• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaaaaaaaa kızlar üşenmeden eski sayfalara gittim bakkk sizleri çağırdım hadi sohbete bebişleriniz nasıl bakalım❤❤❤❤
Ben de diyorum nasıl hatırlıyor bu kadar kişiyi
Ben hep okuyorum kız
Yarın aşımız var 13 aylık aşısı yaşadığım ülkede aşılar eklenmiş
Benim oğlan çok hareketli oldu alt azılardan biri iyice şişti ama patlamadı
Birde kaka yaptıktan sonra silerken çok ağlıyor acaba canımı yanıyor ara arada kızarıyor
Yoksa alerjisi mi var artık herşeyi yiyor
bilemedim

Ayniyiz bizde.cekmeceler halılar sehpalar tencereler herşey oyuncak oldu artık.istedigi olmayinca bir ağlamak bir ağlamak duyan dövüyorum zanneder.bir an önce gece olsun diye bakıyorum.
Benim oğlumda öyle bir yaygara hüngürt foşurt
birde adet dönemim tahammülümü baya zorluyor bir de abi olunca ay sorma

Merhaba arkadaşlar Bayadır uğrayamadım zayıflamaya çalışıyorum maalesef kendi derdime düştüm😊
Elif’le zor geçiyor günler çığlık çığlığa istediği olmayınca acayip bağırıyor biri duysa dövüyorum sanacak.maalesef kırıp döktüklerimizin haddi hesabı yok.suluğunu alıp koltukları yerleri suluyor.Bu ara hiç iştahı yok normalde 3 öğün yiyordu meyve ile 4 öğün oluyordu şimdi canı istemezse hayatta yemiyor.
menenjit aşısının Nimenrix 2 doz olanını yaptırıyoruz haftaya yapılacak 2. Dozunu ilk dozda yan etkisi olmamıştı inşaallah yine olmaz
Zayıflamak için ne yapıyorsun

Kmsl Hnd Kmsl Hnd teşekkür ederim canım🥰

Benim eşim hala gelmedi bir ay daha doğuda görevini tamamlayacak. Bir aydan fazladır kızımla tek başımıza yaşıyoruz, bir hayli bocaladım bu süreçte yeni yeni toparlanıyorum.
Tek başına daha da zor oluyormuş meğer.

Minik cadımın keyfi yerinde bu aralar. İstediği şeyler olmayınca sinirlenip ısırma, çığlık atma kendşne vurma huyu edindi bu aralar. Geçici olmasını umuyorum.
Günde iki uyku yapıyor genelde ama tek yaptığı günler de oluyor. (Mesela bugün)
Akşamları saat sekiz gibi uykusu geliyor dokuza kdar yatırmış oluyorum. Sabahları da genelde yedi buçukta güne başlıyor.

Saat 9:0da kahvaltı yapıyor bakıcısı ile öğleleri beraber yemek yiyoruz. Akşam okuldan gelince bir öğün de benimle yiyor. Aralarda da meyve yiyor.
Öğünlerden sonra uyumadan önce biraz da mama içiyor. 🤭
Her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Parka gidiyoruz, yürüyüş yapıyoruz.

Ben de diyorum nasıl hatırlıyor bu kadar kişiyi
Ben hep okuyorum kız
Yarın aşımız var 13 aylık aşısı yaşadığım ülkede aşılar eklenmiş
Benim oğlan çok hareketli oldu alt azılardan biri iyice şişti ama patlamadı
Birde kaka yaptıktan sonra silerken çok ağlıyor acaba canımı yanıyor ara arada kızarıyor
Yoksa alerjisi mi var artık herşeyi yiyor
bilemedim
Kız o kadar kişiyi nasıl hatırlayayım 😱😱
Ama seni hatırladım bakmadan yazdım😘😘😘
Canım benim kızım da besini değiştirmeyi hiç sevmiyor hatta 2 gündür kakasını yapınca bana haber veriyor eeeee diye😜😜😜
Kmsl Hnd Kmsl Hnd teşekkür ederim canım🥰

Benim eşim hala gelmedi bir ay daha doğuda görevini tamamlayacak. Bir aydan fazladır kızımla tek başımıza yaşıyoruz, bir hayli bocaladım bu süreçte yeni yeni toparlanıyorum.
Tek başına daha da zor oluyormuş meğer.

