• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydınnn nasılsınız?
Güne altı buçukta başlamaya devam ediyoruz gece mutlaka uyanıp evde dolaşmaya çıkıyor. Buna çözüm bulamadım 😅
Alışkanlık oldu galiba aynı saatlerde uyanıyor hep. Beşiğinde döner geri yatardı ama yatakta çıkıp dolaşıyor.

Günaydınnn nasılsınız?
Güne altı buçukta başlamaya devam ediyoruz gece mutlaka uyanıp evde dolaşmaya çıkıyor. Buna çözüm bulamadım 😅
Alışkanlık oldu galiba aynı saatlerde uyanıyor hep. Beşiğinde döner geri yatardı ama yatakta çıkıp dolaşıyor.
Günaydın bizde de güne baslama saati 8-8.30 gece benimki de bir kere uyanıyor aglayarak sonra yatıyor her gece 12 gibi bi aglar şaşmaz 😀

valla biz geceleri 2 saatte bi kalkmaya alıştık artık. ana 3 gecedir sürekli kalkıp oturuyor gözü kapalı bi şekilde. ayağa kalkmaya çalışıyor 🙄 4 köpek dişi de çıktı ama hâlâ ağrı yaparlar mı bilemedim eli hep ağzında epey salyası da var. arka azılar için erken diye düşünüyorum hem şişmemişler bile. bütün elleri salya içinde kalıyor kıyafetlerini falan ısırıyor. değişik bi çocuk oldu birkaç gündür 😔 acayip bitkin hissediyorum

Tadını sevdi yoksa asla içmezdi tuttu furutti olanını aldık, alerjik bir bebek tek korkum o, iki gündür veriyorum
Ben de tutti frutti aldım. Bu bitince bir de elmalısını denerim. Umarım sıkıntı yaratmaz. İcerigi temiz ve güvenilir bir ürün.

Selam kızlar nasılsınız pek bi sessiz kalmış neler yapiyosunuz afacanlarla bizim yine aynı sabhatan bu saate kadar sadece içtiği mamayla durdu biraz önce 1 dilim havuclu kek yedi akama pilav cacık mucver yapicam bakalım yiyitecj mi bide benim oğlum çeşit bilmiyor yani bi ondan bu bundan yok kendin yanına içecek yapsam sadece içecek bitirir keki yemez yada 2 çeşit yemek yapsam sadec 1 çeşit yiyor sizler nasılsınız beler yedi bugün bebisler gelsin bakalım aslında hergun yediklerini yazsak bizlerede fikir olur hem aktif okuruz yapalimmi sizce

Bizde günler aynı hep. Sabah kahvaltı da peynirli omlet salatalık domates zeytin peynir reçel ekmek. Ekmeği reçele banıyor. Her şeyi kendi yemek istiyor o yüzden doysa da açta kalsa kendi keyfi 😀 öğle uykusundan uyanınca ciğer,köfte,mücver,makarna,tost artık hangisini yaparsam yanına bir de ayran çırpıyorum ciğer yapmayacaksam. Akşam bizle birlikte ne varsa ondan yiyor. Tabi aralarda sürekli meyve biskuvi kek atıştırıyor. Kahvaltıdan sonra muz çilek yer. Ogle yemeğinden sonra kek bisküvi ya da tatlı ne varsa. Akşam yemekten sonra da elma ve çilek yer yine.
Geçen gün irmik tatlısı yapmıştım yatmadan önce 4 dilim yedi. Bazen mozaik pasta yapıyorum ya da roly pasta sütlaç puding falan öyle değişik tatlar hoşuna gidiyor.
Dondurma da yiyor bu sıra

Selam kızlar nasılsınız pek bi sessiz kalmış neler yapiyosunuz afacanlarla bizim yine aynı sabhatan bu saate kadar sadece içtiği mamayla durdu biraz önce 1 dilim havuclu kek yedi akama pilav cacık mucver yapicam bakalım yiyitecj mi bide benim oğlum çeşit bilmiyor yani bi ondan bu bundan yok kendin yanına içecek yapsam sadece içecek bitirir keki yemez yada 2 çeşit yemek yapsam sadec 1 çeşit yiyor sizler nasılsınız beler yedi bugün bebisler gelsin bakalım aslında hergun yediklerini yazsak bizlerede fikir olur hem aktif okuruz yapalimmi sizce
Bu aralar iştahsızlık var oğlumda. Napsın yavrum 40 derede evde tıkılı :(
Normalde sabah genellikle yumurta ağırlıklı bir kahvaltı yapar, ardindan portakal suyu icer
Oğlen bir kase yogurt ve mucver türlerinden
Öğleden sonra kek, bisküvi
Aksam da bizimle.birlikte yemek yer ve bizimle birlikte atistirmalik cerezlerden ve meyvelerden yiyor.
Cani isterse yatarken balli sut icer.
Ama dedigim gibi 2 gundur meyve ve yogurttan baska bir sey yemiyor nerdeyse bakalim nereye kadar gidecek.
Oğlumun çok sevdigi tavada pizza tatifim var denemek isterseniz paylaşırım.

Merhaba
3 çeşit olunca sadcee birinden yeme huyu bizim evde de var.
Havuç salatası varsa sadece havuç yiyor😅
Ya da sadcee yoğurt
Teke düşürüdm ben de çeşitleri. Ya da karıştırıp veriyorum.

kahvaltılara düşman olduk eskiden silip süpürdüğü tarifleri artık yemiyor.

tavuk, pilav türleri, makarna seviyor.
Tavuklu çorbayı da severek içiyor ama az bana göre 😹
Kahvaltıda verdiğim domatesi asla yemez ama salatadan sadece domatesleri yiyor değişik bir durum😅
Kurabiye canavarı oldu bir süredir. Aklına gelirse kolumdan çekiştirip mutfağa götürüyor kurabiye diye.
Bir de portakal suyuna sardı, portakalları alıp getiriyor sıkıyoruz kahvaltıda onu içiyor.
İki gündür incir, gün kurusu, kuru üzüm, yulaf ezmesi, badem, fındık karışımı yapıyorum güzel yiyor onu d. Kabızlığına da iyi gelir diye düşünmüştüm ama bugün hiç kaka yapmadı.

Son düzenleme:
Dün baya yoruldu benimki site içinde koşturduk biraz eve gelince saat daha 20.30 yeni olmuşken uykum geldi diye yatağına götürdü beni 😀 ilk defa kendi uykusu geldiğinin bilincine vardı ve yatmak istedi şaşırdım 😀

Back