2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Prima 4 numara kullanıyorum memnunum sorun çıkarmıyor. Akşam yatarken bağlıyorum bi daha sabah uyanınca değiştiriyorum.
muzikli çizgi film falan denesen yemek yedirirken hoşuna gider belki.
Bez konusu cok sikinti benim aksam yatmadan degistiriyorum saat 2 yada 3 gni mutlaka cis cikmid oluyir her yeri siril siklam su 10 gundur her gece oluyor onu da yaptım canım bu seferde tele alıştı şimdi sürekli çizgi film izlemek istiyor telde

Ah. CAnım yaaaa bende tam yazacaktım benim kızım da 15 gündür sürekli çişi çıkıyor gece bazen uyanırsam değiştiriyorum uyanmazsam sabaha çıkmış oluyor
Yaaaa sen. Ne çektin uyku konusunda bu cadıdan

İnşallah tez zamanda uykusu düzene girer

2 gündür benimki de çok sık uyanır oldu heralde yine dis gelecek huysuzlaniyor gunduz uykusunda bile. Eşimle nöbetleşe kalkıyoruz gece çok uyandığında.
2 çocuk tabi ekstra zor araları da çok yok bol sabır diliyorum kolay degil gerçekten

Ben diğer markalari denemedim ama goon kullanıp memnun kalan çok var kulot bezde. Küçük paketlerden alip denemek lazım bende merak ediyorum o markayı. Artık bez bağlarken hareketli olduğu icin değiştirmesi uzun sürüyor.

Cqnım uzun sürmesinden ziyade resmen eziyet oluyor ağlıyor yaaaa benim kızım üzerini çıkarırken çok mutlu ama giydirirken kıyamet kopuyor biz battaniyeyle yatıyoruz o pikeyle o derece yangın yani

Sleepy bir süre kullandık hemen değiştirmezsem pişik oluyordu onda sonradan o lastikli kısmı iz yapmaya başlayınca bıraktım. Prima normal bez ile devam ediyorum geceleri özellikle çok memnunum ondn.

sedulu primanın külot bezini mi kullanıyorsun normal mi?
Denememiştim külot bezini de merak ediyorum.
Normal bezi kullanıyorum memnunum ondan ama bez bağlarken artık durmuyor sürekli hareketli külot bez denemeyi istiyorum bende. Külot bez genelde goon övülmüş bi alasim var o yüzden

Cqnım uzun sürmesinden ziyade resmen eziyet oluyor ağlıyor yaaaa benim kızım üzerini çıkarırken çok mutlu ama giydirirken kıyamet kopuyor biz battaniyeyle yatıyoruz o pikeyle o derece yangın yani
Ya benimki üzerini örtmüyor o yüzden uyku tulumu aldım ben 2.5 tog değerinde olandan sadece zıbınla kalıyor içinde öyle yatırıyorum. Yoksa mümkünatı yok battaniye falan tutmaz. Hatta bu sıra bol bol çorap çıkarıyor sonra da giymeye çalışıyor

Bende alacam canım uyku tulumu nerden aldın bi de onu giydirince üzerin örtmeye gerek kalmıyor mu terletiyor mu

Bende alacam canım uyku tulumu nerden aldın bi de onu giydirince üzerin örtmeye gerek kalmıyor mu terletiyor mu
Ben lcw den aldim güzel kalın ebebekte bakmistim onlar daha inceydi. Üzerini örtmüyorum içinde sadece zıbın kalıyor o kadar. Terletmedi hiç bir ayi geçti kullanalı sabahta bi çıkarıyorum vücudu sıcacık en azından üzeri açıldı mi diye aklim kalmıyor

Tamam canım çok sağol bende bakayım

Niye çıkıyor acaba canım.sinirim bozuldu artık her gece üst baş değiştirmekten

Normal bezi kullanıyorum memnunum ondan ama bez bağlarken artık durmuyor sürekli hareketli külot bez denemeyi istiyorum bende. Külot bez genelde goon övülmüş bi alasim var o yüzden
Ben de normali kullanıyorum memnunum. İşte o besi bağlarken kriz yaşıyoruz biz de
Ben de lcw den uyku tulumu kullanıyorum, çok memnunum
Asla örttürmüyor üzerini rahat oluyor tulumla. Bir de çok seviyor tulumlarını getirip giydirmemi istiyor
@Kmsl Hnd tavsiye edilir yani hatta iki gün önce indirimdeydi tulumlar

Aynen benimki de uyku saati gelince tulumu yakalayıp getiriyor uyku öncesi rutini gibi oldu tulum giymek
Tulum konusunda cok absurt fiyatlı olanlar da var ama lcw güzel is çıkarıyor bebekler konusunda

Yaaaaa ne kadar dı ki fiyatı haftasonu. Bakayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…