2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah canım iki kelimeyi birleştirerek konuşuyor bide demekki illa oğlanlar geç konuşur diye bisey yokmuş peki tv tablet falan izliyor mu seninki
evet canım izliyor. mesela evde teksem wc gideceksem açıyorum. ya da yemek yaparken beni çok rahatsız ederse. günde toplamda 2 saat bakıyordur en fazla. tek seferde 20 dkdan fazla bakmamasına dikkat etmeye çalışıyorum. ama bebekliğinden beri hep bıdır bıdır bişiler konuşur. bir de çok aktivite yapıyoruz belki onun yararı olmuştur bilemiyorum. ama hepsi için ayrı bir doğru zaman var ve o gün geldiğinde bülbül gibi şakır annesi

Sağ olun kızlar cevaplarınız için, hangi çeşit yapsam elimde patlıyor, bugün patates haşladım içine tereyağı ve kaşar rendeleyıp top yaptım, kesınlikle yemedı dilinin ucuyla bakıp çıkarıyor, bir zeytin, mınık bir parca domates ve salatalık yedi

bu sabah ben de bir şey yedirmedim. oyuncak bebeğe yediriyormuş gibi yapınca heveslendi çok az yedi bıraktı sonra. armut verdim ben de ne yapayım. şu yemek olayı insanı yaşlandırıyor

bu sabah ben de bir şey yedirmedim. oyuncak bebeğe yediriyormuş gibi yapınca heveslendi çok az yedi bıraktı sonra. armut verdim ben de ne yapayım. şu yemek olayı insanı yaşlandırıyor
Canım eline birşey verince de atıyor yere, muz veriyorum yalayıp atıyor, mercimek çorbası yapmıştım bir kaşık almadı

Canım eline birşey verince de atıyor yere, muz veriyorum yalayıp atıyor, mercimek çorbası yapmıştım bir kaşık almadı
kıyamam ya. peki sen iştahla yemeğe başlasan elinden almak ister mi acaba? ben bazen ona bi şey hazırlayıp oturup kendim yemeye başlıyorum bakıyor biraz sonra koşarak geliyor. tabi sevdiği bir şeyse yiyor yine. evcilik falan her yolu deniyorum işte. inatlaşınca asla yemiyorlar

Her zaman olmasa da bazen şu şekilde bir iki lokma yiyor benimki anlatayım.
Bizim ona yedirmeye çalıştığımız gibi o da bize yedirmeye çalışıyor. Bu sırada kendisi de bizle birlikte açıyor ağzını. O sıra o bize biz ona yedirmiş oluyoruz

Sabah kahvaltısınu yapmadı süt içip uyudu. Şimdi çorba içirmeye çalışacağım. Dün bir tabak içmişti aynı çorbadan bugün nasıl olacak bakalım

Sabah kahvaltısınu yapmadı süt içip uyudu. Şimdi çorba içirmeye çalışacağım. Dün bir tabak içmişti aynı çorbadan bugün nasıl olacak bakalım
B Enim kızım da sabah çok az yedi yarım haşlanmış yumurta 6 zeytin azıcık simit ve 1 tatlı kaşığı kaymak bazen canları yemek istemeyebilir
Üzerine süt içti biraz çikolata
Şimdi 1 kase yoğurt yedi salıncak da sallanırken uyudu

Büyük kızım yemek konusunda çok sorunluydu çok canımı sıkıyordum hem kızım üzülüyordu hem ben ama artık eskisi gibi takmıyorum napim

Her yolu deniyorum canım balkona çıkarma, pencereden bakarak yeme, kovaya su doldurma, balkondaki salıncakta sallama, kendi yemesine fırsat verme, önünde yeme Yok yemiyor da kilo da almıyor, alerjimiz tam gecmedı zaten, bu ara birşey de denemek istemiyorum, normal mamaya gectık, yogurt yerse veriyorum, sütü hiç denemedim direk, pankek içinde tüketti ama

Ben de takmicam takmicam diyorum da o sofraya geçtik mi işi inada bindiriyoruz galiba
Çok zorluyor bu bebekler bazen
Doğduklarından beri böyle bizimkiler beslenme konusunda: huni geçirifem kafama az kaldı.

Sonuç olarak yemedi çorbayı
artık yemek yememeyi oyuna çevirdi mimikler şebeklikler havada uçuşuyor.

bu yemek yememe olayı da inatlaşmalar da artıyor iyice dimi :)) sanırım 3 yaş sendromuna hello dedik. benim oğlum tüm kitaplarından sıkıldı artık yeni kitap almam lazım ama kargo siparişi vermeye de korkuyorum

Ahaha kesinlikle
Kitap okurken bana inat olsun diye her şeye peynir dedi dün gece
O sendrom da dedikleri döneme girdiler ay olarak
Ben kitaplarını saklıyorum bir süre sonra tekrar ortaya çıkarıyorum.
Yeni kitaplar da almak istiyorum ama önce kitaplığı monte etmemiz lazım.
en son geçen gün şoka gelen kitaplardan almış eşim üç tane çok güzeller.

görmedim onları, bakarım ben de. yumuşak kitaplar serisini sevmişti oğlum da

görmedim onları, bakarım ben de. yumuşak kitaplar serisini sevmişti oğlum da
Yumuşak kitaplardan hiç denk getiremedik biz zamanında sonradan da ilgisini çekmedi
Hareketli kitapları çok seviyor. Bir de kapakçıklı kitaplar (ama bundan fazla alamadım Çok pahalı gelşyor bana)

Inşallah canım bende elimden geleni yapıyorum ama olmayınca olmuyor zamanı gelince elbet konuşacak diyorum artık napiyim taktikca olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…