- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #53.381
Yaaaaaa desene zorlu günler bizi bekliyorCanım bu saate kadar hiç vermedim saat şuan 23 45 uyumadı verdim artık sabah kalkınca direk saklıdan yine bi uyurken vercem bi müddet sonra toptan biraktrcam
Canım nasıl oldu bebeğin çok geçmiş olsun inşallahhhh geceyi iyi geçirmişsinizdirİyi geceelr
Dün bexsero ikinci dozu yaptırdık. Dünden beri ateşi çıkıyor bugün ateş düşürücü kullanmamıza rağmen düşmedi. Üzerine keyifsizlik ağlamaklı haller. Akşam acile götürdük en sonunda kan tahlili yaptılar enfeksiyon çıkmış. Ateşi hala yüksek ama ben mi abartıyorum anlamadım. Şuan kulaktan 38,5 ölçtüm bir sonrali şurup dozuna daha iki saat var. Üzerini falan incelttim zıbınla yatırdım.
Geçmiş olsun. Bexero dan sonra genelde ateş yukseliyor ama ne enfeksiyonu cikti ki ? Antibiyotik falan verdiler miİyi geceelr
Dün bexsero ikinci dozu yaptırdık. Dünden beri ateşi çıkıyor bugün ateş düşürücü kullanmamıza rağmen düşmedi. Üzerine keyifsizlik ağlamaklı haller. Akşam acile götürdük en sonunda kan tahlili yaptılar enfeksiyon çıkmış. Ateşi hala yüksek ama ben mi abartıyorum anlamadım. Şuan kulaktan 38,5 ölçtüm bir sonrali şurup dozuna daha iki saat var. Üzerini falan incelttim zıbınla yatırdım.
Biz varız herşeyinı takıyorum biz de o kelimeler de yok, yürümüyor üstelik hala kilomuz azSelam kızlar oğlum 16 aylık oldu. Anlaması güzel dediğim herseyi yapabiliyor ve getiriyor. Oyuncaklarini getirir bana verir benimle oyna anlaminda. Acıktiginda sofra bezini verir banaama bir türlü anlamlı konuşmuyor. Hala dede , tey (teyze) , meme dişinda pek anlamli kelimesi yok. Var mi benimle aynı durumda olanlar
Zannetmiyorum canım belki konussalar benim 9glum konuşmuyor daha ablam çörek otu koymuştu öle birakmisti kızı ama o çok konusyirdu herşeyi anliyorduYaaaaaa desene zorlu günler bizi bekliyor
Salça sürmeyi denesek işe yarar mı acaba
Benim canım benim oğlum da baba mama meme dışında bisey yok anlamlı kelimesi yok yani bu ara gel gel gnu bisey söyleyene başladı anne demiyor hala bana çok üzülüyorum b3nde sen gibi nezaman konuşacak dyeSelam kızlar oğlum 16 aylık oldu. Anlaması güzel dediğim herseyi yapabiliyor ve getiriyor. Oyuncaklarini getirir bana verir benimle oyna anlaminda. Acıktiginda sofra bezini verir banaama bir türlü anlamlı konuşmuyor. Hala dede , tey (teyze) , meme dişinda pek anlamli kelimesi yok. Var mi benimle aynı durumda olanlar
Bazen istemsizce agzindan bir iki kelime çikiyor. Ama sonrasında tekrar etmiyorBenim canım benim oğlum da baba mama meme dışında bisey yok anlamlı kelimesi yok yani bu ara gel gel gnu bisey söyleyene başladı anne demiyor hala bana çok üzülüyorum b3nde sen gibi nezaman konuşacak dye
Yürümesi için zamanı var daha. Bazı bebekler 18 aylıkken yürür. Bir tanidigimin kizi 18 aylik ve hala yurumuyor. Eşyalara tutunarak yürüyor. NormaldırBiz varız herşeyinı takıyorum biz de o kelimeler de yok, yürümüyor üstelik hala kilomuz az
Teşekkür ederim canım. Gece benim için çok zordu ateşi 39,7ye kadar yükseldi uzun süre düşüremedim. GündüZ iyiydi ama akşam olunca yine bi halsizlik, mızlanma ateş başldıCanım nasıl oldu bebeğin çok geçmiş olsun inşallahhhh geceyi iyi geçirmişsinizdir
Teşekkür ederimmGeçmiş olsun. Bexero dan sonra genelde ateş yukseliyor ama ne enfeksiyonu cikti ki ? Antibiyotik falan verdiler mi
Normal sanırım canım daha erken, tek kelimelik basit şeyler söyleyebiliyorlar. Öğrendiklerini fazla kullnmıyor benim kızım. Biz sorarsak cevap veriyor biliyorsa o kadarSelam kızlar oğlum 16 aylık oldu. Anlaması güzel dediğim herseyi yapabiliyor ve getiriyor. Oyuncaklarini getirir bana verir benimle oyna anlaminda. Acıktiginda sofra bezini verir banaama bir türlü anlamlı konuşmuyor. Hala dede , tey (teyze) , meme dişinda pek anlamli kelimesi yok. Var mi benimle aynı durumda olanlar
Çok geçmiş olsun tekrardan. Acildeki doktorlar maalesef tam ilgilenmeden yolluyor. Çocuk doktoruna giderek iyi yapmışsınız en azından neyi var tam olarak öğrenirsiniz.Teşekkür ederim canım. Gece benim için çok zordu ateşi 39,7ye kadar yükseldi uzun süre düşüremedim. GündüZ iyiydi ama akşam olunca yine bi halsizlik, mızlanma ateş başldıbugün en azından eşim de yanımızda, yalnız olmayacağız dünkü gibi. Bir de hiçbir şey yemiyor boş mideye ilaç içirmek zorunda kalıyoruz gibi.
