• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
merhabalar
Maşallah iştahları bol olsun sağlıklı mutlu olsun bebişler 😁
Benim minnak ile beslenme düzenini oturtamadık biz daha. Bazen cosuyor çok güzel yiyor çoğu zaman oturtamıyorum bile sandalyesinde. Bakıcısından iyi yiyor genelde ama 🤭
Aynı bizde bı günü bı gününü tutmuuo uyku da aynı böyle buyucek artık napalim😁

merhabalar; aranıza yeni katıldım 1 eylül doğumlu erkek bebek annesiyim..Oğlum bu ara sinirlendiiğnde elinde ne varsa fırlatıyor yada bana vuruyor yada kendi başına vuruyor eliyle yapma dedikçe daha da hırslanıyor..nasıl vazgeçirecegimi bilmiyorum vallahi..varmı fikri olan güzel annelerim
Bizimde baana vurmaya başladı o vurdukça bende eline vuruyorum ama fayda etmiyo maalesef bnde napcm diye düşünüyorum

merhabalar; aranıza yeni katıldım 1 eylül doğumlu erkek bebek annesiyim..Oğlum bu ara sinirlendiiğnde elinde ne varsa fırlatıyor yada bana vuruyor yada kendi başına vuruyor eliyle yapma dedikçe daha da hırslanıyor..nasıl vazgeçirecegimi bilmiyorum vallahi..varmı fikri olan güzel annelerim
Ben umursamıyorum tepki vermeyince bırakıyor

Benim kızım genelde et,, balık,,, tavuk,,, salata,,, çorba vazgeçilmezimiz yoğurt tost yumurta bu tarz şeyleri daha çok seviyor,,,
Yarım avakado yarım muz eziyorum çatalla içerisine cevizde koymuştum kızım cevizi şade seviyor senin oğlan yerse ceviz de koyabilirsin öylece yediriyorum,,,,,
Etı tavuğu nasıl yiyo acaba Oğlum ağzından çıkarıyor yutamıyo kıyma bıle çıkarıyor

Kizlar merhaba size bişey sormak istiyorum aranızda hala yürümeye başlamayan var mı ? Emekkiyoruz tutunarak yürüyoruz tek elinden turupta yürüyoruz ellerini bırakıp ayakta da duruyo ama adım atmaya korkuyo napsam acaba
Olgun yavaş yuruyo sonra emeklıyo tam anlamıyla yürümedi ben çok uğraştım Adım atsın DİE bı ay önce adımlara basladı

Merhaba anneler
Bende sessiz takip edenlerdenim. İkinci cocuk olunca sitede pek aktif olamiyorum. İlk kizimin gurubunda surekli sitedeydim. Cok guzel geuplar kurup dostluklar edindik. Ailece gorustuklerimiz bile var hayla. 2016 mayis anneleri olarak:KK200: genel olarak bir goz atiyim dedim hep ayni dertler. Uykusuz gecelere razi gelin derim ilk kizimdanda cok cektim . 3 yasina kadar bir duzen oturmadi nerdeyse. Yapisal olarakda cok aktif bir cocuktu.saniye yerinde durmaz ve felaket yaramazdi. Şuan da cok bilmis kucuk bir hanim oldu:KK47: kucugum ise ablasinin tam tersi. Cok sakin bana yapisik ve tembelo_O hayla kelimesi yok gibi cabasida yok uyusun yemek yesinkucagima gelsin tek derdi bu. İki kardes bile birbirine hic benzemezken sizde cocuklarinizi bir tutmayin kimisi gec konusup gec yurur. Kimisi daha erken. Uyku sorunu icinde ilk cocugu olanlara tavsiyem baska mecburiyetinizin olmadigina sukredip bebis uyuyunca uyumanizdir. Bizim ufklik sabah 5de yatiyor. Ablamizda 10da kalkiyor okula hazirlanmaya.:110: inanin cok cabuk buyucekler anlamiycaksiniz bile:))

Selam kızlar. Biz bu ara çok fena olduk istediğimizi yaptırmaya çalışıyoruz teli veriyor video açayım diye açmayınca bağırıyor ağlıyor hiç tınlamıyorum dikkat dağıtıyorum yemek yerken açıyoruz. Bu ara atak varmış huysuzluğu bir tutuyor hiçbirşeyle oyalanmıyor dün bizi mahvetti babası çıkıyor odadan çığlık çığlığa ağlıyor benim mutfakta işlerim vardı bir ona git oyala bir yandan işler hiç durmadı ağlandı birşeyi de yok yıkadık falan sakinledi biraz.

