2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
benim oğlumun da bir haftadır köpek dişi şiş ve huysuz. öksürüğü geçti ama göğüste hırıltı var. bir de kapı gıcırtısına bile oynuyor

Kızlar bebeklerinizin iştahı nasıl oğlum büşra hiç busey yemez oldu makarna yoğurt arada çorba başka bisey yemiyor oda çöz az yiyor hep mama içiyor meyve olarak neler veriyosunuz yada yemek porsiyonlariniz nasıl

Benimki baya yiyor çok hareketli her saat bisi yapıyorum. Makarna falan çok yer. Haftada 2 defa ciger mutlaka yediriyorum haşlayıp eline veriyorum kuşbaşı şekilde kendi yiyor. Yemek seçme huyu yok ve iştahlı o yüzden şanslıym.
kendi eline verince yemiyor mu

Benim kızımda bir ara herşeyi yitip bi ara hiç birşey yemiyor yendiği zamanlar kahvaltı da yumurta krep pankek tarzı birinden 2-3 parça salatalık 1 parmak kadar kaşar yiyor .öğlen çorba yoğurt akşam bizim yediklerimizden veriyorum köfte vs .Meyve olarak elma mandalina üzüm yer muz sevmez

Kızlar bakıcı ile çalışan var mı?
Bakıcılardan yana sıkıntı yaşıyorum ben hep, siz nasıl götürüyorsunuz bu ilişkiyi?

Yeniden bakıcı aramaya başladım.

Kızlar kızımın köpek dişi patladı sonunda ama 2 gündür sürekli mızmız ve ağlıyor

Kizlar bebegi hala yurumryen varmi .oglum yerlerde yada biseylere tutunarak hareket ediyo oda skildi artik .burda herkesin bebegi yurumus masallah.12 eylul dogumlu buaradanasil yurucek bilmiyorum bekliyoruz
14 eylul bizde hayla yurumuyoruz. Daha dogrusu zorlarsak babasiyla benim aramda gidip geliyo ama kendi basina birakip yuruyim diye bi tavri yok.

Hanimlar merhaba 14 eylul dogumluyuz bizde. Kendi basina yurumuyor. Zorlarsam 5-10 adim atip dusuyor. Duserkende gozlerini kapiyor korkuyor cunku. Konusma konusuda cok canimi sıkıyor. Tam olarak net bir kelimesi yok cunku. Annii haricinde. Su isterse buuu dio. Baba dede abla gibi kelimeleride arada bir bilincsiz olarak soyluyor. 2016 mayis dogumlu ablamiz hic boyle degildi. Hersey hizli gelisti. O yuzden cok huzursuzum gece gunduz aklimdan cikmiyor. Sizlerde durum ne tek bizmiyiz yoksa normal mi acabaa

Canım konuşma benim.oglumda öyle net biseyler demiyor daha 10.5 aylıkken yürüdü ama konuşma ve yemek sıkıntı bizde de

Eline verincede yemiyor canım zaten mana sandalyesinde oturmuyor hiç ya gezerek yada benim kucağımda yiyor buarada bez ne kullanıyorsun canım bedeni kaç benim her gece sızdırma sıkıntısı oluyor can bebe 5 kullanıyorum prima da denedim yine cıktı

Kızlar kulot bez kullananlar var mı ben sleepy 5 numara kyllanyodum son zamanlarda çok pisik oldu molfix yada başka bez kullanan var mı gece de sızdırma sıkıntısı var gece can bebe 5 kullanıyorum ama genelde hep çiş çıkıyor prima da kullandım yine cıktı onerilerinizi bekliyorum

Canım konuşma benim.oglumda öyle net biseyler demiyor daha 10.5 aylıkken yürüdü ama konuşma ve yemek sıkıntı bizde de
Yemek cok sukur hic zorlamadi beni ne versem yiyor. Ablamiz cok cektirmisti ama anliyorum o yuzden sizi. Bu aksam yurume icin cok zorladim baya cesaretlendi gibi. Kendi birakip koltukdan koltuga gecti bir kac kez bakalim

Yeni aldik bizde kulot bez slepy 5 numara. Ama gunduz kullanmayi tercih ediyorum onu. Normal cirtli bezi 5 plus kullaniyoruz gece onu bagliyorum genelde

Prima 4 numara kullanıyorum memnunum sorun çıkarmıyor. Akşam yatarken bağlıyorum bi daha sabah uyanınca değiştiriyorum.
muzikli çizgi film falan denesen yemek yedirirken hoşuna gider belki.

aylardir molfixin normal bezini kullaniyorum memnunum. 5 numara aliyoruz.kulot bez denemedim hic.

buyuk cocugunuz erken yapti diye bunda endiselenmissiniz ama her cocuk farkli oluyor.oglum da 2 hafta kucuk sizinkinden.yurumuyor.zorlamak gerektigini dusunmuyorum.zaten kendi kendine bi yerlere tutuna tutuna gitmeye calisiyor.kendi cabasiyla elbet birkac ay icinde yuruyecek.doktorlar 18 aya kadar yurume herhangi bi zamanda olabilir diyor.15-16aylik da yuruyebilir bence bosuna sikmayin caninizi.mesela oglum hic donme yuvarlanma surunme kismini yapmadi. otururken direk emeklemeye gecti 10.5 aylikken.

Selam kızlar giremiyorum buraya günler nasıl, geçiyor bilmiyorum ıkı küçük çocuk çok yıprandım ya oglum 4 olacak ocakta kızım 1 yaşında çok zor ıkısı de bana bakıyor kızım da uyku yok her gün sabahlıyoruz sinir sitemim çöktü artık çok gergin sinirli biri oldum elimde değil ikisine de yetrmiyorum çok canım sıkılıyor sağlık olsun geçecek diyorum tek tesellim bu çok bunaldım bu aralar dua edin inşallah

ankarada misiniz siz de.yardim edecek biri olsa keske ara sira da olsa.Allah kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…