- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #53.361
Molfix 5 aldım canım sızıntı yaptı bizde bide büyük geldi oğlum.10.300 gr seninki kaç kilomolfix 5 numara kullaniyorum.aksam 9-10 gibi bagliyorum sabah 8-9 gibi degistiriyorum bazen cok dolu cis oluyor bazen cok az.ama doluyken bile hic sizdirma yasamadik.
biz aylardir 5 kullaniyoruz heralde 8-9 kilodan beri.simdi de 10.500 kilosu.ama vucut tipleri farkli ya ondan her bez her bebege uymuyor.Molfix 5 aldım canım sızıntı yaptı bizde bide büyük geldi oğlum.10.300 gr seninki kaç kilo
Canım yine sızdırma oldu hep.sag yan taraftan cikiyo çiş o tarafa yatyor hep ondan mi oluyor acaba bi çözüm.bulamadımE Elasu ilk başta elime alıp lastiklerini açtırıyorum güzelce sonra gece uykusuna yatarirken bezi bi parmak iceri dogru kıvırıp bantliyorum. Yeni doğanda yaptığım gibi. Öyle olunca bi tik daha fazla koruyor sızıntıyı. Bi de pipisine dikkat edebilirsin bağlarken yukarı doğru durmayacak şekilde ayarlarsan o da olur.
Ben prima kullanıyorum şimdiye kadar hiç sızdırmazdı bizim de bir haftadır sızdırıyor, ama çok sıvı alımından dolayı emınım bu aralar gece bir gibi feryat figan ağlama su vermeden geri uyumuyor, sabaha yakında mama içiyor haliyle bez ağırlıktan sızdırıyor artıkCanım yine sızdırma oldu hep.sag yan taraftan cikiyo çiş o tarafa yatyor hep ondan mi oluyor acaba bi çözüm.bulamadım
Mamayı ne zaman biraktrcan canım ben 18 ayda biraktrym dyodum zaten sadece 2 kere alıyor günde 1 haftadr sadece 1 kere o da sabah kalktiginda veriyorumBen prima kullanıyorum şimdiye kadar hiç sızdırmazdı bizim de bir haftadır sızdırıyor, ama çok sıvı alımından dolayı emınım bu aralar gece bir gibi feryat figan ağlama su vermeden geri uyumuyor, sabaha yakında mama içiyor haliyle bez ağırlıktan sızdırıyor artık
Bilemedim ki canım benimki çok deli yatıyor ama sızdırma olmadı şimdiye kadar bez büyük geliyor olabilir mi ? Ben 10 kiloyken daha 4 numara kullanıyordum bi kere 5 denemiştim sızdırmıştı o zaman büyük geldiği içinCanım yine sızdırma oldu hep.sag yan taraftan cikiyo çiş o tarafa yatyor hep ondan mi oluyor acaba bi çözüm.bulamadım
Çok sevindim sizin adınıza rabbim nasip edecek olduktan sonra hiç bişy engel olamıyor benim aileme 7.yıllarında gittiler annem daha 50 yaşında olmasına rağmen daha genç gitmek gerekmiş der hep inşallah rabbim kolaylığını verecektirSelam kızlar koşuşturma geçiyor günler Amine bugünlerde çok mız mız diş çıkarıyor sanırım sürekli kucak ilgi istiyor saglık olsun da büyüyorlar zor olsa da ya çok şükür kızlar biz 2016 yılında hacıya kayıt olmuştuk nasılsa 10 yılda ancak çıkar dıye ama yedeklerden gıtmeyenlerden mesaj geldı dün hac çıktı şok olduk eşimle ilk evlendığımız yıl umreye gıtmıştık çok çok başka oralar genç gidelim hacıya da kayıt olalım dedik nasip ya rabbim çagıtıyor bizi inşallah gitmek nasip olur tçya çocuklar küçük oglum da 4 yaşında annem kayınvalıde bakarız dıyor lar Amine emıyor bayramdan sonra kesecem ama çok küçük işte ama gıdecegım yer Allahın evı bur daha bu fırsatı bulamauabılıtız hrpınızden dua istiyorum inşallah hayırlısı olur çok uzun yazmışım duygularım tarıfsız hakkınızı helal edın inşallah