Minik cadımın keyfi yerinde bu aralar. İstediği şeyler olmayınca sinirlenip ısırma, çığlık atma kendşne vurma huyu edindi bu aralar. Geçici olmasını umuyorum.
Günde iki uyku yapıyor genelde ama tek yaptığı günler de oluyor. (Mesela bugün)
Akşamları saat sekiz gibi uykusu geliyor dokuza kdar yatırmış oluyorum. Sabahları da genelde yedi buçukta güne başlıyor.

Saat 9:0da kahvaltı yapıyor bakıcısı ile öğleleri beraber yemek yiyoruz. Akşam okuldan gelince bir öğün de benimle yiyor. Aralarda da meyve yiyor.
Öğünlerden sonra uyumadan önce biraz da mama içiyor. 🤭
Her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Parka gidiyoruz, yürüyüş yapıyoruz.
Yalnızlık gerçekten zor oluyordur canım geceleri korkmuyor musın🤔🤔🤔🤔
Maşallah çalışmana rağmen çok güzel ilgileniyorsun bebeğinle inşallah eşinde en yakın zamanda yanınızda olur🙏🙏🙏🙏
Bizde de abla var ☺
Ben hâlâ adet olmadım
Kızzzzzz dikkat etttt hamile kalma😂😂😂😂

Ya benim çocukta altını bu sıra zor actiriyor. Kakasi kıymetli oldu bildiğin 😀 bez bağlayayım istemiyor hiç açınca da ama birakmak için erken. Geceden sabaha kadar baya cis birikiyor bezde

Kizlar kac ogun yemek yediriyosunuz acaba
Sabah 9-10 gibi kahvaltı yapıyoruz bir yumurta mutlaka yer
Bir saat sonra muz
12.30-13 gibi yine meyve elma armut falan yer sonra 2 saat uyku
Uyanınca genelde 5 gibi aksam yemegini hazırlıyorum genelde bize ne pişerse ondan yiyor ama haftada 2 gün ona ozel ciger yapıyorum demir takviyesi için. Akşam 7 de muhallebi yiyor irmikli. Bazen 8 gibi de atistirmalik yiyip yatıyor.

Kız o kadar kişiyi nasıl hatırlayayım 😱😱
Ama seni hatırladım bakmadan yazdım😘😘😘
Canım benim kızım da besini değiştirmeyi hiç sevmiyor hatta 2 gündür kakasını yapınca bana haber veriyor eeeee diye😜😜😜

Yalnızlık gerçekten zor oluyordur canım geceleri korkmuyor musın🤔🤔🤔🤔
Maşallah çalışmana rağmen çok güzel ilgileniyorsun bebeğinle inşallah eşinde en yakın zamanda yanınızda olur🙏🙏🙏🙏

Kızzzzzz dikkat etttt hamile kalma😂😂😂😂
Ayyy Allah korusun.Allah olmayanlara versin.dogumdan beri hiv olmadım ben

CAnım merhaba, nasılsın??

Biz idare ediyoruz çok şükür.ek gıdada sorun yaşıyoruz 2 aydır.hem makat çatlağından ötürü hemde ek gıdayı yemek istemiyor.hele pütürlü yiyecekleri hemen çıkarıyor.o yüzden alerjik mamaya devam ediyoruz.alttan iki dişi yeni çıkıyor,yeni emeklemeye başladı falan.hala yürüme yok.baya bi geriden gidiyoruz anlayacağın.doktor bi sorunu olmadığını,beslenmeden ötürü olabileceğini söyledi.7.800 kilosu :( napcaz bilmiyorum.

Malum ikinciye hamileyim onun bulantısı halsizliği derken bi koşturmasanız içindeyiz işte.sende ne var ne yok

Herkese selam.. İş hayatı ve 2 çocuk derken buralara pek vaktim olmamış.. ne güzel düşünüp tekrar biraraya getirdiniz teşekkürler..
Benim oğlan 15. Ayına girdi yaklaşık 6 aydır yürüyor,kelime kelime bişeyler söylemeye çalışıyor. Ablasıyla araları iyi,bazen saç falan yoluyor :)
10 dişi çıktı şimdiye kadar,1 yaştan sonra hafif tuzlu yemeklere geçiş yaptık ne versen onu yiyor:) Sabah mutlaka yumurta,peynir,tereyağı,pekmez yiyor başka bişey isterse zeytin vs gibi onlarıda yiyor. Sonra meyvesi öğlen uykusunda maması uyandıktan sonra çorbası akşama yemeği derken akşam oluyor.. Biz 6. Ayda emmeyi bıraktığımız için mama hala hayatımızda,uykuya geçişte mutlaka mama yiyor.
Hayat böyle geçip gidiyor..

Back