2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızım bi ara hastalandı o sıralar çok korktum ama onun dışında bir şey yok
Sadece bunalıyorum bazen. Teşekkür ederim canım
Ya benim çocukta altını bu sıra zor actiriyor. Kakasi kıymetli oldu bildiğin bez bağlayayım istemiyor hiç açınca da ama birakmak için erken. Geceden sabaha kadar baya cis birikiyor bezde
Kriz geçiriyorum ben bez değiştirme zamanlarında resmen. İzin vermiyor aynı şekilde kaka yaptığı zaman benden önce elini atıyor o beze kakasına dokunnakmiçin

Biz de iyiyiz canım çok şükür bi sorunu yoksa kiloyu dert etme canım benim kızım yediği halde 3 aydır kilo almıyor,,,biliyor musun benim büyük kızım da pütürlü şeyleri yiyemiyordu ağzında çeviriyor ya kusuyor ya da geri çıkarıyordu hala yemek de sıkıntı yaşarız bi yemeği 1 saatte yer,,, inşallah Melisa nın en kısa zamanda düzelir2. Bebeğin de erkekmiş ohhhhh ikisi bir arada büyürler ne güzel
Şimdi ki Bebeler çok hırçınlar yaaa benim kızımda ablasıyla kavga ediyor
Yemek seçmeyen çocuk çok güzel
Erkenden de yürümüş maşallah

Bazen takmayayım bezi diyorum bi ortalığı batırsın benimki bezine dokunmaktan ziyade daha çok bezi ittiriyor her bağladığımda. Belini falan kaldırıyor zorluyor beni

Ne güzel erkenden yürümüş. Gıda seçmemesi büyük şans benim oğlan da aynı ne versem yer o yüzden şanslıyım derim hep. Bizimkinin ilk anlamlı kelimesi mama oldu anne baba vs de diyor kendi dilini oluşturdu bi de kendince söyleniyor bisiler.

Gunaydin kizlar, nasilsiniz?
Oglum babasiyla birlikte disari cikti ben de evdeyim islere daldim. Dediginiz gibi cok hirçın bu cocuklar ne alt degistirtiyor ne ev isi yaptiriyor. Surekli ilgi bekliyor.
Bir sey soracaktim sizlere bu yasta muzige ilgisi oldugu anlasilir mi? Oglum surekli muzik dinlemek istiyor, sarki soylemek istiyor. Cizgi film hic izlemiyor ama klipler favorisi.

Müziğe ilgi mi bilmem ama benimki şarkı çok seviyor. Ben yemek yaparken falan mutfakta şarkı açıyorum oynuyor alkış tutuyor hoşuna gidiyor. Bi kaç tane de favori şarkısı var

Müziğe ilgi mi bilmem ama benimki şarkı çok seviyor. Ben yemek yaparken falan mutfakta şarkı açıyorum oynuyor alkış tutuyor hoşuna gidiyor. Bi kaç tane de favori şarkısı var
O zaman yaşının verdigi bir durum sanirim, bizimki ekstra ritim tutuyor.
Ben cok isterdim oyle bir yetenegimin olmasini o yuzden oglumda varsa gelistirmek isterim. Zamanda anlasilir sanirim. :)

İyiyim canım çok şükür ohhhh ne güzel baba ile gezmeler
Benim kızım da biraz önce babası işe giderken ağladı
Canım benim kızım da müzik hastası bi oynuyor ki görme bi hareketler ritim tutuyor resmen özellikle rap tarzını çok seviyor

O zaman yaşının verdigi bir durum sanirim, bizimki ekstra ritim tutuyor.
Ben cok isterdim oyle bir yetenegimin olmasini o yuzden oglumda varsa gelistirmek isterim. Zamanda anlasilir sanirim. :)
Zamanla cikar ortaya canım. Eşimin de müzik tutkusu var elektro gitar çalar erken yaşta ogretmeyi düşünüyoruz bizde

Bazen takmayayım bezi diyorum bi ortalığı batırsın benimki bezine dokunmaktan ziyade daha çok bezi ittiriyor her bağladığımda. Belini falan kaldırıyor zorluyor beni
Batırınca oynar bir de by bebekler ama
Yatmayo sevmiyor benimki yatırdığımız an başlıyor kıyameti koparmaya

Kizlar babaci oluyor genelde :) oglum da Ben okula giderken agliyor Allahtan bakici oyalamayi iyi biliyor.
Bu bebeler bi degisik ya, ablamin 3 cocugunu buyuttuk hiç boyle seyler gormedim,
Zamanla cikar ortaya canım. Eşimin de müzik tutkusu var elektro gitar çalar erken yaşta ogretmeyi düşünüyoruz bizde
Bekleyip gorelim bakalim

Bİz de kukuli şarkıları açıyorum iki çocuk ben baya oynuyoruz koşuyoruz dans ediyoruz bana da stres atma oluyor tavsiye ederim

Sağolasın canım benim inşallah düzelir.herkes canımı sıkıyor 7 kilo çocuk mu olur diye herkesin ağzında bir laf.napim yemiyo,yese de almıyo kabullendim artık valla birini daha büyütemeden ikinci hamilelik çok zor gidiyor inşallah başarabilirim korkuyorum canım ya

Canım benim emin ol herkes laf söyler benim kızım da 11.400 ama kaynanam hala zayıf diyor ben kimsenin lafını takmıyorum sağlığı yerinde olsun sıkıntı yok hıııı yiyip de zayıflarsa orda sıkıntı olur,,,, yesin yesin kilo almasın diyet yapmaktan iyidir
Başarabilirsin canım senin ne kadar düşünceli biri olduğunu biliyorum çocuklarına da çok iyi bir anne olacaksın

Allah razı olsun canım,çok teşekkür ederim.inşallah iyi bir anne olabilirim,onlara yetebilirim.eksik olma cansın

Kmsl Hnd merak edip etiketlemişsin saolasın.Allaha şükür bizde iyiz bi yaramazlık yok işe başladım bi taraftan yarım kalan okulumu bitiriyim diye ders çalışıyorum o yüzden hiç vaktim yok günler su gibi akıp geçiyor ömer asafın azı dişleri çıkacak sanırım o yüzden bu arada daha bi huysuz gündüzleri uykuya dalamıyo geceleri sık sık uyanıyo beni bu ara en çok zorlayan uyku sorunu umarım uzun sürmez

Canım çok sagol düşüncen için hiç fırsat bulamıyorum buraya bakmaya günler nasıl geçiyor bilmiyorum amıne yürümeye başladı hüç durmuyor dolap cekmece çoğalıyor gece uyku yok sureklı memede oglum da kıskanıyor o da kuçuk 3.5 yaşında kreşe de vermedim ama Akşama kadar çok bunaltıyor ocakta 4 olacak ıkıncı donem yarım gün gönderecek inşallah çok zor büyüyorlarok yıprandım ama çok da tatlılar sağlık olsun da herşey geçiyor ben de durumlar bu bir de o kadar koşturmaya hiç kılo veremiyorum ya

Canım bayağı bir yoğun tempodasın rabbim kolaylık versin gerçekten insan uyumayınca bütün günü kötü geçiyor umarım diş evresidir çabuk atlatırsınız

Bence de cqnım 2. Dönem gönder kreşe sende biraz rahatlamış olursun yaşları küçük olunca gerçekten zor oluyordur,,,, canım stresten yemek yiyor olabilirsin o da kilo verdirmez biraz protein ağırlıklı filan beslensen işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…