) domates salatalık (bunlara hiç dokunmadı) pekmez (sadece parmaklarını içine batırdı oyun oynadı)
Arada bir şey vermedim zaten o taşıdığı pankeklerle meşgul oldu baya
Öğlen de bir küçük kavanoz tavuk çorbasına bir dilim ekmek dilimledim. (Bunu bitirmiş uzun zaman sonra ilk defa)
Çorbanın üstüne 3 tane iri çilek yedi.
Uyumadan önce de mama içti biraz
Uyanınca bir ölçmeye çalışayım baş ve boyunu. En son 46 ölçmüştüm ben ama doğru ölçtm mü bilmşyorum
Sağlık ocağındakileri yanına yaklaştırmıyor ölçmedi ebe de.
kilosu 11 ama onu kendisi tartıya çıkıp bakıyor
Buzdolabına bakmasına isin veriyorum ben açtığım an dibimde bitiyor bazen içinden bir şeyler alıyor. Bir süre sonra başka bir şey daha çok merakını cezbedince bırakırlar diye umuyorum
Yemek tabağına öyle sevinerek yaklaşıyor ki sanırsın kırk yıldır aç ve hepsini yiyecek ama bir iki oynadıktan sonra kalkıp gidiyor.
bir de sabah içtiği mama nedeniyle kahvaltı zamanı yeterince aç olmayabilir canım. Mamayı azaltmayı deneyebilirsin zamanla hiç vermemeyi. (Bizde sonuç pek değişmedi mama içmiyor ama kahvaltı da yapmıyor)