Bugün bir kaza oldu aklım gitti bizimki evde alıp başını gidiyor yine yürürken ayağı takıldı düz halıda düştü tam yüzüstü parkeye geldi yüzü vurdu çok kötü kaldırdım ilk an farketmedim sonra elime kan geldi bir anda kıpkırmızı oldu elim nerden geliyor anlamadım da kadın vardı evde o da tuttu panik oldum dudağı patladı diye yıkadık tampon yaptım falan dişi kesti galiba o anda dudağını şişti üst dudağın ortası kanama durdu falan eşim geldi o ara sakinleştirdik mızlanınca uyuttuk işe geldi iyiymiş uyanmış pek yemek yememiş ama ömrümden ömür gitti o kanı görünce. İşte yürüyünce de böyle kazalar oluyor.

Çok kelime demiyoruz kitabında siyah tavşan var onu diyor, akşam ışıklar yanınca bakıcı ışıklar yandı diyormuş onu diyor kendince dede diyor falan. Gece mamayı kesti kendiliğinden. Doktora gittik geçen hafta menenjit vurulduk bexero 12 kilo 81 cm olmuş dr gayet iyi dedi. Kulağını, burnunu,saçını dilini, pipisini gösteriyor sorunca. İstediklerimizi anlıyor getiriyor ama çok fena oldu istediği olmayınca çok kızıyor battaniyeye gidelim deyince elimi tutup gidip sarılıyor. aktive yaptırmıyorum hiç nasıl aktiviteler yapıyorsunuz

Selam kızlar. Biz bu ara çok fena olduk istediğimizi yaptırmaya çalışıyoruz teli veriyor video açayım diye açmayınca bağırıyor ağlıyor hiç tınlamıyorum dikkat dağıtıyorum yemek yerken açıyoruz. Bu ara atak varmış huysuzluğu bir tutuyor hiçbirşeyle oyalanmıyor dün bizi mahvetti babası çıkıyor odadan çığlık çığlığa ağlıyor benim mutfakta işlerim vardı bir ona git oyala bir yandan işler hiç durmadı ağlandı birşeyi de yok yıkadık falan sakinledi biraz.

Bugün bir kaza oldu aklım gitti bizimki evde alıp başını gidiyor yine yürürken ayağı takıldı düz halıda düştü tam yüzüstü parkeye geldi yüzü vurdu çok kötü kaldırdım ilk an farketmedim sonra elime kan geldi bir anda kıpkırmızı oldu elim nerden geliyor anlamadım da kadın vardı evde o da tuttu panik oldum dudağı patladı diye yıkadık tampon yaptım falan dişi kesti galiba o anda dudağını şişti üst dudağın ortası kanama durdu falan eşim geldi o ara sakinleştirdik mızlanınca uyuttuk işe geldi iyiymiş uyanmış pek yemek yememiş ama ömrümden ömür gitti o kanı görünce. İşte yürüyünce de böyle kazalar oluyor.

Çok kelime demiyoruz kitabında siyah tavşan var onu diyor, akşam ışıklar yanınca bakıcı ışıklar yandı diyormuş onu diyor kendince dede diyor falan. Gece mamayı kesti kendiliğinden. Doktora gittik geçen hafta menenjit vurulduk bexero 12 kilo 81 cm olmuş dr gayet iyi dedi. Kulağını, burnunu,saçını dilini, pipisini gösteriyor sorunca. İstediklerimizi anlıyor getiriyor ama çok fena oldu istediği olmayınca çok kızıyor battaniyeye gidelim deyince elimi tutup gidip sarılıyor. aktive yaptırmıyorum hiç nasıl aktiviteler yapıyorsunuz
Çığlık atarak istediğini yaptirma bizde de var. Onunla ilgilenmeyince ciglik atarak dikkat cekiyor.
Ben boya kalemleri aldım bu sıra onlarla uğraşıyoruz bir de oyun hamuru aldım beraber sıkıp şekiller veriyoruz yalnız bırakmadığım icin sorun olmadı hamur şimdiye kadar.
Onun dışında bol bol kitap okuma yapıyoruz ilk sözlüğüm diye bir kitabı var en çok onu seviyor sürekli oradan nesneler hayvanlar meyveler falan öğrenip sesler çıkarmaya çalışıyor. Baba anne mama su suluk ciş sıcak düştü top söyleyebiliyor şimdilik

Kendine zarar verecek raddeye gelmediği sürece tepki vermeyin bir süre sonra bırakırlar 😅
Benim cadı da yapıyor onu ama bizde aykırılık eden çok oluyor. Genelde babasına yaptırıyor her istediğini, ben de her zaman istikrarlı olamıyorum

Çok geçmiş olsunnn :(
Yüreği ağzına geliyor insanın bu kazalardan.
geçen aylarda bir kutuda kalemle delikler açtım. O deliklere pipetler yerleştirerek bir oyun yaptık çok hoşuna gitmişti.
kitap, kelime kartları, toplar favori her zaman
Evin içinde yakalamaca ve saklambaç oynuyoruz.
Bu ay bexero ikinci dozu yaptıracağız biz de.