Teşekkür ederimm
İlk dozda da ilk gün ateş olmuştu ama hiç bu kadar yükselmemişti. Enfeksiyon konusunda doktordan bilgi alamadık acil doktoruydu hiçbir konuda bilgi alamadık hatta. Hastanedeyken 39du ateşi hiç umursamadı, tahlil alıp öylece eve gönderdi bizi. Üç tane ağrı kesici şurup vermiş kullanımı ile ilgili düZgün bir açıklama yok. Sabah çocuk doktoruna göstereceğiz ilaçlro ve tahlil sonucunu. Antibiyotik başladık bu arada. Birkaç güne etki edermiş.
Normal sanırım canım daha erken, tek kelimelik basit şeyler söyleyebiliyorlar. Öğrendiklerini fazla kullnmıyor benim kızım. Biz sorarsak cevap veriyor biliyorsa o kadar
Geçmiş olsun canım size de. Nasıl oldu durumu?Çok geçmiş olsun tekrardan. Acildeki doktorlar maalesef tam ilgilenmeden yolluyor. Çocuk doktoruna giderek iyi yapmışsınız en azından neyi var tam olarak öğrenirsiniz.
Oğlum da bu sıra öksürüyor ama ateş yok şimdilik her saat ölçülüyorum takipteyim bende
Nedenini Bilmşyorum ama benzeri durum benim kızmda da vardı bir süredir. Aşağı yukarı aynı saatlerde uyanıyor. Yanında kalmamızı istiyor tekrar uyuyana kadar.Hasta olan herkese geçmiş olsun, mama veren arkadaşlar, biz altı altı bucuk gibi akşam yemeği yıyoruz sekiz bucukta mama alıp dokuza dogru uyuyor, her gece kesın bırde aglamaya başlıyor su biberonu verıyorum bıraz içiyor sallıyorum sabaha kadar mızıldıyor 6 gıbı mama verıyorum sonra dokuza kadar sakın uyuyor ama dün gece birde ne yaptıysam susturamadım yarım saat boyunca içli içli ağladı korktuk resmen bir yerıne birşey mı oldu dıye, eşim mama mı versek deyınce 210 cc hazırladım mamayı içince sakinleşti sabah 7 ye kadar rahat uyudu yedide tekrar mama içti, her gece aynı zamanda aglaması sizce mama istediği için mi, gece beslenmesi olsun istemiyordum ☹
Canım ben akşam mama vermiyorum artık 1 yaşından sonra da gece beslebm3sini kestim sadece sabah veriyorum mamayı biraktircam çünkü artık elimde son kutu bitince vermicem mama içince yemek de yemiyor çünkü artık mamanın eskisi gibi çok faydası da yokmuş tabi biraz ekonomik durum da var bence mama için uyanıyor olabilir başka bi sıkıntısı yoksaHasta olan herkese geçmiş olsun, mama veren arkadaşlar, biz altı altı bucuk gibi akşam yemeği yıyoruz sekiz bucukta mama alıp dokuza dogru uyuyor, her gece kesın bırde aglamaya başlıyor su biberonu verıyorum bıraz içiyor sallıyorum sabaha kadar mızıldıyor 6 gıbı mama verıyorum sonra dokuza kadar sakın uyuyor ama dün gece birde ne yaptıysam susturamadım yarım saat boyunca içli içli ağladı korktuk resmen bir yerıne birşey mı oldu dıye, eşim mama mı versek deyınce 210 cc hazırladım mamayı içince sakinleşti sabah 7 ye kadar rahat uyudu yedide tekrar mama içti, her gece aynı zamanda aglaması sizce mama istediği için mi, gece beslenmesi olsun istemiyordum ☹
Canim burun akıntısı var ateş ilk gece bi yukseldi 39 a bi saat içinde düşürdük sonra bi daha çıkmadı sanırım soguk alginligi gibi doktor aferin şurup verdi onu içiriyorum.Geçmiş olsun canım size de. Nasıl oldu durumu?
Nedenini Bilmşyorum ama benzeri durum benim kızmda da vardı bir süredir. Aşağı yukarı aynı saatlerde uyanıyor. Yanında kalmamızı istiyor tekrar uyuyana kadar.
Çok istiyor mamayı, iki yaşına kadar verırım ben de, artık dört ay dayanırız, dediğim gibi dün gece de saat tam birde aglamaya başladı mama yapıp verdım uyudu sonra.Canım ben akşam mama vermiyorum artık 1 yaşından sonra da gece beslebm3sini kestim sadece sabah veriyorum mamayı biraktircam çünkü artık elimde son kutu bitince vermicem mama içince yemek de yemiyor çünkü artık mamanın eskisi gibi çok faydası da yokmuş tabi biraz ekonomik durum da var bence mama için uyanıyor olabilir başka bi sıkıntısı yoksa
Küçükken de zorla iciriyidun canım şimdi de o içmek istiyor ah şu bebekler çok zorluyolar biziÇok istiyor mamayı, iki yaşına kadar verırım ben de, artık dört ay dayanırız, dediğim gibi dün gece de saat tam birde aglamaya başladı mama yapıp verdım uyudu sonra.
Aynen öyle canım alerjimiz yogun olduğu dönem, mamayı kaç kez yapıp döktüğümü hatırlamıyorum, içmiyor diye her gün oturup ağladığım günler ahhh ahh her dönem farklılar :)Küçükken de zorla iciriyidun canım şimdi de o içmek istiyor ah şu bebekler çok zorluyolar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?