• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Oğlum dis çıkarırken öyle oluyor bi hafta falan iştahsızlık sonra normale dönüyor.
Ağız suyu falan akıyor mu yada hafif ishal durumu varsa genelde dis belirtisi oluyor.
2 tane alt dişimiz var onlarda bişey yaşamadık da bu sefer bütün eli ağzında 2 gün aktı ağız suyu şimdi yine yok.. dediğiniz gibi inş döner eskiye

Benim minikte pipetli sulugunu kemirmiş bende ucundan kestim azıcık düzelttim 😀 yenisini artik indirime girince alırım çok su içiyor oğlum ne zaman içmek istese su diye sulugunu elime bırakıyor 😀
Bu sıra tak çıkar şekilli oyuncağıyla çok oynuyoruz şekilleri yerine takması hoşuna gidiyor.

Benim minikte pipetli sulugunu kemirmiş bende ucundan kestim azıcık düzelttim 😀 yenisini artik indirime girince alırım çok su içiyor oğlum ne zaman içmek istese su diye sulugunu elime bırakıyor 😀
Bu sıra tak çıkar şekilli oyuncağıyla çok oynuyoruz şekilleri yerine takması hoşuna gidiyor.
Maşallah benim kızım da çok su içiyor biz hala biberonda içiyoruz suluk aldım ama dökülüyor bende başka almadım biberonun yeri belli su içmek istediği zaman gidip alıyor bitince atıp buuuuuu diye bağırıyor😂😂😂😂

Maşallah benim kızım da çok su içiyor biz hala biberonda içiyoruz suluk aldım ama dökülüyor bende başka almadım biberonun yeri belli su içmek istediği zaman gidip alıyor bitince atıp buuuuuu diye bağırıyor😂😂😂😂
Bizde de biberon alışkanlığı yok. Hatta ilk baştan alistirma bardagi aldim ama onu sevmedi. Sonra avent pipetli suluk aldim onunla güzel içiyor. Doktora da sordum çok su içiyor diye sakıncası yok ne kadar içmek isterse ver dedi. Ama pipeti kemirmiş canavar 😀

Bizde de biberon alışkanlığı yok. Hatta ilk baştan alistirma bardagi aldim ama onu sevmedi. Sonra avent pipetli suluk aldim onunla güzel içiyor. Doktora da sordum çok su içiyor diye sakıncası yok ne kadar içmek isterse ver dedi. Ama pipeti kemirmiş canavar 😀
Tabi canım su içmenin zararı yok biz ailecek çok su içeriz😂😂😂

Yaramaza bak sen❤️❤️❤️

Benim kız hala yerden bişeyler bulup ağzına atmaya çalışıyor yaaa dışarda yürürken bile eğiliyor hemen ağzına atıyor o yğzden sokakta hiç yürütemiyorum

Ne zaman geçicek bu alışkanlık yaaaaaa merak ediyorım😭😭😭😭😭

Nasılsın hanımlar bende memleketten döndüm kürkçü dükkanına kızım hafif soğuk algınlığı var burnu tıkalı öksürüyor azı dişi kabarmış sanırım onun etkisi 😔ama büyüyorlar rabbim sağlık versin dermansız dert vermesin 🙏
Annemlerde çok güzeldi hersey baya sosyalleşmeyi şimdi de aynı ilgiyi bekliyor havalar da soğudu bakalım ne yapıcaz siiN bebeklerde de eşya kavramı var mı kızlar kızım artık anlıyor esyalarını tanıyor ne dersek yapıyor kendi istediği bişyi anlatmaya çalışıyor istemediği bişy için kafa sallıyor bilmiş bilmiş🤭😄😄

Tabi canım su içmenin zararı yok biz ailecek çok su içeriz😂😂😂

Yaramaza bak sen❤❤❤

Benim kız hala yerden bişeyler bulup ağzına atmaya çalışıyor yaaa dışarda yürürken bile eğiliyor hemen ağzına atıyor o yğzden sokakta hiç yürütemiyorum

Ne zaman geçicek bu alışkanlık yaaaaaa merak ediyorım😭😭😭😭😭
Bizde bitti o alışkanlık eline verdiğim şeyi ağzına götürüyor bi tek. Dışarıda kedi kopek kus kovalıyor genelde 😀

Nasılsın hanımlar bende memleketten döndüm kürkçü dükkanına kızım hafif soğuk algınlığı var burnu tıkalı öksürüyor azı dişi kabarmış sanırım onun etkisi 😔ama büyüyorlar rabbim sağlık versin dermansız dert vermesin 🙏
Annemlerde çok güzeldi hersey baya sosyalleşmeyi şimdi de aynı ilgiyi bekliyor havalar da soğudu bakalım ne yapıcaz siiN bebeklerde de eşya kavramı var mı kızlar kızım artık anlıyor esyalarını tanıyor ne dersek yapıyor kendi istediği bişyi anlatmaya çalışıyor istemediği bişy için kafa sallıyor bilmiş bilmiş🤭😄😄
Eşya kavramı oluşmaya başladı istedigi şeyi getirir gösterir. Ben ondan tanidigi bi eşyasını istediğimde bana verir. Kendi dilini de oluşturmaya başladı yavaştan anlaşıyoruz. Bu sıra bol bol koltuk sehpa tırmanışlarında benimki 😀

