2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım biZim de tek denemede oldu 9Aralıkta. Ama geriden geliyordu 8. Haftada gittiğimde 7 haftalık gözüküyordu. Senin de öyle olmuş olabilir zamanla yakalıyorlar günlerini
Kalp atışını ne zaman duydunuz?
Benimde geç yumurtlamadan 1 hafta geriden geliyoruz,haftaya cuma çağırdı kalp atılı için sat a göre 7+3 ama keseye göre 6+3 olacak kalp arışı için gittiğimde

Duyarsın canım içini ferah tut inşallah güzel haberlerle gel bebeğinin minik kalp atışlarınıda duyarsın inşallah çok heycanlısındır sen şimdi dimi
Yaa fazlasıyla heyecanlıyım rüyalarıma giriyor saatler geçmiyor, 12 de randevu erken Allah'tan

Yaa bu çok güzel gorunuyor tam belli olmuş artık maşallah
Teşekkür ederim canın :)
Masllah canım yaa cıdden ne kadar guzel gozukuyor
Teşekkür ederiim :)

maşallahhh kocaman olmuş bu annesi.
Allah bağışlasın canım..
Teşekkür ederim canım seninki şimdiden böyledir diğer hafta gittiğinde hareketlerini bile görürsün belki:)

Ay maşallah canım bildiğin bebek olmuş artık kocaman. Hayırlısıyla o 3 cm de hemen yok olur inşallah
Sağol canım inşallah

Maşallah minnoşa yaa ense kalınlığı vs burun kemiği ne baktılar mı 10 haftalık ya 10 haftada bakıyorlar diye duymuştum ondansordum ona göre gitmek istiyorum doktora da
Yok canım onlara bakmadı. Bir sonraki randevu 12. Haftada belki o zaman bakar.
Maşallah MinikPiranha hadi az kalmış cinsiyetini öğrenmeye

Sağolun kızlar:)
Darısı başınıza inşallah :)

Aynen gelir dedi akşamına başladı yine be kahve ne kırmızı arası birşey moralim çok bozuk hastaneye gittim geldim duş aldım belki o tetikledi yine tsh en son 4.68 çıktı ilacım 25 mg dı 50 mg a çıkardı işte bir hafta oldu

Tabii duyman gerekir artık

Kesinlikle premesis öneririm.1 haftada 3 kilo vermiştim.1 haftadır kullanıyorum hayatımı kurtardı Allah'ın izniyle :)) tamamen zararsızmış.bitkiselmiş.
Bugun dr a sordum premesis i . Hiç faydası olmaz sana dedi . Aynı etkisi olan başka bir tane yazayım dedi . Adını unuttum şuan neuroford du adı sanırım . Onu da bulamadım pazartesiye getirecekler bakalım

İyi de senin tsh ın çok yüksek canım. Max 2.5 olması lazım. Trasnferden önce testlerin yapılmadı mı? Geçen seneki transerimde tsh ım 3.36 çıktı diye transferim ertelendi benim diğer aya. Sen nerde tüp yaptırdın nasıl dikkat etmezler. Çok üzüldüm şu an.

Bahçeci Diyarbakır canım transferden bir gün önce 2.40 çıkmıştı 20 günde 4.68 olmuş işte

Benim bulantim çok fazlaydi günlerce bişey yiyip icemem ekten dolayi bayıldım 3 günlük serum tedavisi aldım son günüm bugün benim gibi olan arkadaşlar varsa bayılmayi beklemeden gidin derim serum çok iyi geldi idrarda açlık ve susuzluktan keton diye bişey çıkıyo o da iyi değilmis doktorum böyle ara ara seni çiçek gibi sulicaz dedi geçene kadar gulsemmi aglasammi bilemedim herkese kolaylıklar diliyorum

Bahçeci Diyarbakır canım transferden bir gün önce 2.40 çıkmıştı 20 günde 4.68 olmuş işte
Canım o zaman endokrin doktorunun hatası. Benimki hormon ilaçları tsh ı çıkartıyor diye trasnferden sonuç alır almaz gel dedi ve transfer öncesi çok daha düşük tuttu ki kullandığımız ilaçlar Zaten artıracak diye. Kendine düzgün bir doktor bul hemen bence. Bu iş şakaya gelmez canım tsh bebek üzerinde çok etkili.değil 20 gün bikaç günde bile yükselebiliyor.

Sirkeli su yada tuzku suyla burnuna cekip genzine gargara yapabilirsin canim..birde saracoglu tarif etmisti var nette papatya bugusu...ben hamile oldugumdan farenjit ve sinuzit perrisanligi yasarken antibiyotik kullanmadan bhcg yaptirinca ogrendim..bu metotlara ek kemik suyu corbalar bol karabiberli sarimsaklki soganli corbalarla istirahatle atlattim...ancak uzun surdu ama agri kesici bile kullanmadan basardim sukur! dene bence rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…