2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
biz miniğiz 9.200 kg 76 cm boy
1 ay erken doğdu kızım 45 cm 2900 kg
Sut alerjimiz vardı kalp rahatsızlığı vardı anjıyo oldu kuzum yeni yeni kilo almaya başladı
Benim oğlumda erken doğdu canım 35 haftalık ama 33 haftaya uyumlu doğdu 1900 43 cm doğdu 17 gün kuvezde kaldı çok zor günlerdi çok şükür rabbime

selam kızlar oğlum iki haftadır ishal. günde 3 5 arası kaka yapıyor. azı dişinin ucu çıkmış. dişten olsa şimdiye bitmesi gerekmez miydi zaten alerji durumundan muzdaribiz üstüne de bu her gün muz yiyor bir tane leblebi de veriyorum bu aralar. önerisi olan var mı

Kuzum bir doktora gösterdiniz mi? Ben ishalden çok korkuyorum
Benim kızım da yine kabız oldu zırt pırt kabız oluyor.
Muz, pirinç, patates vs ishale iyi gelen yiyeceklermiş ben bunlardan kaçınmaya çalışıyorum kabız yapıyor diye

ya canım günde 7 ve üzeri olursa ishal deriz demişti bana daha önce doktor. o yüzden götürmedim henüz. bugün de beş kez yaptı en iyisi doktora gitmek olacak sanırım. poğlum da daha küçükken kabız oluyordu ama diş olayı başladığından beri hami aylardır en az bir kere yapıyor. yedikleri kalmıyor yani :)

Ben evde ölçtüm boy 84 kilo 9700 o da kıyafetle almıyor kilo anlamıyorum alerjiden kaynaklı mı çok iştahlı değil biliyorum ama azda olsa yıyor ve hala yürümüyoruz 29 Eylül dogumlu

Selam.kizlar yaklaşık 1 aydır her gece cis çıkarıyor oğlum canbebe 5 kullanıyordum prima aktif 5 aldım 2 gün çıkmadı sonra yine çıkmaya başladı sizler hangi bezi ve beden kullanıyorsunuz 11 de değiştirip yatırıyorum öyle 8 9 da değil şaştım kaldım iyice çözüm bulamadım bu çiş olayına bide bu ara hiç bisey yemiyor sadece yoğurt ve elma başka bisey yok mama da yok artık biraktrcagim için sabah veriyorum sadece iştahsız bebegime öneriler alabilirrim

Ben evde ölçtüm boy 84 kilo 9700 o da kıyafetle almıyor kilo anlamıyorum alerjiden kaynaklı mı çok iştahlı değil biliyorum ama azda olsa yıyor ve hala yürümüyoruz 29 Eylül dogumlu
Canım benimkide almıyor zayıf iştahsız bide hiç bisey yemiyor

Canım benim Kızımında çişi çıkıyordu prima aldım çok şükür çıkmıyor artık geçen gün sleepy de İndirim vardı külot bez onu aldım o da iyi çıkarmıyor 5 numara kullanıyorum akşam 10 gib takıyorum sabah 11 gibi değiştiriyorum akşamları çok sıvı şeyler verme belki az çiş yapar

Biz artık gece beslenmesi yapmıyoruz 10 da süt içiyor sabaha kadar kalkmıyor sabah uyanınca kahvaltı yapıyoruz

Ara ara benim kızımda hiçbirşey yemek istemiyor acaba diş filan mı çıkartıyor iştahsız olabilir

çişi ancak bir iki kere çıktı dışına bu aralar hep dolu dolu oluyor sabahları bezi prima premium care kullanıyoruz. Sabaha kadar deliksiz uyuyan çocuk birkaç haftadır gecede en az üç dört defa uyanır oldu
Geri yatmak da istemiyor çoğu zaman. Niye böyle oldu anlamadım, uykusuzluktan dinlenememekten sinirlerim bozuldu
Yemek konusunda bizde de durum aynı. Yoğurt veya ekmek görürse başka bir şeyi kesinlikle yemek istemiyor. Ekmek görmese de ille de ekmek diye tutturuyor. Misal kahvaltıda kaşarlı omlet yapmıştım iki çatal yedi ve kalktı gitti sandalyesinden

Ben prima aktif bebe 5 numara kullanıyorum sızıntı sorunu yaşamadım akşam 9 da bir de sabah 9 da değiştiriyorum baya da dolu oluyor.

Canım yine kız da çok sıkıntı olmuyomuş bu erkek de daha sıkıntı nasıl bi cisii varsa surekli çıkıyor çok bunaldim artık kıyafet değiştirmekten gece beslemesini baya oldu ben keseli canim artik mama da icirmiylrum cis cikiyor dye yogurt yedirip yatırıyorum yine çıkıyor

Yemek işi çok sıkıntı yoğurt elma ve ekmek başka bisey yemiyor şaka gnu sinirlerim bzouldu iyice benim neden yemiyor acaba bugün doktora gotirdum yemesi lazik dyo oda şaka gbi yemiyo işte o zaman bi vitamin vereyim iştah acıcı dedi bakalım denicem bi bide makarnamitva da kara dut özü siorais ettim iştah aciyormus bide onu denicem çözüm arıyorum artik

İnşallah düzelir iştahı ah şu bebekler

maşallah

şu gece kalkıp ortalıkta dolanma ve oyun oynama olayı beni bitiriyor. bir de ekstra neşeli oluyor yani enteresan bir şekilde :) belki siz de diş dönemindesinizdir. bizim o dönemlerde oluyor genelde

E Elasu ilk başta elime alıp lastiklerini açtırıyorum güzelce sonra gece uykusuna yatarirken bezi bi parmak iceri dogru kıvırıp bantliyorum. Yeni doğanda yaptığım gibi. Öyle olunca bi tik daha fazla koruyor sızıntıyı. Bi de pipisine dikkat edebilirsin bağlarken yukarı doğru durmayacak şekilde ayarlarsan o da olur.

molfix 5 numara kullaniyorum.aksam 9-10 gibi bagliyorum sabah 8-9 gibi degistiriyorum bazen cok dolu cis oluyor bazen cok az.ama doluyken bile hic sizdirma yasamadik.

Bu akşam öyle yapayım canım b3nde yeni doganken bezi disarya doğru katliyodum öyle bağlıyodum içeriye deneyim canım pipiyi de yazıyım yapıyorum âmâ o yine kaldiryor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…