2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tesekku​

Teşekkür ederim canım öyle yapayım bende kaç numara kullanıyorsunuz peki 4 aldık biz de kararsız kaldım 4 5 arasında

Ne güzel canım bi rutininiz var bizim hiç olmadı o rutin ne zaman uyuyp uyanacagi belli olmuyor hamur isi hic yemiyor benimki ne borek poca kek falan yemek de cok zorla yiyor hele oglen tel olmadan asla agzini acmiyor mama sandalyesine sikiloyor dger turlu de pesinden kosuyoeun iki arada kaldum dun 2 de basladik 3 te bitti yemek isi qgzinda beklete beklte yiyor bende sinir oluyieum 1 saat azgina bakiyoeum cigneyecek de yenisini vercem diye

Kızlar balık yağını ne veriyorsunuz hangi marka bide kaç ml veriyosunuz biz bi baslmasistik yarıda kaldı bitirmedik şişeyi geçen yine başladık 2.5 ml ver demişti o zaman doktorumuz siz şişeyi bitirip başka başladınız mı tek sise yeterli mi acaba

Benim 4 ya da 5 oluyor kullandığım balık yağı. İlk başta krilom kullanıyordum yaşını doldurduktan sonra mollers aldım hala ona devam ediyoruz. Bazı vitamin takviyeleri de var içinde günde 2.5 ml yani bi çay kaşığı kadar veriyorum her gün aksatmadan

Milletin ağzı torba degil maalesef çok meraklılar başkalarının işlerine. Takma geç. İlla ki konuşacağı zaman gelecek

Ah onun anlaması lazımken seni böyle sıkıntı vermesi
insanlar
Merhaba
karantinada evde çıldırmak üzereyiz galiba bir de böyle değişik huylar da başladı
Benim kızım bir yaşına gelene kdar şırnaktaydık orda dışarı çıkamıyordu taşındıktan sonra da havalar bozuldu şu bu derken çıkamadı. Tam çıkabileceği zamanlar gelmişti virüs patladı. Öncesinde de çok fazla dışarı geçmişi olmayınca aramıyor gün içinde ama pencereden balkon kapılarından dışarıya bakıyor bazen. Balkonları da henüz kullanıma açamadık hava çok dengesiz bugün yağışlı mesela. Balkon açılınca orda da vakit geçirir. Şuan en çok istediğimiz şeylerden biri balkon diğeri trambolin
Atamıyor enerjisini bir türlü
Çok fazla çizgi film izlemeye başladı ona sıkılıyorum ben de ama tek başıma da işlerimi halletmek için açıyorum yoksa başa çıkamam. (kendimi böyle kandırıyor da olabilirim)
Uyku düzeni bir yaş öncesine geri döndü. Sabahları erken kalkmaya başladı (7:00/7:30 arası) kahvaltısından sonra sabah şekerlemesi yapıyor (10:00 gibi) öğleden sonra bir daha uyuyor.
bugün biraz oyaladık 12de yatırdık. Ocean kullanıyoruz balık yağı olarak bir şişe almıştık hala çoğu duruyor. Günde bir çay kaşığı. Bu kullanımla daha uzun süre biteceği yok.

Şarkılar söylemeye başldı kendince kızım karpuuzz aaadan şap şap şapp
Bir de hareketlerini yapmaya çalışıyor falan bugün kahvaltı yapmamıza izin vermedi sürekli elimizden tutup salona götürüyor orda beraber dans edip şarkı söylüyoruz.

Mama sandalyesinde uzun süre oturamadığu için dünden itibaren tabağında kalanları sehpaya koyuyorum. Açık büfe koydum adını
Gidip gelip atıyor ağzına derken bunun böyle olmayacağına karar vermiş olmalı ki sehpadaki tabakları salona taşıyıp orda yemeye başladı. Yapmak istediğim hayal ettiğim sadece mutfakta ve masasında yiyen bir bebek yaşadığım gerçek ise bu
Bu yöntemle makarna, pilav, meyve, taneli diğer yiyecekler tüketiyor ama yoğurt ve çorbalar, sulu yemekler için hala bir çözüm yok.