Canım ıkı yaşına kadar bıraktırmaya niyetim yok iştahlı bir bebek değiliz ek gıdayla aramız pek iyi değil kilomuz az, mamayı bir sabaha yakın 5.30 6 arası içiyor bir de gece yatmadan içiyor, alerji mamasını bırakıp normal mamaya geçtik bir bucuk aydırMamayı ne zaman biraktrcan canım ben 18 ayda biraktrym dyodum zaten sadece 2 kere alıyor günde 1 haftadr sadece 1 kere o da sabah kalktiginda veriyorum
Bide 4 numara deniyim canım artık şaştım ne yapacagimi en büyük sıkıntımız da yemek hiç bisey yemiyor kafayı yicem artık sadece yoğurt yiyor yoğurdun içine sebze köftesi monik minik yaptım yine yemedi içinde sırf köfte var due sabah 8 de içtiği mamayla duruyor saat 2.30 oldu niye yemiyor anlamadım çok caresizim bu emzik de iştahsızlık yapar mi canım onu mu bırakırsam acabaBilemedim ki canım benimki çok deli yatıyor ama sızdırma olmadı şimdiye kadar bez büyük geliyor olabilir mi ? Ben 10 kiloyken daha 4 numara kullanıyordum bi kere 5 denemiştim sızdırmıştı o zaman büyük geldiği için
Bilmiyorum ki canım benimki dogdu doğalı emzik almadi ağzına. Belki dis dönemindedir iştahsızlığı ondan da olabilir.Bide 4 numara deniyim canım artık şaştım ne yapacagimi en büyük sıkıntımız da yemek hiç bisey yemiyor kafayı yicem artık sadece yoğurt yiyor yoğurdun içine sebze köftesi monik minik yaptım yine yemedi içinde sırf köfte var due sabah 8 de içtiği mamayla duruyor saat 2.30 oldu niye yemiyor anlamadım çok caresizim bu emzik de iştahsızlık yapar mi canım onu mu bırakırsam acaba
CAnım gündüzleri emzik veriyor Musun biz uyku harici vermiyoruzBide 4 numara deniyim canım artık şaştım ne yapacagimi en büyük sıkıntımız da yemek hiç bisey yemiyor kafayı yicem artık sadece yoğurt yiyor yoğurdun içine sebze köftesi monik minik yaptım yine yemedi içinde sırf köfte var due sabah 8 de içtiği mamayla duruyor saat 2.30 oldu niye yemiyor anlamadım çok caresizim bu emzik de iştahsızlık yapar mi canım onu mu bırakırsam acaba
Veriyorum canım daha doğrusu bu ara çok düşkünlesti hiç ağzından düşürmüyor eskiden o kadar emmezdiCAnım gündüzleri emzik veriyor Musun biz uyku harici vermiyoruz
Canım dişte kalmadı gnu hepsini çıkardı gbi duruyorBilmiyorum ki canım benimki dogdu doğalı emzik almadi ağzına. Belki dis dönemindedir iştahsızlığı ondan da olabilir.
Uykudan uyanınca hemen kaldırsan görmezse bir iki söyler unuturVeriyorum canım daha doğrusu bu ara çok düşkünlesti hiç ağzından düşürmüyor eskiden o kadar emmezdi
Bugün başladım canım bıraktırcam artık zaten 18 aylik oldular bisey kalmadı ne kadar erkke o kadar iyi bakalım nasip geçcen bırakma suresiUykudan uyanınca hemen kaldırsan görmezse bir iki söyler unutur
Bana da yaz canım benim kızım da gece hiç bırakmıyorBugün başladım canım bıraktırcam artık zaten 18 aylik oldular bisey kalmadı ne kadar erkke o kadar iyi bakalım nasip geçcen bırakma suresi
Canım bu saate kadar hiç vermedim saat şuan 23 45 uyumadı verdim artık sabah kalkınca direk saklıdan yine bi uyurken vercem bi müddet sonra toptan biraktrcamBana da yaz canım benim kızım da gece hiç bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?