- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.741
Ben de diyorum nasıl hatırlıyor bu kadar kişiyiYaaaaaaaa kızlar üşenmeden eski sayfalara gittim bakkk sizleri çağırdım hadi sohbete bebişleriniz nasıl bakalım❤❤❤❤
Benim oğlumda öyle bir yaygara hüngürt foşurtAyniyiz bizde.cekmeceler halılar sehpalar tencereler herşey oyuncak oldu artık.istedigi olmayinca bir ağlamak bir ağlamak duyan dövüyorum zanneder.bir an önce gece olsun diye bakıyorum.
Zayıflamak için ne yapıyorsunMerhaba arkadaşlar Bayadır uğrayamadım zayıflamaya çalışıyorum maalesef kendi derdime düştüm
Elif’le zor geçiyor günler çığlık çığlığa istediği olmayınca acayip bağırıyor biri duysa dövüyorum sanacak.maalesef kırıp döktüklerimizin haddi hesabı yok.suluğunu alıp koltukları yerleri suluyor.Bu ara hiç iştahı yok normalde 3 öğün yiyordu meyve ile 4 öğün oluyordu şimdi canı istemezse hayatta yemiyor.
menenjit aşısının Nimenrix 2 doz olanını yaptırıyoruz haftaya yapılacak 2. Dozunu ilk dozda yan etkisi olmamıştı inşaallah yine olmaz
Ben hiç saymıyorum ama kahvaltıKizlar kac ogun yemek yediriyosunuz acaba
Zayıflamak için canım Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.burda diyet grupları var motivasyon için oraya katıldım inşaallahZayıflamak için ne yapıyorsun
Diyet grubları aşırı kurallı yaZayıflamak için canım Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.burda diyet grupları var motivasyon için oraya katıldım inşaallah
Nimenrix yaptırdık biz de A grubu aşısı. Ateş vs yapmadı sakin geçirdi.Kızlar menenjit aşısı olan yada olmayan varmi
Bizde de abla var ☺Benim oğlumda öyle bir yaygara hüngürt foşurt
birde adet dönemim tahammülümü baya zorluyor bir de abi olunca ay sorma
Kız o kadar kişiyi nasıl hatırlayayımBen de diyorum nasıl hatırlıyor bu kadar kişiyi
Ben hep okuyorum kız
Yarın aşımız var 13 aylık aşısı yaşadığım ülkede aşılar eklenmiş
Benim oğlan çok hareketli oldu alt azılardan biri iyice şişti ama patlamadı
Birde kaka yaptıktan sonra silerken çok ağlıyor acaba canımı yanıyor ara arada kızarıyor
Yoksa alerjisi mi var artık herşeyi yiyor
bilemedim
Yalnızlık gerçekten zor oluyordur canım geceleri korkmuyor musınKmsl Hnd teşekkür ederim canım
Benim eşim hala gelmedi bir ay daha doğuda görevini tamamlayacak. Bir aydan fazladır kızımla tek başımıza yaşıyoruz, bir hayli bocaladım bu süreçte yeni yeni toparlanıyorum.
Tek başına daha da zor oluyormuş meğer.
Minik cadımın keyfi yerinde bu aralar. İstediği şeyler olmayınca sinirlenip ısırma, çığlık atma kendşne vurma huyu edindi bu aralar. Geçici olmasını umuyorum.
Günde iki uyku yapıyor genelde ama tek yaptığı günler de oluyor. (Mesela bugün)
Akşamları saat sekiz gibi uykusu geliyor dokuza kdar yatırmış oluyorum. Sabahları da genelde yedi buçukta güne başlıyor.
Saat 9:0da kahvaltı yapıyor bakıcısı ile öğleleri beraber yemek yiyoruz. Akşam okuldan gelince bir öğün de benimle yiyor. Aralarda da meyve yiyor.
Öğünlerden sonra uyumadan önce biraz da mama içiyor.
Her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Parka gidiyoruz, yürüyüş yapıyoruz.
Kızzzzzz dikkat etttt hamile kalmaBizde de abla var ☺
Ben hâlâ adet olmadım
Ateş yapmadi nimenrix yaptırmıştım asi olarak. Huysuzlukta yapmadi.Canım bi sorun oldumu ateş huysuzluk vs
Sabah 9-10 gibi kahvaltı yapıyoruz bir yumurta mutlaka yerKizlar kac ogun yemek yediriyosunuz acaba
Ayyy Allah korusun.Allah olmayanlara versin.dogumdan beri hiv olmadım benKız o kadar kişiyi nasıl hatırlayayım
Ama seni hatırladım bakmadan yazdım
Canım benim kızım da besini değiştirmeyi hiç sevmiyor hatta 2 gündür kakasını yapınca bana haber veriyor eeeee diye
Yalnızlık gerçekten zor oluyordur canım geceleri korkmuyor musın
Maşallah çalışmana rağmen çok güzel ilgileniyorsun bebeğinle inşallah eşinde en yakın zamanda yanınızda olur
Kızzzzzz dikkat etttt hamile kalma
Aa normal miymiş peki bu durum ben logusadan sonra düzenli oldum ilk baslarda şaştı ama son 8 aydir düzenli hep regl hatta gecikince telaş yapıyorumAyyy Allah korusun.Allah olmayanlara versin.dogumdan beri hiv olmadım ben
Ilk dogumumda emzirdigim sürece 2 yıl olmamıştım canım.o yüzden alışkınımAa normal miymiş peki bu durum ben logusadan sonra düzenli oldum ilk baslarda şaştı ama son 8 aydir düzenli hep regl hatta gecikince telaş yapıyorum
Aaa çok değişikmiş ilk kez duydum bizim ailede genelde emzirirken regl oldular hep ondan duymamıştım. Rahatsızlık vermiyor dimi regl olmamakIlk dogumumda emzirdigim sürece 2 yıl olmamıştım canım.o yüzden alışkınım
Göbek şişkolugu disinda vermiyorAaa çok değişikmiş ilk kez duydum bizim ailede genelde emzirirken regl oldular hep ondan duymamıştım. Rahatsızlık vermiyor dimi regl olmamak
CAnım merhaba, nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?