2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen benim esimde aymisi diyor gerçi ven telde söylüyorum hemen :) genelde hep sinirimi bozuyor dün saat 2 başladık ögel yemeğine 3 te bitirdi onu ben ağladım artık sinirden 1 saat ağzına bakıyor tel izlemekten yemiyor vermesem hiç yemiyor çok sınır bozucu bi durum

Bende canım çok düzendeüzenlidime
Bende canim duzenli veremedim daha dikkat edicem artık gelişimi biraz daha ii olur belki

Benimkini 3 4 kere kalkıyor canım hiç sabaha kadar uyumaz deliksiz

Ben çocukluğumu pek yaşayamadığımdan çok hevesliyim, eşim karşı çıksa da ben çok begeniyorum stikerleri ama yapmadım. Ben genelde marketleri takip ediyorum çocuklar için çok güzel şeyler geliyor. Kaydırağı internetten aldım sadece. Aman şimdilik takmayın bu zamanda bir de evi su basmasın

Eminim her seyi denemişsindir. Allah yardımcın olsun. Sen rahat olunca inan daha kolay olacak her şey. Bir bebegi ya da sevdigi bir oyuncağı varsa ona yediriyormuş gibi yapsana. Mama sandalyesinin altina örtü ser ver eline kaşık çatalı kendi yesin. Bizimkisi kendi yiyince çok mutlu oluyor. Uzun kürdanlara makarna batırıp yemişliği bile vardir.

Teşekkür ederim canik ben biraz ihmal ettim bu balık yağı işini vitamin ne veriyosun peki doktor mu dedi
Vitamin ekstra vermiyorum. Kullandığım balık yağında d vitamini var. Doktor 8. aydan başlattı bize balık yağını. Hemen hemen bir senedir düzenli veriyorum. İhmal etme canım çocuk gelişimi için önemli omega

Yaaaaa ne kadar tatlı bizde mikrofon var kızım alıp ayna karşısına geçiyor hem söylüyor hem oynuyor
Benim kızım kalkmıyor canım geceleri
Ayyy bende kaydırak istiyorum ama kızım çok hareketli parka gittiğimizde bile ters kaymaya çalılıyor korkuyorum bende

Tesadüf işte duzelene kadar her açtığımda az bişey sürüyorum zaten üç dört güne iglesiyor

Ah bende kizlarimda o kadar sıkıldık ki anlatamam çok gerginim zaten oncesindede bir yere çıkmamıştır havaların düzelmesini bekliyordum bu virüs başımıza bela oldu ne olacak sonumuz bilmiyorum Allah yardımcımiz olsun
Canım neden öğlen uyumuyor kendimi istemiyor

Ay pitirciga bak sen afacan şey
Canım sen uyku eğitimi vermiştin ondanmi aceba gece uyanmiyor artık

E Elasu
T tuanadereli kizlar hehh işte benim kızlardan biride aynısı ağzına koyuyorum yemeği bu öyle kalıyor kızım yutsana cigne yavrum hadi bebeğim bak kardesin bekliyor hadi hadi hadi yok yutmuyor iki gün önce yine böyle oldu dayanamadı bağırdım sonra pes ettim oturdum ağladım hıçkıra hıçkıra boğazım düğümlendi çok kötü oldum
Bide çok zayıf 8 kusur kilosu var boyu deseniz kısa bir türlü gelişmiyor

Kizlar birde bizim doktorumuz balık yağından hiç bahsetmedi ben şuana kadar hiç balık yağı vermedim ne yapmaliyim
Birde bir buçuk yaş aşısı olmayan varmı aranızda virüsten dolayı bizim asi ertelendi şuan için

Bende bağırdım canım kaç kere sonra oturup ağlıyorum bide hem sinirden hem bağırdım diye ama insanın sabri kalmıyorki eziyet gibi ağzına bakıp duruyor insan hadi oğlum çiğne yut ağzında tutma hadi annecimac agzini demekten gına geldi

Bizimki çok geç başlattı canım 1 yaşını baya geçmişti zinko mega iciriyidun ben doktor yazmış yada eşim bulamayıp bunu mu almış onu tam hatırlamıyorum bu bitsin bende mollers alcam

Onu da demedim canım denemezmitim kendi yemek hiç istemiyor bende öğrensin istiyorum ama yok en sevdiği baykuşu var uyku arkdaşı ikna yediriyorum daha çok sinirleniyir yemek istemiyor

Aynen ya versemesem hiç istemiyor nasil o ksar saat ac duruyor anlamadım zorla yedirmek ne kötü hergun aynı eziyet özenip hazırlıyorum hiç bi iştahlı yemiyor hop çöpe gidiyor

Evet benim oglumun odasinda var. Instagramda bir site vardi ordan aldim. Cok ta uygundu. Siteyi hatirlayamadim şuan. Instagrama yaz , cok güzel duvar stickerleri var
Teşekkür ederimm canım bir bakayım
Aktüel ürünleri de takip ediyoruz ama hiç bizd kalmıyor bu tür şeyler stickerler çok tatlı ya
Mikrofon bende de var fakat o kadar çok korkuyor ki ortaya çıkaramıyorum hoparlörden de korkuyor
kaydıraktan da korkuyor parkta hiç kaymazdı
Artık biraz büyüdü belki sever

Kaydırakta ters kaymak da iyiymiş amam

Natsume canim sticker instagramda muhendisinoglu paylaşmıştı güzeldi onlar ama hatırlamıyorum. Bir de trendyolda var güzel bir kaç tane. Bende boy cetveli alicam trendyoldan onu yapıştırmayı düşünüyorum. Aylık boyunu işaretlerim oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…