• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim burun akıntısı var ateş ilk gece bi yukseldi 39 a bi saat içinde düşürdük sonra bi daha çıkmadı sanırım soguk alginligi gibi doktor aferin şurup verdi onu içiriyorum.
Sizin alerji gibi kızarıklık mi acaba
Tekrar geçmiş olsun çabucak atlatır inşallah.
6.hastalık olabilir ya da verilen antibiyotiğe alerjisi olabilir dedi bugün çocuk doktoru. Tahlilleri tekrar aldılar enfeksiyon düşmüş antibiyotiği kestik. Alerji şurubu verdi bir hafta kullanmamız için. Bundan sonra aynı ilcı kullanması gerekirse ve yine aynı durum yaşanırsa alerji kesinleşmiş olacakmış.

Tekrar geçmiş olsun çabucak atlatır inşallah.
6.hastalık olabilir ya da verilen antibiyotiğe alerjisi olabilir dedi bugün çocuk doktoru. Tahlilleri tekrar aldılar enfeksiyon düşmüş antibiyotiği kestik. Alerji şurubu verdi bir hafta kullanmamız için. Bundan sonra aynı ilcı kullanması gerekirse ve yine aynı durum yaşanırsa alerji kesinleşmiş olacakmış.
Peki alerjiye neyin sebeb olduğu belli mi ? Umarım gerek kalmaz aynı durumu yaşamaya.
Bizimki soguk alginligi gibi bana da bulaştı şimdi ama ilaç içmiyorum emziriyorum diye

Geçmiş olsun kızlar benim kızım da biraz öksürüyor zeytinyağı limon pekmez veriyorum,, ılık ılık ıhlamur veriyorum,,,, inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz🙏🙏🙏

Geçmiş olsun kızlar benim kızım da biraz öksürüyor zeytinyağı limon pekmez veriyorum,, ılık ılık ıhlamur veriyorum,,,, inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz🙏🙏🙏
Size de geçmiş olsun. Bende bol bol portakal kivi veriyorum bol su takviyesi.
Antibiyotikte yazdı doktor bize ama durumu çok kötüleşirse ver dedi. Bekletiyorum şimdilik sadece aferin şurubu içiyor günde 2 defa

Size de geçmiş olsun. Bende bol bol portakal kivi veriyorum bol su takviyesi.
Antibiyotikte yazdı doktor bize ama durumu çok kötüleşirse ver dedi. Bekletiyorum şimdilik sadece aferin şurubu içiyor günde 2 defa
Sağol canım buhar makinası varsa verebilirsin burnunu göğsünü filan yumuşatır

Peki alerjiye neyin sebeb olduğu belli mi ? Umarım gerek kalmaz aynı durumu yaşamaya.
Bizimki soguk alginligi gibi bana da bulaştı şimdi ama ilaç içmiyorum emziriyorum diye
Augmentinden şüphelendiler ama emin değiller. Geçmiş olsn sana da :(
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak iyileşit kuzular

Selam arkadaşlar nasılsınız. Bebeği gece hâlâ emen var mi? Benim bebeğim neredeyse 2 saatte bir uyanıyor emip tekrar uyuyor bazen emzirip yatırıyorum gene kalkıyor...Uykularım hep parça parça ona da bana da sıkıntı oluyor ayrıca artik ihtiyacı yok gece beslenmeye diye düşünüyorum. Nasıl yapsam? Uyanınca vermesem asla uyumaz ağlayıp durur... Doğdu doğalı söyle bi 5 6 saat deliksiz uyuyamadım yardım...

Selam arkadaşlar nasılsınız. Bebeği gece hâlâ emen var mi? Benim bebeğim neredeyse 2 saatte bir uyanıyor emip tekrar uyuyor bazen emzirip yatırıyorum gene kalkıyor...Uykularım hep parça parça ona da bana da sıkıntı oluyor ayrıca artik ihtiyacı yok gece beslenmeye diye düşünüyorum. Nasıl yapsam? Uyanınca vermesem asla uyumaz ağlayıp durur... Doğdu doğalı söyle bi 5 6 saat deliksiz uyuyamadım yardım...
meraba.bizim bi donem gece uyanmalarinda pis pis yaptim uyudu ama sonra uyumamaya basladi.ben de mecbur emziriyorum gece kalktikca.doktora sordum 1 yasindan sonra gece beslenmesine gerek yok demisti.gerek yok da geri uykuya donus nasil olacak di mi :) su vermeyi deniyorum ama her zaman kabul etmiyo.bi de bu aylarda memeye yapisma hali olurmus.gunduzleri en gec 2 saate bir emiyor.en gec 2 yasinda zaten biraktiririz ya diye umuyorum.

