- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.841
Bez konusu cok sikinti benim aksam yatmadan degistiriyorum saat 2 yada 3 gni mutlaka cis cikmid oluyir her yeri siril siklam su 10 gundur her gece oluyor onu da yaptım canım bu seferde tele alıştı şimdi sürekli çizgi film izlemek istiyor teldePrima 4 numara kullanıyorum memnunum sorun çıkarmıyor. Akşam yatarken bağlıyorum bi daha sabah uyanınca değiştiriyorum.
muzikli çizgi film falan denesen yemek yedirirken hoşuna gider belki.
Ah. CAnım yaaaa bende tam yazacaktım benim kızım da 15 gündür sürekli çişi çıkıyor gece bazen uyanırsam değiştiriyorum uyanmazsam sabaha çıkmış oluyorKızlar kulot bez kullananlar var mı ben sleepy 5 numara kyllanyodum son zamanlarda çok pisik oldu molfix yada başka bez kullanan var mı gece de sızdırma sıkıntısı var gece can bebe 5 kullanıyorum ama genelde hep çiş çıkıyor prima da kullandım yine cıktı onerilerinizi bekliyorum
Yaaaa sen. Ne çektin uyku konusunda bu cadıdanSelam kızlar giremiyorum buraya günler nasıl, geçiyor bilmiyorum ıkı küçük çocuk çok yıprandım ya oglum 4 olacak ocakta kızım 1 yaşında çok zor ıkısı de bana bakıyor kızım da uyku yok her gün sabahlıyoruz sinir sitemim çöktü artık çok gergin sinirli biri oldum elimde değil ikisine de yetrmiyorum çok canım sıkılıyor sağlık olsun geçecek diyorum tek tesellim bu çok bunaldım bu aralar dua edin inşallah
2 gündür benimki de çok sık uyanır oldu heralde yine dis gelecek huysuzlaniyor gunduz uykusunda bile. Eşimle nöbetleşe kalkıyoruz gece çok uyandığında.Selam kızlar giremiyorum buraya günler nasıl, geçiyor bilmiyorum ıkı küçük çocuk çok yıprandım ya oglum 4 olacak ocakta kızım 1 yaşında çok zor ıkısı de bana bakıyor kızım da uyku yok her gün sabahlıyoruz sinir sitemim çöktü artık çok gergin sinirli biri oldum elimde değil ikisine de yetrmiyorum çok canım sıkılıyor sağlık olsun geçecek diyorum tek tesellim bu çok bunaldım bu aralar dua edin inşallah
Ben diğer markalari denemedim ama goon kullanıp memnun kalan çok var kulot bezde. Küçük paketlerden alip denemek lazım bende merak ediyorum o markayı. Artık bez bağlarken hareketli olduğu icin değiştirmesi uzun sürüyor.Bez konusu cok sikinti benim aksam yatmadan degistiriyorum saat 2 yada 3 gni mutlaka cis cikmid oluyir her yeri siril siklam su 10 gundur her gece oluyor onu da yaptım canım bu seferde tele alıştı şimdi sürekli çizgi film izlemek istiyor telde
Cqnım uzun sürmesinden ziyade resmen eziyet oluyor ağlıyor yaaaa benim kızım üzerini çıkarırken çok mutlu ama giydirirken kıyamet kopuyor biz battaniyeyle yatıyoruz o pikeyle o derece yangın yaniBen diğer markalari denemedim ama goon kullanıp memnun kalan çok var kulot bezde. Küçük paketlerden alip denemek lazım bende merak ediyorum o markayı. Artık bez bağlarken hareketli olduğu icin değiştirmesi uzun sürüyor.
Sleepy bir süre kullandık hemen değiştirmezsem pişik oluyordu onda sonradan o lastikli kısmı iz yapmaya başlayınca bıraktım. Prima normal bez ile devam ediyorum geceleri özellikle çok memnunum ondn.Kızlar kulot bez kullananlar var mı ben sleepy 5 numara kyllanyodum son zamanlarda çok pisik oldu molfix yada başka bez kullanan var mı gece de sızdırma sıkıntısı var gece can bebe 5 kullanıyorum ama genelde hep çiş çıkıyor prima da kullandım yine cıktı onerilerinizi bekliyorum
Normal bezi kullanıyorum memnunum ondan ama bez bağlarken artık durmuyor sürekli hareketli külot bez denemeyi istiyorum bende. Külot bez genelde goon övülmüş bi alasim var o yüzdensedulu primanın külot bezini mi kullanıyorsun normal mi?
Denememiştim külot bezini de merak ediyorum.