Bizde bitti o alışkanlık eline verdiğim şeyi ağzına götürüyor bi tek. Dışarıda kedi kopek kus kovalıyor genelde 😀
Yaaaaa benim kızım ne bulsa ağzına atıyor 😭😭😭
Bizde dışarda kedi köpek kuş onları görünce bi heyecanlanıyor ki ama bebek arabasında ya da bisiklette😁😁😁

Aynen canım benim kızım da herşeyi biliyor bişey istiyorum mesela oyuncakları arasında anlıyor getiriyor getirmek istemezse yüzüme bile bakmıyor,,,,, bi de son 1 haftadır sinirlenince kendini yere atmaya çalışıyor hatta 2 kere bana tokat attı😔😔
Çok fena ya bu cadı ilk kızım çok usluydu bu kök söktürüyor valla😳😳😳

Saatlerce gezsek ses çıkarmaz bi tek parktan dönerken binmek istemiyor😂😂😂
Benimki bu sıra park merakını da bıraktı. Dün markete gitmiştik dönüşte kedi gordu sevdi sonra ben onu ordan uzaklaştırmaya çalışınca attı kendini yere 😀 kediyi istedigi kadar sevmesini bekledim sonra eve gidebildik 😀
Böyle de inat oluyorlar 😀

Benimki bu sıra park merakını da bıraktı. Dün markete gitmiştik dönüşte kedi gordu sevdi sonra ben onu ordan uzaklaştırmaya çalışınca attı kendini yere 😀 kediyi istedigi kadar sevmesini bekledim sonra eve gidebildik 😀
Böyle de inat oluyorlar 😀
Bende diyorum acaba benim kızım mı inat istediği bişey olmayınca kendini yere atıyor,,,, ilk kızım da böyle şeyler görmeyince bu korkutuyor valla beni😳😳😳

Bende diyorum acaba benim kızım mı inat istediği bişey olmayınca kendini yere atıyor,,,, ilk kızım da böyle şeyler görmeyince bu korkutuyor valla beni😳😳😳
Bu aralar normalmiş galiba inatlaşmaları benliklerini oluşturmaya başlıyorlarmış. Dün bende eşimle konuştum böyle her inatlastiginda istediğini yapmamak icin. Yoksa ileride daha fena hale geliyormuş ufak tefek şeylerde alttan alınır ama ileride her istediğini yaptırmaya kadar gidiyormuş bu durum.
yeni nesil çok cadi 😀

Bu aralar normalmiş galiba inatlaşmaları benliklerini oluşturmaya başlıyorlarmış. Dün bende eşimle konuştum böyle her inatlastiginda istediğini yapmamak icin. Yoksa ileride daha fena hale geliyormuş ufak tefek şeylerde alttan alınır ama ileride her istediğini yaptırmaya kadar gidiyormuş bu durum.
yeni nesil çok cadi 😀
Bende her istediğini yapmıyorum ama kıyamıyorum bazen çokkk fena oldu yaaa tam sevilmeli zamanları❤️❤️❤️❤️

Aynen canım benim kızım da herşeyi biliyor bişey istiyorum mesela oyuncakları arasında anlıyor getiriyor getirmek istemezse yüzüme bile bakmıyor,,,,, bi de son 1 haftadır sinirlenince kendini yere atmaya çalışıyor hatta 2 kere bana tokat attı😔😔
Çok fena ya bu cadı ilk kızım çok usluydu bu kök söktürüyor valla😳😳😳
Bi kaç kere hayır dediğimizde aynı şekilde yüzüme patlattı aslında kim olsa yapıyor bişyi yapma dememek lazımmış annemlerde biraz kırıldı o huyu geçicidir umarım yeni nesil bebeleri çık fena 🤭

Merhaba benim kızımda ne bulursa ağzına atanlardan parkta çaktırmadan atmaya çalışıyor bi de.kedi köpek kitaplarda çok seviyor yanımıza gelince basıyor çığlığı.sesi o kadar gür ki bağırınca kulaklarımız çınlıyor bizi zor günler bekliyor.Eli de doğuştan maşalı hiç vurma vs kelimesi bile geçmiyor evde ama istediğini yapmayınca hemen vurmaya başlıyor.Abimin oğlu tüm aileyi döver bu da ona çekti muhtemelen.1 sn oturmuyor bütün eşyaları odadan odaya taşıyor.1 yaş kontrolüne gittik 3 ayda 400 gr almış az emsin çok yesin dedi ama gün içinde 3-5 saatte emiyor yemeğini meyvesini yoğurdunu da yiyor nasıl kilo alıp boyu uzayacak bilmiyorum

Back