Ben de emziriyorum ama gece emmesi azaldı bizde bi kac aydir. Kendiliğinden bıraktı gibi. Mesela dün gece uyandi emzireyim dedim istemedi geri uyudu sonra. Ben sallamıyorum hiç biraz pis pis sonra uykuya dalıyor kendi kendine.
Hasta diye bi kaç gündür beraber de yatıyoruz emmek için uyanmıyor.
Genelde gece uyanınca su verin ya da ninni soyleyerek tekrar yatırın diyorlar sakinlestirilip. Bi kac gün yorucu olur ama alisir sonradan uykusuz kalmaktan daha yorucu olamaz.

Kızla ne yiyor bu bebişler :) yesin diye peşinden dönüyorum, öğlen genelde çorba içiyor hep bir kase dediğiniz bizim çorba kasesi kadar mı, ben mi fazla vermeye calısıyorum acaba bır kepçeden fazla alıyor, yarısına kadar ancak içti yemiyor yemıyor ☹️ gittim makarna yaptım uc dort tane yedı 😂

Kızla ne yiyor bu bebişler :) yesin diye peşinden dönüyorum, öğlen genelde çorba içiyor hep bir kase dediğiniz bizim çorba kasesi kadar mı, ben mi fazla vermeye calısıyorum acaba bır kepçeden fazla alıyor, yarısına kadar ancak içti yemiyor yemıyor ☹ gittim makarna yaptım uc dort tane yedı 😂
Yemiyor canım benimki de yemiyor 😅
Yaşayıp gidiyoruz öyle ama bakalım nereye varacağız.
Şu ana kadar biberon maması vermedim hiç sofrada yesin diye ama çok işe yaramadı. Masaya ilk oturuşta bir iştahla hevesle saldırdı ama bir iki kaşıktan sonra inmek için çırpınmaya başladı.
kuru ekmek seviyor benimki onu ne zaman görse ister ama doyana kadar yemez yine.
kendi haline bırakacağım artık. Pes ettim.

Kızla ne yiyor bu bebişler :) yesin diye peşinden dönüyorum, öğlen genelde çorba içiyor hep bir kase dediğiniz bizim çorba kasesi kadar mı, ben mi fazla vermeye calısıyorum acaba bır kepçeden fazla alıyor, yarısına kadar ancak içti yemiyor yemıyor ☹ gittim makarna yaptım uc dort tane yedı 😂
Bi çorba kaşığı hatta biraz daha fazla dolduruyorum kaseye içine ekmek falan da katıyorum öyle yedi bugün. Üzerine de makarna.
Benimki fazla iştahlı ama doğduğundan beri. 5 dk zor duruyor agzi eli hep mama dolu olcak öyle seviyor.
Normal bi cocuk bi çorba kaşığı kadar corba icebilir bu aylarda.

Benimde yemiyor canım sabahtan beri sadece bi kerre mama içti bide ayran başka yok bide çok az elma yedi şimdi makarna yapıyorum âmâ hiç zannetmiyorum ac geziyor resmen bu ara ıvır zıvır dadandi resmen hosbes cilekli yiyor vermeyince deliriyor arada çikolata goturdu bu hafta iyice saldim bende 🤦‍♀️

Kızlar abur cubur veriyomusunuz bebisler benimki ablamın kızından alışmaya başladı oda 3 yasinda bu hafta çikolata bike yedi ne yapcam bilmiyorum 🙋‍♀️

Yemiyor canım benimki de yemiyor 😅
Yaşayıp gidiyoruz öyle ama bakalım nereye varacağız.
Şu ana kadar biberon maması vermedim hiç sofrada yesin diye ama çok işe yaramadı. Masaya ilk oturuşta bir iştahla hevesle saldırdı ama bir iki kaşıktan sonra inmek için çırpınmaya başladı.
kuru ekmek seviyor benimki onu ne zaman görse ister ama doyana kadar yemez yine.
kendi haline bırakacağım artık. Pes ettim.
Aynı canım sadece ekmek için aglıyor kuru ekmeği çok seviyor 😂

Bi çorba kaşığı hatta biraz daha fazla dolduruyorum kaseye içine ekmek falan da katıyorum öyle yedi bugün. Üzerine de makarna.
Benimki fazla iştahlı ama doğduğundan beri. 5 dk zor duruyor agzi eli hep mama dolu olcak öyle seviyor.
Normal bi cocuk bi çorba kaşığı kadar corba icebilir bu aylarda.
Canım corba kaşığı mı ben mi yanlış anladım annem sen büyük insana yedirir gıbı koyuyorsun diyor 🙈

Back