Ya benimki üzerini örtmüyor o yüzden uyku tulumu aldım ben 2.5 tog değerinde olandan sadece zıbınla kalıyor içinde öyle yatırıyorum. Yoksa mümkünatı yok battaniye falan tutmaz. Hatta bu sıra bol bol çorap çıkarıyor sonra da giymeye çalışıyorCqnım uzun sürmesinden ziyade resmen eziyet oluyor ağlıyor yaaaa benim kızım üzerini çıkarırken çok mutlu ama giydirirken kıyamet kopuyor biz battaniyeyle yatıyoruz o pikeyle o derece yangın yani
Bende alacam canım uyku tulumu nerden aldın bi de onu giydirince üzerin örtmeye gerek kalmıyor mu terletiyor muYa benimki üzerini örtmüyor o yüzden uyku tulumu aldım ben 2.5 tog değerinde olandan sadece zıbınla kalıyor içinde öyle yatırıyorum. Yoksa mümkünatı yok battaniye falan tutmaz. Hatta bu sıra bol bol çorap çıkarıyor sonra da giymeye çalışıyor
Ben lcw den aldim güzel kalın ebebekte bakmistim onlar daha inceydi. Üzerini örtmüyorum içinde sadece zıbın kalıyor o kadar. Terletmedi hiç bir ayi geçti kullanalı sabahta bi çıkarıyorum vücudu sıcacık en azından üzeri açıldı mi diye aklim kalmıyorBende alacam canım uyku tulumu nerden aldın bi de onu giydirince üzerin örtmeye gerek kalmıyor mu terletiyor mu
Tamam canım çok sağol bende bakayımBen lcw den aldim güzel kalın ebebekte bakmistim onlar daha inceydi. Üzerini örtmüyorum içinde sadece zıbın kalıyor o kadar. Terletmedi hiç bir ayi geçti kullanalı sabahta bi çıkarıyorum vücudu sıcacık en azından üzeri açıldı mi diye aklim kalmıyor
Niye çıkıyor acaba canım.sinirim bozuldu artık her gece üst baş değiştirmektenAh. CAnım yaaaa bende tam yazacaktım benim kızım da 15 gündür sürekli çişi çıkıyor gece bazen uyanırsam değiştiriyorum uyanmazsam sabaha çıkmış oluyor
Yaaaa sen. Ne çektin uyku konusunda bu cadıdan
İnşallah tez zamanda uykusu düzene girer
Valla canım bilemiyorum ben bugün sleepy aldım bakalım işe yarayacak mıNiye çıkıyor acaba canım.sinirim bozuldu artık her gece üst baş değiştirmekten
Normal bezi kullanıyorum memnunum ondan ama bez bağlarken artık durmuyor sürekli hareketli külot bez denemeyi istiyorum bende. Külot bez genelde goon övülmüş bi alasim var o yüzden
Ben de normali kullanıyorum memnunum. İşte o besi bağlarken kriz yaşıyoruz biz deYa benimki üzerini örtmüyor o yüzden uyku tulumu aldım ben 2.5 tog değerinde olandan sadece zıbınla kalıyor içinde öyle yatırıyorum. Yoksa mümkünatı yok battaniye falan tutmaz. Hatta bu sıra bol bol çorap çıkarıyor sonra da giymeye çalışıyor
Aynen benimki de uyku saati gelince tulumu yakalayıp getiriyor uyku öncesi rutini gibi oldu tulum giymekBen de normali kullanıyorum memnunum. İşte o besi bağlarken kriz yaşıyoruz biz de
Ben de lcw den uyku tulumu kullanıyorum, çok memnunum
Asla örttürmüyor üzerini rahat oluyor tulumla. Bir de çok seviyor tulumlarını getirip giydirmemi istiyor
@Kmsl Hnd tavsiye edilir yanihatta iki gün önce indirimdeydi tulumlar
Yaaaaa ne kadar dı ki fiyatı haftasonu. Bakayım o zamanBen de normali kullanıyorum memnunum. İşte o besi bağlarken kriz yaşıyoruz biz de
Ben de lcw den uyku tulumu kullanıyorum, çok memnunum
Asla örttürmüyor üzerini rahat oluyor tulumla. Bir de çok seviyor tulumlarını getirip giydirmemi istiyor
@Kmsl Hnd tavsiye edilir yanihatta iki gün önce indirimdeydi tulumlar
68 falan diye kalmış aklımdaYaaaaa ne kadar dı ki fiyatı haftasonu. Bakayım o zaman
Tamam canım çok sağol ya bi de rica etsem foto atabilir misin yanlış almayayım68 falan diye kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?