- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #53.861
Canım bugün ailecek oturduk kahvaltıya saat 11 di daha iyi yedi, eşim çalışmaya başlayınca yine zorlayacak beni ama.o zaman zaten tok tutuyor diye dusunup kahvalti ogununu oglen 12de filan versen nasil olur.ya da sabah kalktiginda mama icmeden direk kahvalti erken bile olsa.cunku bizde de sabah emzirince kahvalti etmiyor ancak oglene acikiyor.hatta aylardir kahvalti etmedigini soyleyebilirim.
Canım kabızlık bizde de oluyor, sabah kabız sonra normale dönüyor, ben probiyotik veriyorum düzene giriyor, mamayı az vererek deneyeyim bakalım umarım oturur bu şekildeboy konusunda bir yorum yapamıyorım genetik çok etkili beslenmesi ile ne kadar alakası var bilgim yok. Biz d vitamini ve balık yağı kullanıyoruz. Az yediği için sürekli kabızlık var bir de
Kuzum eğer olursa mamayı daha az vermeyi deneyebilirsin. Doyuracak kadar değil de uyumasına yardımcı olcak kadar. Kahvaltıya başldığımız zamanlarda aynen anlattığın gibiydi kızımın döngüsü. Sabah beş buçukta uyanıp mama iöer uyumaya devam ederdi. Yavaş yavaş azaldı o durum.
Probiyotik kullanıyoruz biz de bir de şurup. Ama eskisi gibi yumuşak yapmıyor bir türlüCanım kabızlık bizde de oluyor, sabah kabız sonra normale dönüyor, ben probiyotik veriyorum düzene giriyor, mamayı az vererek deneyeyim bakalım umarım oturur bu şekilde
Probiyıtik nErden alınıyoProbiyotik kullanıyoruz biz de bir de şurup. Ama eskisi gibi yumuşak yapmıyor bir türlü
Arada yıka. Bol krem sürGünaydın Kızlar oğlumun 1 aydır geçemeyen pisigi var sleepy külot bez 5 kullanıyoruz acayip psion yaptı bir sürü de almıştık virüs var diye krem bez islam mendil ne onerirsiniz yapmadigim şey kalmadı tabaka şeklinde oldu iyce yavrum yazık çok ağlıyo altını degistirirken
Canım ben 5 aydır sleepy külot bez kullanıyorum çok da memnunum her ten bir değil acaba yediği şeylerle alakası olabilir miGünaydın Kızlar oğlumun 1 aydır geçemeyen pisigi var sleepy külot bez 5 kullanıyoruz acayip psion yaptı bir sürü de almıştık virüs var diye krem bez islam mendil ne onerirsiniz yapmadigim şey kalmadı tabaka şeklinde oldu iyce yavrum yazık çok ağlıyo altını degistirirken
Ilk aldığımda da olmuştu canım bida deneyeyim dedim yine oldu hem.bu sefer çok kötüCanım ben 5 aydır sleepy külot bez kullanıyorum çok da memnunum her ten bir değil acaba yediği şeylerle alakası olabilir mi
Aynen Canım sen ne kullanıyorsun yok malesef canım tekrar alcan mecbur geçmiyor çünkü bugün yıkadım canik sürekli krem sürüyorum her çeşit kremi zeytun yağı sıvı yağı denedim.yok geçmediArada yıka. Bol krem sür
Ve fırsatın varsa değiştir o bezleri canım. Alişverise gittigimde ben de oglum altini külot bezle degistiyordum. Hemenn pişik oluyordu. Hem se sadece 1 külot bezle. Çok kotu onlar
Eczaneden alıyoruz biz. Serum fizyolojik gibi tek kullanımlık tüpler halinde.Probiyıtik nErden alınıyo
Geçmiş olsunnGünaydın Kızlar oğlumun 1 aydır geçemeyen pisigi var sleepy külot bez 5 kullanıyoruz acayip psion yaptı bir sürü de almıştık virüs var diye krem bez islam mendil ne onerirsiniz yapmadigim şey kalmadı tabaka şeklinde oldu iyce yavrum yazık çok ağlıyo altını degistirirken
Arıcam canım bugün doktorunu da aynen denemdigim bisey kalmadı 1 aydirEczaneden alıyoruz biz. Serum fizyolojik gibi tek kullanımlık tüpler halinde.
Geçmiş olsunnbenim aklıma gelebilecek şeyleri muhtemelen çoktan denemişsindir. Takibini yapan doktor ile iletişime geçme şansınız var mı? Belki koruyucu kremlerden daha etkili bir şey önerir
Bizim de demiyor canım üzülme bence anlamlı bir tane kelimemiz yok, arada bir mamm mamm mama diyor o kadarAyy şimdi kapıyı açarken komsumla karşilaştik. Oğlun konuşuyor mu diye sordnu. Hayır dedim. Neden konuşmuyor diye sormaz mı bir dee. Nerden bileyim dedim. Benim oğlum da 2 yaşından sonra açıldı. Ama 1 yaşında beri anne baba diyordu dedi. Moralimi yine alt üst etti. 19 aylıktır oğlum ve evet hala anne baba demiyor. Off
En azından yalnız değilmişimBizim de demiyor canım üzülme bence anlamlı bir tane kelimemiz yok, arada bir mamm mamm mama diyor o kadar
Sağol canim bıraktım bugün onları Can bebe alacaktık bulamadık eşim minies almış migros un bakalım denicem gece yatarken prima bağlıyorum da gündüz sleepy yapiyodum doktorununu aradım travazol önerdi aldık bakalım.ins geçer zeytin yağı da kullandım.hep ama geçmedi azalttı sadece
Ay canik bu kadar olur yazdıklarını aldık bugün tesadufe bak:) eşim.canbebe bulamamis minies aldi 4 5 karasız kaldık 4 aldık hatta doktorunu aradım bugün travazol alinndedi onunda getirdi eczaci 5 gün kullansın demisvsadece her acista sueuyomusun canım pekiE Elasu canım bilirsin benim ikizlerim var ikisininde ten yapısı farkli Ben uzun zaman oldu migrosun bezini kullanıyorum 1 yasa kadar Prima kullandım 1yastan sonrada migrosunkine geçtim çok şükür iki kizimdada pişik yapmadı kiii bir bebeğimin teni çok hassas olmasına rağmen çok memnun kaldım işin doğrusu
Ve pişik kremi ne kullanırsam kullanayım travazol kadar iyi gelmiyor bir iki defa kullanınca tertemiz oluyor hatta şuanda yine pişik oldu akşama eşim travazol getirecek başka türlü gecmez
Bezini her değiştirdiğinizde mutlaka yıkayın ben nerdeyse 1aylık olduğundan beri her kakada yıkadım yaz gelincede her açışımda yıkadım sadece bir kere pişik oldu onuda portakal çok yemişti ona bağlıyorum sürekli yıkamaya devam edip kantoran yağı sürdüm bir iki güne geçti bu arada bnde gece prima 1yaşındqn beri geceleri minies kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı olmadı inşallah sizde memnun kalırsınız çok geçmiş olsunAy canik bu kadar olur yazdıklarını aldık bugün tesadufe bak:) eşim.canbebe bulamamis minies aldi 4 5 karasız kaldık 4 aldık hatta doktorunu aradım bugün travazol alinndedi onunda getirdi eczaci 5 gün kullansın demisvsadece her acista sueuyomusun canım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?