2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bugün benim kızçe eşikten geçerken düşüp başını duvarın köşesine vurdu. Birkaç saat hastanedeydik. Çok şükür sıkıntılı bir durum yok kaşı biraz kanadı alnında da çizik var ama artık korkudan ben ne hale gelirim bilemiyorum. Çok hareketli, dur durak bilmiyor. Sürekli düşüyor zaten bugün çok korktum.

Ahhhhh canım çok üzüldüm yaaaa geçmiş olsun benim kızım da çok hareketli 2 gündür koltuklara çıkmayı öğrendi çıkıyor zıplıyor ama var ya ödüm kopuyor tam dikkat edilmesi geren ve çok tejihlşkeli zamandayız ablamın oğlu tam da bu zamanlarda koltıiuktan düşüp kolunu kırmıştı

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/kmsl-hnd.869149/ canim sagol beni de hatırladığın için benimki de çok yaramaz koltuklara tırmanıyor artık hiç durmaz yemek konusu hala sıkıntı bizde kahvaltı etmez zorla bi iki lokma ne verirsem kar diyorum öğlen çorba yapıyorum akşama da bizle yiyor bi iki lokma aralarda yoğurt veriyorum bide mama yapıyorum hala ben

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/kmsl-hnd.869149/ canim sagol beni de hatırladığın için benimki de çok yaramaz koltuklara tırmanıyor artık hiç durmaz yemek konusu hala sıkıntı bizde kahvaltı etmez zorla bi iki lokma ne verirsem kar diyorum öğlen çorba yapıyorum akşama da bizle yiyor bi iki lokma aralarda yoğurt veriyorum bide mama yapıyorum hala ben

Kızlar elma armut buharda pişirip.veriyoeum ben hala siz nasıl yapıyorsunuz bide mandalina hiç vermedim bogazina sivasir diye onu nasıl veriyosunuz

Oyy allahım korusub ya. Evde parkta her yerde düşüyor benimki hiç bakmıyor ve heyecanla yürümüyor koşuyor
Önüne arkasına zaten bakmıyor her zaman geçtiği kapıdan geçerken dişüverdi bugün. Kendi etrafında dönmek yeni eğlencesi, başının dönmesi hoşuna gidiyor galiba ama yine düşüyor işte bunu yapınca
Kızlar elma armut buharda pişirip.veriyoeum ben hala siz nasıl yapıyorsunuz bide mandalina hiç vermedim bogazina sivasir diye onu nasıl veriyosunuz

Eline dilimleyip veriyorum bazen, bazen de mutfak robotunda farklı meyveler ve kuruyemişleri çekip püre şeklinde veriyorum baya seviyor öyle. Pişirmiyorum artık.
Mandalina ben hiç vermedim daha

Buharsa pisirmeyi biraktim artik ben
Elma armut dilimleyip eline veriyorum
Mandalinanin zar kismini soyup yine eline veriyorum
En guzel uzum yiyor tane tane yapip tabaga koyuyorum, cekirdeksiz olanlarindan.

Bu arada dogru mu yapiyorum bilmiyorum ama nesguik tahilli gevrek yedi misafirlikte. O gun bu gundur gunde kucuk bir tabak yiyor. Almayayim vermeyeyim diyorum ama cocuk zeytin cekirdeklerini nesguik sanip yemek istiyor.

Oyun çadırı/ oyun evi vs alan var mı?

Sürekli masanın, mutfaktaki dolapların altına girip ordan oyun yapmaya başladı kızım. Çıkarken kafasını çarpıyor izin vermiyorum o yüzden ama arkamı dönmemi fırsat biliyor o yine. Üstü kapalı kendine zarar vermeden oynayabileceği bir şey almayı düşünüyorum.

Tatlı tatlı olunca sevdi tabi

Hayvanat bahcesine gittik biz bugun, hayretler Icinde kaldi yavrucak. Resmen dut yemis bulbul gibiydi
Ardindan mini lunaparka gittik. Onur'dan çok biz mutlu olduk sanki.. ah bu disler ne mizmiz yapti bu cocuklari

Ay yazmadan yollamisim ya
Ben oturma odasinin bir kosesini boyle yaptim cok rahat ettim ben uzanirken bile oynuyor bazen. Mutfak hemen odanin yaninda olunca gozum ustunde oluyor, arada yanima geliyor. Biz rahat ettik bu duzende

Bende kati olduğu için boğazında kalır diye vermiyorum o yüzden sordum mandalina daha cesaret edip vermesin canım ay çok tehlikeli zeytin cekrdegini yutar bide canım çok dikkat et sen yine de

Ne güzel canım ben cesaret edemiyorum haka kati diye

Ne güzel canım ben cesaret edemiyorum haka kati diye
meyveleri hic pisirerek vermedim.ilk aylar cam rendeden pure yapip veriyordum.9 aylik oldugundan beri dilimleyip onune koyuyorum.mandalinayi da biz nasil yiyorsak oyle tane tane onune koyuyorum.kati olan herseyi eline alabilecegi boyutta onune tepsiye koyuyorum.corba ve yogurdu kasikla ben yediriyorum.2 dis var bu arada 2 ekim dogumlu.korkma canim verdikce alisir.

Natsume bizde de oyun cadiri var.seviyor bir kapisindan girip oburunden cikiyor. kapisinin bezini kapatip acip ce eee yapiyor.bazi oyuncaklarini icine goturup geri cikariyor.internetten almistik.

Eklentiler

• images (5).jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 19
Çok geçmiş olsun. Kıpır kıpır yakalaması zor oluyor artık. Benim oğlan da koşturuyor ama bizim evde eşik yok. Eşik olan yerleri düzleme imkanın varsa yap sünger desteğiyle falan en azindan biraz daha için rahat eder.
Meyve pişirmiyorum hiç. Elma armut murdum eriği dilimleyip veriyorum eline. Mandalina daha denemedim ama tatması için limon verdim yedi.

Rica ederim tatlım buraya yaz ak bana çok iyi geliyor sizde yazın istiyorum
Ayyy koltukları sorma ya çıkıp üzerinde zıplıyor bugün tam düşecekken yakaladım allah ım bi gülüyor ki oyun sanıyor yaaaa
Canım artık elime versen yesin daha boğazına yapışmaz gözünün önünde olsun ver eline benim kızım herşeyi kendi yiyor ben yedirdiğim zaman istemiyor belki senin oğlumda kendi yemekten zevk alacak
Amin canım inşallah kolay ve çabuk biter
İnşallah canım
Ayyy. Benim kızım da dönmeyi çok seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…