• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba canım buralardayım ama girip okuyamıyorum inan fırsat olmuyor büyüdükçe başa çıkamıyorum dagitmadiklari ellerini sokmadiklari yer kalmadı nasıl akşam oluyor nasıl sabah oluyor anlamıyorum
Canım çok haklısın benim küçük 1 tane olmasına rağmen çok yoruluyorum ama sen 2 kat enerji sarfediyorum rabbim kolaylık versin ama olsun yine de arada uğra burası gerçekten insanı motive ediyor❤️❤️

Merhaba canım buralardayım ama girip okuyamıyorum inan fırsat olmuyor büyüdükçe başa çıkamıyorum dagitmadiklari ellerini sokmadiklari yer kalmadı nasıl akşam oluyor nasıl sabah oluyor anlamıyorum
Ayniyiz bizde.cekmeceler halılar sehpalar tencereler herşey oyuncak oldu artık.istedigi olmayinca bir ağlamak bir ağlamak duyan dövüyorum zanneder.bir an önce gece olsun diye bakıyorum.

Ayniyiz bizde.cekmeceler halılar sehpalar tencereler herşey oyuncak oldu artık.istedigi olmayinca bir ağlamak bir ağlamak duyan dövüyorum zanneder.bir an önce gece olsun diye bakıyorum.
Öyle canım bide benimkiler biri bi odaya kaçıyor ötekini çağırıyorki birlikte daha çok dagitsinlar çok falanlar çok

Valla ben iki öğün ana
Biri kahvaltı ama büyük bir savaş sonrası bir kaç lokma
İkinciside çorba bunlar hiç değişmedi hep verdim
Ve iki ara öğün yoğurt ve meyve
Bide gece uyumadan muhallebi

Bizim de değişiyor erken uyandıysa 3 öğün geç uyandıysa 2 öğün mesela bugünü yazayım

Sabah 6.30 da uyandı süt içti

Sonra 1.5 mandalina yedi uyudu

Uyandı 1 tavada yumurta,,,5 yeşil zeytin,,,1 tatlı kaşığı tahin pekmez,,,4 lokma ekmekle çikolata (çok istedi))

Öğle 1 muzlu yoğurt sonra uyudu

Uyandı 2 yemek kaşığı kısır,,,az biraz tavuk biraz da makarna yedi

Sonrasında puding

Yatmadan da 1 kase cicibebeli yoğurt yedi,,,

Gece çok kıpırdarsa süt veriyorum yoksa gece beslenmesi yapmıyoruz👍👍👍👍

Bazı günler iştahı çok iyi bazen hiç yemiyor değişiyor,,,

Dün mesela balık yapmıştım önüne küçük küçük lokmalar kattım kendi yedi hemde bayağ yemişti nazarım değdi herhalde iyi yedi dedim kiiiii boğazına kılçık geldi herhalde bütün yediğini geri kustu😭😭😭😭

Kızlar menenjit aşısı olan yada olmayan varmi
Merhaba arkadaşlar Bayadır uğrayamadım zayıflamaya çalışıyorum maalesef kendi derdime düştüm😊
Elif’le zor geçiyor günler çığlık çığlığa istediği olmayınca acayip bağırıyor biri duysa dövüyorum sanacak.maalesef kırıp döktüklerimizin haddi hesabı yok.suluğunu alıp koltukları yerleri suluyor.Bu ara hiç iştahı yok normalde 3 öğün yiyordu meyve ile 4 öğün oluyordu şimdi canı istemezse hayatta yemiyor.
menenjit aşısının Nimenrix 2 doz olanını yaptırıyoruz haftaya yapılacak 2. Dozunu ilk dozda yan etkisi olmamıştı inşaallah yine olmaz

hatirlanmak guzel :KK200:
Hepiniz gibi ben de cok yogun ve yorgunum
Bir istahli bir istahsiz, bol hareketli Onur'um.
Azi disleri cikiyor, surekli isirma modunda.
Cok sevimli cokkk... Ailemizin altin topu:emir_bebek:
Elimden geldigince yazmaya calisacagim artik.

Merhaba arkadaşlar Bayadır uğrayamadım zayıflamaya çalışıyorum maalesef kendi derdime düştüm😊
Elif’le zor geçiyor günler çığlık çığlığa istediği olmayınca acayip bağırıyor biri duysa dövüyorum sanacak.maalesef kırıp döktüklerimizin haddi hesabı yok.suluğunu alıp koltukları yerleri suluyor.Bu ara hiç iştahı yok normalde 3 öğün yiyordu meyve ile 4 öğün oluyordu şimdi canı istemezse hayatta yemiyor.
menenjit aşısının Nimenrix 2 doz olanını yaptırıyoruz haftaya yapılacak 2. Dozunu ilk dozda yan etkisi olmamıştı inşaallah yine olmaz
Canım bu dönemde çok normal herhalde benim kızım da aynı istediği biley olmayınca ağlıyor bağırıyor bişeyler ıstırıyor,,, ama uyuyunca çok özlüyorum❤️❤️❤️❤️

hatirlanmak guzel :KK200:
Hepiniz gibi ben de cok yogun ve yorgunum
Bir istahli bir istahsiz, bol hareketli Onur'um.
Azi disleri cikiyor, surekli isirma modunda.
Cok sevimli cokkk... Ailemizin altin topu:emir_bebek:
Elimden geldigince yazmaya calisacagim artik.
Maşallah Onur beye🙏🙏🙏🙏
Yaz canım birbirimizle sohbet iyi gelşr👍👍👍

Back