- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #53.901
4 aldım canım bakalım ınslalah iyi gelir bize de 10.800 benim oglumda 11 olamadi hala4 kullanıyoruz canım biz kızım daha 10 kilo civarında minies sadece külot bezinden memnun kalmadım onun dışında iyi gündüz için rahat oluyor
Aynen benim esimde aymisi diyor gerçi ven telde söylüyorum hemen :) genelde hep sinirimi bozuyor dün saat 2 başladık ögel yemeğine 3 te bitirdi onu ben ağladım artık sinirden 1 saat ağzına bakıyor tel izlemekten yemiyor vermesem hiç yemiyor çok sınır bozucu bi durumBu yemek işi gerçekten çok zorlayıcı. Bazen bizimki de yemek istemiyor. Benim sinirlerim iyice bozuluyor. Eşim diyor ki -surat ifadenden çocuğun yemek yiyip yemediğini anlayabiliyorum- :)) anne sütünü kestiğimden itibaren yemesi daha düzeldi. Keşke hem anne sütü hem ek gıda devam edebilseydik ama durmadan emmek isteyip yemek yemeyince 17 aylıkken ani bir kararla kestim
Bende canim duzenli veremedim daha dikkat edicem artık gelişimi biraz daha ii olur belkiAh onun anlaması lazımken seni böyle sıkıntı vermesi
insanlar
Merhaba ☺
karantinada evde çıldırmak üzereyiz galiba bir de böyle değişik huylar da başladı
Benim kızım bir yaşına gelene kdar şırnaktaydık orda dışarı çıkamıyordu taşındıktan sonra da havalar bozuldu şu bu derken çıkamadı. Tam çıkabileceği zamanlar gelmişti virüs patladı. Öncesinde de çok fazla dışarı geçmişi olmayınca aramıyor gün içinde ama pencereden balkon kapılarından dışarıya bakıyor bazen. Balkonları da henüz kullanıma açamadık hava çok dengesiz bugün yağışlı mesela. Balkon açılınca orda da vakit geçirir. Şuan en çok istediğimiz şeylerden biri balkon diğeri trambolin
Atamıyor enerjisini bir türlü
Çok fazla çizgi film izlemeye başladı ona sıkılıyorum ben de ama tek başıma da işlerimi halletmek için açıyorum yoksa başa çıkamam. (kendimi böyle kandırıyor da olabilirim)
Uyku düzeni bir yaş öncesine geri döndü. Sabahları erken kalkmaya başladı (7:00/7:30 arası) kahvaltısından sonra sabah şekerlemesi yapıyor (10:00 gibi) öğleden sonra bir daha uyuyor.
bugün biraz oyaladık 12de yatırdık.
Ocean kullanıyoruz balık yağı olarak bir şişe almıştık hala çoğu duruyor. Günde bir çay kaşığı. Bu kullanımla daha uzun süre biteceği yok.
Benimkini 3 4 kere kalkıyor canım hiç sabaha kadar uyumaz deliksizBiz de aynıyız sekizde aglamaya başlıyor, aksam eskiden dayanamaz 9 da uyurdu, bu aralar cok zorluyor uyumuyor bir türlü, 10 bucuğu buluyoruz, gunduz bir kere uyuyor, 1 buçukta yatıyor iki saat falan uyuyor, peki kızlar gece uyanmalarınız var mı, dun ağlayarak 2 kere uyandı ayağıma alıp salladım ancak öyle devam etti uykuya.
Ben çocukluğumu pek yaşayamadığımdan çok hevesliyim, eşim karşı çıksa daKaydırak ve salıncak istiyorum ben de trambolinlerin fiyatı düşündüğümden daha fazlaymış
Odası bomboş sayılır yatak, beşik, elbise dolabı be oyuncak sepetleri var. Raf, sticker, tablo vs koymak istiyorum. Kitaplığını takamadık duvarı delerken su borularını patlatma korkusu başgösterdi
Onu başka bir odaya koyacağız mecburen.
