Selam kızlar nasılsınız pek bi sessiz kalmış neler yapiyosunuz afacanlarla bizim yine aynı sabhatan bu saate kadar sadece içtiği mamayla durdu biraz önce 1 dilim havuclu kek yedi akama pilav cacık mucver yapicam bakalım yiyitecj mi bide benim oğlum çeşit bilmiyor yani bi ondan bu bundan yok kendin yanına içecek yapsam sadece içecek bitirir keki yemez yada 2 çeşit yemek yapsam sadec 1 çeşit yiyor sizler nasılsınız beler yedi bugün bebisler gelsin bakalım aslında hergun yediklerini yazsak bizlerede fikir olur hem aktif okuruz yapalimmi sizce
Merhaba
3 çeşit olunca sadcee birinden yeme huyu bizim evde de var.
Havuç salatası varsa sadece havuç yiyor
Ya da sadcee yoğurt
Teke düşürüdm ben de çeşitleri. Ya da karıştırıp veriyorum.
kahvaltılara düşman olduk eskiden silip süpürdüğü tarifleri artık yemiyor.
tavuk, pilav türleri, makarna seviyor.
Tavuklu çorbayı da severek içiyor ama az bana göre
Kahvaltıda verdiğim domatesi asla yemez ama salatadan sadece domatesleri yiyor değişik bir durum
Kurabiye canavarı oldu bir süredir. Aklına gelirse kolumdan çekiştirip mutfağa götürüyor kurabiye diye.
Bir de portakal suyuna sardı, portakalları alıp getiriyor sıkıyoruz kahvaltıda onu içiyor.
İki gündür incir, gün kurusu, kuru üzüm, yulaf ezmesi, badem, fındık karışımı yapıyorum güzel yiyor onu d. Kabızlığına da iyi gelir diye düşünmüştüm ama bugün hiç kaka yapmadı.