- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.407
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.301
Aramızda 3 hafta var canım ama çok çabuk büyüyorlar diğer kontrolde benim de öyleydi:) Alkah sağlık versin çok çok hızlı büyüyorlar karnımızda:)ay maşallah amin canım,benm bebiş dha nokta gibi pek bişeye benzemiyo :)
Neee :) 10 haftalık daha neden öyle düşündün:) bir kızun bir oğlun var bilirsin sen :)
Kizlar ben 63 kiloyum suan ama sanki 80 kilo gibiyim baldirlarim kalcam gobegim bir anda sisti. Tartiliyorum ayni kilo ama cok kilolu gosteriyorum. Sanki 2.5 aylik hamile degilde 5 6aylik gibiyim. Progestan iciyorum gunde 3kez. Surekli uyuyorum. Kendimi tutamiyorum. Fazla da yedigim birsey yok ben nasil bu sisligi indiricem akil verin ya. Tup bebekle hamile kaldim. Doktor yarim saat yavas yavas yuruyebilirsin dedi. Ama beni bi yere cikartmiyorlar dogru duzgun. Ev isi yaptirmiyorlar . Yiyip yatiyorum. Ekmek desen kepek ekmegi kullaniyorum. 2litreye yakin su iciyorum. Bunaldim yardim edin
7 olacakta hamile kaldım tam tarihi buGebeliğin daha çok yeni geralde acaba geç döllenme mi. Gerçi milimetrik ölçümler bile etkiliyor. İnşallah bir sıkıntı yoktur canım sen içini ferah tut
Amin canım hepimizin gönlüne görw versin RabbimYok canım şu kese konumu efsanesi var ya ilk görüntü sola yakınsa erkek sağa yakınsa kız derler ona bakarak dedim allah gönlüne göre versin
Canım biZim de tek denemede oldu 9Aralıkta. Ama geriden geliyordu 8. Haftada gittiğimde 7 haftalık gözüküyordu. Senin de öyle olmuş olabilir zamanla yakalıyorlar günlerini7 olacakta hamile kaldım tam tarihi bu
Bende de tam olarak aynı değil Ilkinde hiç mide bulantısı yoktu. Bunda da yoktu iki gündür midem bulanıyor. Kötüyüm ve kokular çok rahatsız ediyor.Kızlar ıkıncı anneler sıze sorum olucak belırtılerınız ılk bebeklerınızdekı gıbı aynımı ben sımdı herseyı tek tek not etmısım kızımada bu zamanda koku hassasıyetım baslamıs dolap acamamısım falan bunda oyle koku hassasıyetım yok bugun ogurdum okadar buseferde aklıma kotu seyler gelıyor saglıklımı deıl neden baslamadı dıeya yıcezmı bız boyle kendımızı acaba hep
Aynı bende öyleydim yine öyle 2çocukla koşturmaca pazartesi ya da salı kalp atışı duyacağım ondan sonra daha da rahatlarımBen şuan yurtdışındayim eşim ve kızımdan başka kimse yok yavaş yavaş elimden geldiğince yapiyorum herseyi temizlik alışveriş yemek herşey bende ☺ilk hamileliğimde de böyleydim. 9 aylık hamileyken balkondan küçük halılarımı çırpardım ☺size kötü örnek olmayayım ☺şuanda yapmam zaten tabi ilk gebeliğin tecrübesizliği...Çok şükür bir sıkıntım yok istahsizliktan baska.. dua ediyorum hep iyi geçmesi için...
Oyy maşallah Allah nazarlardan korusunGeldik kızlar:) gününü yakalamış hatta 2 gün geçmiş benim minnakım:)
Kanama alanı da 15 mm den 3 mm ye kadar düşmüş. Progestana 20 gün kadar devam
Baksanıza tiyseleri artık bebeğe benzemeye başlamış maşallah :)
Yaa bu çok güzel gorunuyor tam belli olmuş artık maşallahGeldik kızlar:) gününü yakalamış hatta 2 gün geçmiş benim minnakım:)
Canım tüp bebek hamilesi olarak bende de var o şişkinlik görünürdce kilo yok bende bu ara pek birşey yemiyorum ama karnım var biraz kıyafet sıkıyor mesela ama kilo yok. Canım kaç haftalık olmuşsun artık dışarı çıkıp yürüyebilirsin hep ye yat olmaz zaten harekete de ihtiyaç var kan dolaşımı için sana da iyi gelir açılırsın ben benim 7 hafta bitti iki haftadır çalışıyorum masa başı ama yemekhaneye gidip geliyorum kolidorda yürüyorum bu hafta amirin sekreterinin yerine bakıyorum diğer odalara gidiyorum iş için falan ve hareket ettikçe daha iyi hissediyorum kendimi doktorada da sordum gittiğimde çalışabilir miyim diye çalışabilirsin dedi bu zamana kadar da herhangi bir lekelenmem falan olmadı annem salı günü gitti yemek yapıp bıraktı ısıtıyorum dün pilav yaptım mutfağı topladım tencere yıkadım o kadar da birşey olmaz
Cnm ben kesenı goremedım ama sankı ınsan yuzu fıguru var
Masllah canım yaa cıdden ne kadar guzel gozukuyorGeldik kızlar:) gününü yakalamış hatta 2 gün geçmiş benim minnakım:)
4 hafta 28 gün yapar ay hesabı da 30 -31 gün üzerinden yapılıyor mesela 13 haftalikken 3 aylık oluyor. 26 haftalik da 6 ay veee 39 hafta da 9ay. Hamilelik de 40 hafta olarak düşünülüyor. 9ay ve bir hafta. Canın nasıl istiyorsa öyle söyle ister haftalik ister aylık. Genelde 24. haftaya kadar hafta hesabı yapılıyor. Doğum için sinir teşkil ettiği için. .Kızlar benim bu hafta hesabına kafam takıldı şimdi benim bugün 7 haftam bitti sata göre. Haftaya 8 haftam bitecek yani 2 aylık oluyorum hafta hesabına göre ama benim SAT 15 Aralık ancak 8 haftam dolduğu zaman 15 Şubat olmuyor 9 Şubat oluyor daha 1 hafta ara oluyor 15 Şubata ee ben 2 aylık olmayacak mıyım 15 Şubatta mı olucam ama 8 hafta iki ay ediyor.
Geldik kızlar:) gününü yakalamış hatta 2 gün geçmiş benim minnakım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?