Eminim her seyi denemişsindir. Allah yardımcın olsun. Sen rahat olunca inan daha kolay olacak her şey. Bir bebegi ya da sevdigi bir oyuncağı varsa ona yediriyormuş gibi yapsana. Mama sandalyesinin altina örtü ser ver eline kaşık çatalı kendi yesin. Bizimkisi kendi yiyince çok mutlu oluyor. Uzun kürdanlara makarna batırıp yemişliği bile vardir.Aynen benim esimde aymisi diyor gerçi ven telde söylüyorum hemen :) genelde hep sinirimi bozuyor dün saat 2 başladık ögel yemeğine 3 te bitirdi onu ben ağladım artık sinirden 1 saat ağzına bakıyor tel izlemekten yemiyor vermesem hiç yemiyor çok sınır bozucu bi durum
Canım bızım bebekler birebir aynı sankiBenimkini 3 4 kere kalkıyor canım hiç sabaha kadar uyumaz deliksiz
Vitamin ekstra vermiyorum. Kullandığım balık yağında d vitamini var. Doktor 8. aydan başlattı bize balık yağını. Hemen hemen bir senedir düzenli veriyorum. İhmal etme canım çocuk gelişimi için önemli omegaTeşekkür ederim canik ben biraz ihmal ettim bu balık yağı işini vitamin ne veriyosun peki doktor mu dedi
Yaaaaa ne kadar tatlı bizde mikrofon var kızım alıp ayna karşısına geçiyor hem söylüyor hem oynuyorŞarkılar söylemeye başldı kendince kızım karpuuzz aaadan şap şap şapp
Bir de hareketlerini yapmaya çalışıyor falan bugün kahvaltı yapmamıza izin vermedi sürekli elimizden tutup salona götürüyor orda beraber dans edip şarkı söylüyoruz.
Benim kızım kalkmıyor canım geceleriBiz de aynıyız sekizde aglamaya başlıyor, aksam eskiden dayanamaz 9 da uyurdu, bu aralar cok zorluyor uyumuyor bir türlü, 10 bucuğu buluyoruz, gunduz bir kere uyuyor, 1 buçukta yatıyor iki saat falan uyuyor, peki kızlar gece uyanmalarınız var mı, dun ağlayarak 2 kere uyandı ayağıma alıp salladım ancak öyle devam etti uykuya.
Ayyy bende kaydırak istiyorum ama kızım çok hareketli parka gittiğimizde bile ters kaymaya çalılıyor korkuyorum bendeBen çocukluğumu pek yaşayamadığımdan çok hevesliyim, eşim karşı çıksa daben çok begeniyorum stikerleri ama yapmadım. Ben genelde marketleri takip ediyorum çocuklar için çok güzel şeyler geliyor. Kaydırağı internetten aldım sadece. Aman şimdilik takmayın bu zamanda bir de evi su basmasın
Tesadüf işte duzelene kadar her açtığımda az bişey sürüyorum zaten üç dört güne iglesiyorAy canik bu kadar olur yazdıklarını aldık bugün tesadufe bak:) eşim.canbebe bulamamis minies aldi 4 5 karasız kaldık 4 aldık hatta doktorunu aradım bugün travazol alinndedi onunda getirdi eczaci 5 gün kullansın demisvsadece her acista sueuyomusun canım peki
Ah bende kizlarimda o kadar sıkıldık ki anlatamam çok gerginim zaten oncesindede bir yere çıkmamıştır havaların düzelmesini bekliyordum bu virüs başımıza bela oldu ne olacak sonumuz bilmiyorum Allah yardımcımiz olsunSelam kizlar, nasılsınız?