Kendine zarar verecek raddeye gelmediği sürece tepki vermeyin bir süre sonra bırakırlar 😅
Benim cadı da yapıyor onu ama bizde aykırılık eden çok oluyor. Genelde babasına yaptırıyor her istediğini, ben de her zaman istikrarlı olamıyorum
Çok geçmiş olsunnn :KK43:
Yüreği ağzına geliyor insanın bu kazalardan.
geçen aylarda bir kutuda kalemle delikler açtım. O deliklere pipetler yerleştirerek bir oyun yaptık çok hoşuna gitmişti.
kitap, kelime kartları, toplar favori her zaman
Evin içinde yakalamaca ve saklambaç oynuyoruz.
Bu ay bexero ikinci dozu yaptıracağız biz de.

Valla canım bizde ne sağlık ocağının aşıları ne özel aşılar hiçbir yan etki yapmadı ama bu bexeronun 2. dozu bizi mahvetti o gün yaptırdık doktor zaten calpol ya da dolven verin demişti ben ateş falan olursa veririm dedim işe geldik uyumuş uyanmış bir ağlamak bir huysuzluk geldik ki bakıcının kucağında kıpırdamıyor bile kadın hemen dolven verdik falan biraz rahatladı ama yürüyemedi o akşam yere bırakıyoruz ancak çok ufak adımlar atıyordu sanırım kastı bacağını ağrı yaptı. Gece de hep uyandı öbür gün iyiydi yürüttük bol bol da açıldı ayağı yani hazırlıklı ol eve gelir gelmez ilaç ver derim canım. Kelime kartlarını nereden aldın canım

Valla canım bizde ne sağlık ocağının aşıları ne özel aşılar hiçbir yan etki yapmadı ama bu bexeronun 2. dozu bizi mahvetti o gün yaptırdık doktor zaten calpol ya da dolven verin demişti ben ateş falan olursa veririm dedim işe geldik uyumuş uyanmış bir ağlamak bir huysuzluk geldik ki bakıcının kucağında kıpırdamıyor bile kadın hemen dolven verdik falan biraz rahatladı ama yürüyemedi o akşam yere bırakıyoruz ancak çok ufak adımlar atıyordu sanırım kastı bacağını ağrı yaptı. Gece de hep uyandı öbür gün iyiydi yürüttük bol bol da açıldı ayağı yani hazırlıklı ol eve gelir gelmez ilaç ver derim canım. Kelime kartlarını nereden aldın canım
Yaptırdığımız hastanede doktor önce calpol içirdi yarım saat sonra aşıyı yaptırdı. Dört saatte bir verin demişti ona uyduk ama o hafta akrabalardan grip kaptı aşıdan çok o perişan etti galiba. Aşıdan iki gün sonra antibiyotik ve bir başka şuruba başlamak zorunda kaldık ☹️
bakalım bu sefer nasıl olacak.

Kızlar hamile olduğumu ogrendım bugun ve emzırıyorum oğlumu.uykuya geçerken ve uyandığında gün ıcındede bıkackez emiyo .herkes bıraktır artık verme dıo napıcam ben bılmıyorum yasayan varmı

Sütun tadı değişir diolar iyi gelmez zayıflar dıolar zehırler dıolar bende bılmıyorum

Ben öyle birşey olduğunu sanmıyorum yakın aralarla doğum yapan çok anne var tandem yapıyorlar yani ikisini de emziriyorlar yani emzirme sayfalarında da paylaşılıyor bunlar. Neden zehirlesin ki. Doktorunuza danışın sütün varken bırakmamak yeni gelecek bebek için de iyi sütün bitmeden aktifken yenisi üretilmiş olacak bence

Sütun tadı değişir diolar iyi gelmez zayıflar dıolar zehırler dıolar bende bılmıyorum
Zehirlediğini sanmıyorum ya çevremde bir kaç kişi oldu emzirirken diğer bebek dogdu hatta hiç kesmediler devam ettiler emzirmeye ikisini de. Bi doktora danışın isterseniz çünkü şuanki bebeğin gelişimi için önemli

Back