2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İlk gittiğimde 1.3 cm di 1 hafta sonra gittiğimde doktor çok küçülmüş atılır bu dedi ama boyutunu söylemedi. Neden sordun? Seninkisi ne kadar?
Benim eni boyu 1.92-2.29 kanamam kahve lekelere döndü ama bugün başka doktora gittim kanama alanı aktif üç gün yatış öneririm dedi kendi kendine küçülebilirmişte tüp bebek doktorum gerek görmedi evde dinlen dedi haftada iki proluton yapılacak bugün gittiğim doktor kanama olabilir yine dedi korkuyorum bugün iyiydi sevinmiştim düşük riski %50 ymiş hashimoto troiditim var ondan olabilir dedi 10 gün sonra kontrolüm var zaten tüp doktorumda çok tedirginim

Arkadaşlar bulantı için metpamit kullanmaya başlamıştım Afyon'da gittiğim bir Dr vermişti . Kendi Dr um kesinlikle içmeni onermiyorum dedi . Bebeklerimi tehlikeye de atmak istemiyorum ama bulantiya dayanmak da çok zor . Allah yardimcimiz olsun

Ay maşallah canım bildiğin bebek olmuş artık kocaman. Hayırlısıyla o 3 cm de hemen yok olur inşallah

Doktor en son 8 haftalıkken gördü. Sonraki muayene 12./13.hafta arasi gel dedi. Bebek iyi mi nasıl o zamana kadar nasıl bilip rahat etcez biz ya :/
Benimde her hafta gidesim var daha bugün gittim iki hafta sonra gel yine dedi . En azından 10 günde bir olsaydı . Çok telaşlı anneleriz gerçekten bir türlü rahat olamıyorum

Maşallah minnoşa yaa ense kalınlığı vs burun kemiği ne baktılar mı 10 haftalık ya 10 haftada bakıyorlar diye duymuştum ondansordum ona göre gitmek istiyorum doktora da

Kesinlikle premesis öneririm.1 haftada 3 kilo vermiştim.1 haftadır kullanıyorum hayatımı kurtardı Allah'ın izniyle :)) tamamen zararsızmış.bitkiselmiş.

Duyarsın canım içini ferah tut inşallah güzel haberlerle gel bebeğinin minik kalp atışlarınıda duyarsın inşallah çok heycanlısındır sen şimdi dimi

Canım hashimato tiroidit bende de var ama kontrol altında sonuçta.kaç çıktı en son. Sen bol bol yat dinlen bak ben 1 hafta sadece tuvalete kalktım. O kadar zaman bekledik ondan daha önemli ne işimiz olabilşr ki. Sen garantiye al. Senib alan daha büyük tekrar olmazsa sorun olmaz ama bak doktor aktif hala demiş. Ben hala korkuyorum en ufak bi sancıda inşallah allah bebeklerimizi bize bağışlar canım

Coraspin kullanıyor musun bu arada? Kullanıyorsan hemen bırak heralde doktor söylemiştir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…