Oğlum sabah 10 da uyanıyor kahvalti yapiyor, sonra bir meyve yiyor 2_3 gibi bir kase yoğurt ve sebze türü ( genelde mücver) sonra ev yapimi kek veya kurabiye yiyor aksam 8 gibi de bizimle birlikte yemek yiyor. 9.30 da sutunu icip 10 gibi uyuyor. Gunduz uyumuyor artik.. balkondayiz genelde. Ama cok cok sıkıldı yavrum. Bazen annemi arıyoruz görüntülü, annem bahçesinde oluyor genelde. Al beni diye ellerini açıyor yavrum. Boğazım düğümleniyor o anda. Balkona çıkıp dayısına sesleniyor. Gell gelll diyor((( Rabbim bu süreci çabucak atlatmamızı sağlar insallahh... Millet ne yasak dinliyor ne sosyal mesafe nasıl olacak, biter mi bu süreç (((
Ay pitirciga bak sen afacan şeyYaaaaa ne kadar tatlı bizde mikrofon var kızım alıp ayna karşısına geçiyor hem söylüyor hem oynuyor
Benim kızım kalkmıyor canım geceleri
Ayyy bende kaydırak istiyorum ama kızım çok hareketli parka gittiğimizde bile ters kaymaya çalılıyor korkuyorum bende
Bende bağırdım canım kaç kere sonra oturup ağlıyorum bide hem sinirden hem bağırdım diye ama insanın sabri kalmıyorki eziyet gibi ağzına bakıp duruyor insan hadi oğlum çiğne yut ağzında tutma hadi annecimac agzini demekten gına geldiE Elasu
T tuanadereli kizlar hehh işte benim kızlardan biride aynısı ağzına koyuyorum yemeği bu öyle kalıyor kızım yutsana cigne yavrum hadi bebeğim bak kardesin bekliyor hadi hadi hadi yok yutmuyor iki gün önce yine böyle oldu dayanamadı bağırdım sonra pes ettim oturdum ağladım hıçkıra hıçkıra boğazım düğümlendi çok kötü oldum
Bide çok zayıf 8 kusur kilosu var boyu deseniz kısa bir türlü gelişmiyor
Bizimki çok geç başlattı canım 1 yaşını baya geçmişti zinko mega iciriyidun ben doktor yazmış yada eşim bulamayıp bunu mu almış onu tam hatırlamıyorum bu bitsin bende mollers alcamVitamin ekstra vermiyorum. Kullandığım balık yağında d vitamini var. Doktor 8. aydan başlattı bize balık yağını. Hemen hemen bir senedir düzenli veriyorum. İhmal etme canım çocuk gelişimi için önemli omega
Onu da demedim canım denemezmitim kendi yemek hiç istemiyor bende öğrensin istiyorum ama yok en sevdiği baykuşu var uyku arkdaşı ikna yediriyorum daha çok sinirleniyir yemek istemiyorEminim her seyi denemişsindir. Allah yardımcın olsun. Sen rahat olunca inan daha kolay olacak her şey. Bir bebegi ya da sevdigi bir oyuncağı varsa ona yediriyormuş gibi yapsana. Mama sandalyesinin altina örtü ser ver eline kaşık çatalı kendi yesin. Bizimkisi kendi yiyince çok mutlu oluyor. Uzun kürdanlara makarna batırıp yemişliği bile vardir.
Aynen ya versemesem hiç istemiyor nasil o ksar saat ac duruyor anlamadım zorla yedirmek ne kötü hergun aynı eziyet özenip hazırlıyorum hiç bi iştahlı yemiyor hop çöpe gidiyorCanım bızım bebekler birebir aynı sankibugün saat bır bucukta mama içti sonra akşam yedi buçuğa kadar agzına birşey sürmedi muz denedim öğürdü, haaa akşam birşey vermesem yıne istemeyecekti
Teşekkür ederimm canım bir bakayımEvet benim oglumun odasinda var. Instagramda bir site vardi ordan aldim. Cok ta uygundu. Siteyi hatirlayamadim şuan. Instagrama yaz , cok güzel duvar stickerleri var
Aktüel ürünleri de takip ediyoruz ama hiç bizd kalmıyor bu tür şeylerBen çocukluğumu pek yaşayamadığımdan çok hevesliyim, eşim karşı çıksa daben çok begeniyorum stikerleri ama yapmadım. Ben genelde marketleri takip ediyorum çocuklar için çok güzel şeyler geliyor. Kaydırağı internetten aldım sadece. Aman şimdilik takmayın bu zamanda bir de evi su basmasın
Mikrofon bende de var fakat o kadar çok korkuyor ki ortaya çıkaramıyorumYaaaaa ne kadar tatlı bizde mikrofon var kızım alıp ayna karşısına geçiyor hem söylüyor hem oynuyor
Benim kızım kalkmıyor canım geceleri
Ayyy bende kaydırak istiyorum ama kızım çok hareketli parka gittiğimizde bile ters kaymaya çalılıyor korkuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?