2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Geçmiş olsun bende dün menenjit asisini yaptırırken boy kilo baktırdım. 10 kilo olmuş sonunda 600 gr almış yaklaşık olarak bi ayda boyu 78 cm. Benimki durmadan yiyor ama dışarıda falan birini yemek yerken görsün mama diyip ağız sapirdatiyor
Ben aylar öncesinden bütün cekmeceleri boşalttım plastik kap kaçak koydum içlerine açarsa onları dağıtıyor şimdiye kadar el sıkıştırmadı. Kızınca ısırma yada vurma huyu var bizde de. Kimseden gormedi böyle hareket ama nerden ogrendi bilemedim
Bi de yavaş yavaş çatal kaşıkla yemeyi ogreniyor kendi istedi geçen çatalı verdim eline öyle yedi

Bende diyorum nerde gördü bu çocuk içinden gelşyor diyor eşim hatta agresif olacak bizim kız diyoruz bazen istediği olmadığı zaman vuruyor
Ben yarı blw gittiğim için uzun zamandır kendi yemesine müsade ediyorum kaşık çatal kullanıyor uzun zamandır bazen eliyle bazen kaşıkla yarı döküyor öyle öyle alışacaklar işte büyüyor bıdıklar

Genlerinde var heralde görmeden nasıl yapabiliyorlar bana da garip gelmişti ama büyük ihtimal geçici bir durum. Bend yari blw gidiyorum ama hiç catal kaşık istememisti eline genelde parmaklarıyla yer sıvı şeyleri de ben yediririm. Zaten kendi yemezse doymuyor

Kızz ne yapıyorsun nolsu beybisi çok mu yaramaz

Sağol canım teşekkürler valla ben menenjit açısını yaptırmadım,,, benim kız da kendi yiyor çoğu şeyi ama eliyle geçen gün çatal istedi verdim hemen gözünün üstünü çizdi çok haşin biraz daha zamanı var herhalde vermem için
Kızz ne yapıyorsun nolsu beybisi çok mu yaramaz
İyiyim kızzzzzz sen ne yapıyorsun hiç sorma ya yaramaz ne demek atom karınca

Ne yapayım canım çocuklarla koşturmaca

Bende menenjit a asisini yaptırdım menenjit b için kararsızım daha. Devlet karsilamamasi çok kötü bu asiyi

Hamilelik nasıl gidiyor cinsiyeti ne
Zor oluyor mu yaaaa

Canım ben doktora sormuştum gerek yok dedi rotayı yaptırdım ama menenjiti yaptırmadım,,, fiyatı ne kadar
Çookk zor canım kızım olacak inşallah aşı a grubu 260 filandı sanırım da b grubu 400 müş ben de yaptıramadım daha

Hamilelik nasıl gidiyor cinsiyeti ne
Zor oluyor mu yaaaa

Canım ben doktora sormuştum gerek yok dedi rotayı yaptırdım ama menenjiti yaptırmadım,,, fiyatı ne kadar
Bizim doktor da tavsiye ettiği için yaptırdım 280 a grubunun fiyati

Çookk zor canım kızım olacak inşallah aşı a grubu 260 filandı sanırım da b grubu 400 müş ben de yaptıramadım daha
Gerçekten çok zordur canım ama olsun annelik bambaşka desene bir cadı geliyor
Bizim doktor da tavsiye ettiği için yaptırdım 280 a grubunun fiyati
Anladım canım ilkini yaptırdıysan 2. Yi de yaptır o zaman

Buara birasdaha hareketlendi sukur adina arada bakio memeye herzaman bakar gelir al ver yapmamasi topla arabayla oynanamasi .mesela aliyo oyuncagi inceliyo agzina sokuyo genelde herseyi
Bol bol ilgi lazım bu süreçte tv azaltıp dışarı cikin havalar iyiyken sosyallessin bol bol parklarda. Yavaş yavaş gelişir her bebeğin tepkisi aynı değildir gelişim sürecinde. Sürekli konuşun komutları hep tekrar edin başlar yakında al ver yapmaya. Otizm olsa sanıyorum ki gelişme kaydetmesi güç olurdu.

Maşallah canım benim oğlum 9500 gr 78 cm de boy vardı en son jac oldu bilmiyorum ama kilo abla kaç aydır almıyor çok hareketli hiç durmuyor ondan diye düşünüyorum

Maşallah canım benim oğlum 9500 gr 78 cm de boy vardı en son jac oldu bilmiyorum ama kilo abla kaç aydır almıyor çok hareketli hiç durmuyor ondan diye düşünüyorum
Bende öyle düşünüyorum canım hemen hemen 3 aydın aynı kiloda boy uzuyor doktor da dedi duraklama olabilir bi de yürüdüğü için uyku dışında kesinlikle oturmuyor

Evet otizmin cok cesidi varmis birasdaha incelemeyi dusunuyorum daha aktif olduk ve artik gozlerimize daha uzun bakiyo beraber oynadigimozda guluyo tepkileri var ama sert tepkiler degil biseyleri atip kirmaz cok fazla dagitmaz bi oyuncak alir eline oynar sikilinca masa altlarina girer esyalarla oynar oynamak suan oglum icin incelemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…