2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canım tüp bebek hamilesi olarak bende de var o şişkinlik görünürdce kilo yok bende bu ara pek birşey yemiyorum ama karnım var biraz kıyafet sıkıyor mesela ama kilo yok. Canım kaç haftalık olmuşsun artık dışarı çıkıp yürüyebilirsin hep ye yat olmaz zaten harekete de ihtiyaç var kan dolaşımı için sana da iyi gelir açılırsın ben benim 7 hafta bitti iki haftadır çalışıyorum masa başı ama yemekhaneye gidip geliyorum kolidorda yürüyorum bu hafta amirin sekreterinin yerine bakıyorum diğer odalara gidiyorum iş için falan ve hareket ettikçe daha iyi hissediyorum kendimi doktorada da sordum gittiğimde çalışabilir miyim diye çalışabilirsin dedi bu zamana kadar da herhangi bir lekelenmem falan olmadı annem salı günü gitti yemek yapıp bıraktı ısıtıyorum dün pilav yaptım mutfağı topladım tencere yıkadım o kadar da birşey olmaz

Bende de tam olarak aynı değil Ilkinde hiç mide bulantısı yoktu. Bunda da yoktu iki gündür midem bulanıyor. Kötüyüm ve kokular çok rahatsız ediyor.

Aynı bende öyleydim yine öyle 2çocukla koşturmaca pazartesi ya da salı kalp atışı duyacağım ondan sonra daha da rahatlarım

kızlar merhaba
sabaha karsı felaket bi karın agırısıyla uyandım normalde senelerdir kabızlıkla bogusan ben ishal olmusum
valla uzun süre wc ye gitmeye korktm agrı girince bişeyy mi oldu acaba diye de sorun bendeymş kim bilir ne yedimde dokundu

Kızlar kasık ağrısından bu kadar çok korkan bi ben miyim ya. Bebek sol tarafa yerleşmiş sol tarafa en ufak bi ağrı girince ödüm kopuyor böyle 9 ay geçermi napıcam bilmiyorum tabi böyle olmasında ilk gebeliğimin 23. Haftada sonlanması da etkili. Onda hiç ağrım sızım olmadı gerçi o kadar kanamaya rağmen. Çok korkuyorum bilmiyorum nasıl geçecek bu günler

Yaa bu çok güzel gorunuyor tam belli olmuş artık maşallah

Haklisin canim birazdan cikicam hava almaya yat yat inanki iyice kotu oldum. Bizimkilerede hak veriyorum bu benim 6.gebeligim normal yolla 5 dusugum var ve 5.ve 6.haftalarda lekelenme yasamistim ondan korkuyorlar. En sonki muaynede bebek iyidi masallah doktora soyledim bana haraket ettirmiyorlar diye . O da olmaz oyle yarim saat yavas yavas yuru dedi. Simdi kaynanami bekliyorum hava alicaz . Yoruldum inanki uyumaktan yatmakdan

Kızlar yarın kontrolüm var buyuk gün yarın benim için Yarın 8+1 olacağım nasipse, acil hariç doktora gitmemin üzerinden 2 hafta geçti tam o zaman 6 haftalıktı, şimdi ilk defa yarın kalp atışlarını duyacağız, yani eğer bi aksilik çıkmazsa yarın duymamız gerek kalp atışlarını değil mi

4 hafta 28 gün yapar ay hesabı da 30 -31 gün üzerinden yapılıyor mesela 13 haftalikken 3 aylık oluyor. 26 haftalik da 6 ay veee 39 hafta da 9ay. Hamilelik de 40 hafta olarak düşünülüyor. 9ay ve bir hafta. Canın nasıl istiyorsa öyle söyle ister haftalik ister aylık. Genelde 24. haftaya kadar hafta hesabı yapılıyor. Doğum için sinir teşkil ettiği için. .

maşallahhh kocaman olmuş bu annesi.
Allah bağışlasın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…