bizim de yemek olayı oyuna döndü iyice kaşıkla kendisi yemek istiyor yarısı yere yarısı ağzına :))) ben de kuş besler gibi meyve falan kestiğimde masanın değişik yerlerine koyuyorum, gidip gelip yiyor. ne desem olumsuzunu söylemeye başladı. sabah hoşçakal diyorum hoşkalmıyo diyor bi inatlaşmakta durumu var :) bugün de hava çok soğuk balkona da çıkamadık. bir haftadır hep 8de kalkıyor

Biz de aynıyız sekizde aglamaya başlıyor, aksam eskiden dayanamaz 9 da uyurdu, bu aralar cok zorluyor uyumuyor bir türlü, 10 bucuğu buluyoruz, gunduz bir kere uyuyor, 1 buçukta yatıyor iki saat falan uyuyor, peki kızlar gece uyanmalarınız var mı, dun ağlayarak 2 kere uyandı ayağıma alıp salladım ancak öyle devam etti uykuya.

Minik inatçılar
Uyanıyor benimki de geceleri ve yanında uzanıp birlikte yatarsak öylr uyuyor

uyanıyor valla doğduğundan beri en uzun gece uykusu 3 saat. emmeden de geri uyumuyor

Bu yemek işi gerçekten çok zorlayıcı. Bazen bizimki de yemek istemiyor. Benim sinirlerim iyice bozuluyor. Eşim diyor ki -surat ifadenden çocuğun yemek yiyip yemediğini anlayabiliyorum- :)) anne sütünü kestiğimden itibaren yemesi daha düzeldi. Keşke hem anne sütü hem ek gıda devam edebilseydik ama durmadan emmek isteyip yemek yemeyince 17 aylıkken ani bir kararla kestim

Bizimkisi sokak çocuğuydu, hele her hafta lsonu annemlere giderdik bahçeden tavukların yanindan eve girmezdi. Çok zorluyor bu süreç bizi. Odasını mini bir parka dönüştürdüm kaydirak, çadir, yemek pisirme köşesi, kitap okuma köşesi..... bir sure sonra sinirleniyor odasına bile girmek istemiyor.
Balıkları çok seviyor ama şu ana kadar eve hep yediği balıklar girdi, akvaryum alsam o balıklari görüp yemekten vazgeçer diye korkuyorum. Bizimki de iyice çizgi film bağimlisi olmaya başladi

Çokça sabır bizeee

Tesekku​

Teşekkür ederim canım öyle yapayım bende kaç numara kullanıyorsunuz peki 4 aldık biz de kararsız kaldım 4 5 arasında
4 kullanıyoruz canım biz kızım daha 10 kilo civarında minies sadece külot bezinden memnun kalmadım onun dışında iyi gündüz için rahat oluyor

Kızlar sabah az birşey yedik, saat bir bucukta 150 CC mama ıctık, bızım hıc yogurt meyve öğünümüz yok, şimdi muz verdim kesinlikle istemiyor tadına bile bakarken öğürüyor yogurtta da aynısını yapıyor, ne yapayım ben şimdi?

Teşekkür ederim canik ben biraz ihmal ettim bu balık yağı işini vitamin ne veriyosun peki doktor mu dedi

Kaydırak ve salıncak istiyorum ben de trambolinlerin fiyatı düşündüğümden daha fazlaymış
Odası bomboş sayılır yatak, beşik, elbise dolabı be oyuncak sepetleri var. Raf, sticker, tablo vs koymak istiyorum. Kitaplığını takamadık duvarı delerken su borularını patlatma korkusu başgösterdi
Onu başka bir odaya koyacağız mecburen.

Bebek odası için sticker, tablo vs kullananlar var mı?
odasıjı biraz daha ilgi çekici, seveceği bir yer haline getirmek istiyorum.

Bebek odası için sticker, tablo vs kullananlar var mı?
odasıjı biraz daha ilgi çekici, seveceği bir yer haline getirmek istiyorum.
Evet benim oglumun odasinda var. Instagramda bir site vardi ordan aldim. Cok ta uygundu. Siteyi hatirlayamadim şuan. Instagrama yaz , cok güzel duvar stickerleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…