- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #52.461
Senin bu kattın lafların bana hep Mersin'de yaşayan kuzenlerimi hatırlatıyor ve senin de Adanalı olduğunuAyyyyy kızzzz valla kattım bi tabağa olmamış ama yiyommmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bu kattın lafların bana hep Mersin'de yaşayan kuzenlerimi hatırlatıyor ve senin de Adanalı olduğunuAyyyyy kızzzz valla kattım bi tabağa olmamış ama yiyommmmm
Senin bu kattın lafların bana hep Mersin'de yaşayan kuzenlerimi hatırlatıyor ve senin de Adanalı olduğunu ❤
Hayvanlara bayılıyor kızım. Sevdikten sonra yanından uzaklaşan hayvanların arkasından ağlıyormuş. Evde de dışarda da sürekli miyavlıyorBu arada benim bebek çok hayvansever sizinkilerde durum nasıl
Dün alışverişe çıktık arabada çok durmuyor yürümek istiyor hep elinden tuttum yürüyoruz kedi görüyor seviyor kuş görüyor yakalicam diye peşinden köpek görüyor seviyor hiç korkusu yok disarida hep kedi kovalıyoruz
Tuzlu hazırlayabilirsiniz börek yada poğaça. Ben börek ve sarma koymuştum tuzlu olarak. Çikolata toplari yaptık bide süsledik kürdanlara batırıp. Zaten pasta da oluyor yeterli geldi bize hatta artti bile yaptıklarımız.Merhabalar, yarın kızımın doğum günü var, konseptli bir doğum günü olacak. Ancak pasta hariç ikramlıklar neler olabilir, fazla kalabalık olmayacak, belki 6-7 kişi olacağız.
Neler ikram edebiliriz?
Tavsiye/ önerilerinizi bekliyorum
Evet benim de aklıma şey geldi, poğaça türü, sarma, kısır ve rus salatası falan. Yanına da kurabiye, çerez, pasta ve içecekler. Standart herhalde bu tarzTuzlu hazırlayabilirsiniz börek yada poğaça. Ben börek ve sarma koymuştum tuzlu olarak. Çikolata toplari yaptık bide süsledik kürdanlara batırıp. Zaten pasta da oluyor yeterli geldi bize hatta artti bile yaptıklarımız.
Ya zaten pasta tatlı oluyor en azından tuzlu da olsun ki dengelesin ben bi de o gün baya acıkmıştım pastadan ziyade böreklere gömüldümEvet benim de aklıma şey geldi, poğaça türü, sarma, kısır ve rus salatası falan. Yanına da kurabiye, çerez, pasta ve içecekler. Standart herhalde bu tarz
Ah ah getirenler sagolsunTesekkur ederiz. O araliklara uyum sagliyorsa bebisin ne mutlu. Bizimki istiyorki meme açık dursun istedigi zaman gelip emsin... tika basa yedikten sonra bile, hatta yemekteyken bile etmek istiyor.
Canim benim meme onlar icin guven duygusu resmen. Orda oldugunu gorunce kahkalar atiyor bizimkisi. Evet cok hareketliler, resmen kosturuyor. Insallah bu ay toparlariz.
Sagolasin canim, evet cok var ve cogu doktor da bilemiyor. Hatta bir arkadasimin cocuguna su cicegi demisler.
Olmayan hastaliklar türedi guzelim memleketim de ah ah...
Mutlu yıllara canımMerhabalar, yarın kızımın doğum günü var, konseptli bir doğum günü olacak. Ancak pasta hariç ikramlıklar neler olabilir, fazla kalabalık olmayacak, belki 6-7 kişi olacağız.
Neler ikram edebiliriz?
Tavsiye/ önerilerinizi bekliyorum
Teşekkürler.. Ya doğum gününde hastanelik olduk, saat 12den beri buradayız, serum verdiler kan aldılar. Enfeksiyon falan yokmuş şükür, ama dünden bu yana kadar 7 kez kustu, ateşlendi falan. Neyse ki şimdi uyuyor, serumun bitmesini bekliyoruz.Mutlu yıllara canım❤❤❤❤❤❤
Oyyyyy kuzum benim yaaaaaaTeşekkürler.. Ya doğum gününde hastanelik olduk, saat 12den beri buradayız, serum verdiler kan aldılar. Enfeksiyon falan yokmuş şükür, ama dünden bu yana kadar 7 kez kustu, ateşlendi falan. Neyse ki şimdi uyuyor, serumun bitmesini bekliyoruz.
Geçmiş olsun salgına mi yakalandı acaba mevsim değişimlerinden bebeklere daha fena etki ediyor. Umarım toparlar serumdan sonraTeşekkürler.. Ya doğum gününde hastanelik olduk, saat 12den beri buradayız, serum verdiler kan aldılar. Enfeksiyon falan yokmuş şükür, ama dünden bu yana kadar 7 kez kustu, ateşlendi falan. Neyse ki şimdi uyuyor, serumun bitmesini bekliyoruz.
Oğlum dis çıkarırken öyle oluyor bi hafta falan iştahsızlık sonra normale dönüyor.Kızlar merhaba,
Bebeklerinizde yemek durumları nasıl?
Benimki 1 hafta öncesine kadar herşeyi yiyordu. 1 haftadır sadece ekmek makarna hamurlu şeyler istiyor. Başka yemek yemiyor hep tükürüyor. Diş de gelecek olabilir ama, böyle bir isteksizlik gibi geçiş dönemi var mı acaba? Eskiye dönecekmiyiz? yemeyen çocuk ne zormuş (
Çok geçmiş olsun sonra yaparsınız inşaallahTeşekkürler.. Ya doğum gününde hastanelik olduk, saat 12den beri buradayız, serum verdiler kan aldılar. Enfeksiyon falan yokmuş şükür, ama dünden bu yana kadar 7 kez kustu, ateşlendi falan. Neyse ki şimdi uyuyor, serumun bitmesini bekliyoruz.
Benimki de oluyor ara ara bazende beğenmediyse hiç almıyor bişeyKızlar merhaba,
Bebeklerinizde yemek durumları nasıl?
Benimki 1 hafta öncesine kadar herşeyi yiyordu. 1 haftadır sadece ekmek makarna hamurlu şeyler istiyor. Başka yemek yemiyor hep tükürüyor. Diş de gelecek olabilir ama, böyle bir isteksizlik gibi geçiş dönemi var mı acaba? Eskiye dönecekmiyiz? yemeyen çocuk ne zormuş (
Serumu yeyince geçti, akşama kadar da ilaç şurup, yemek derken kendini toparladı. Şükür bişeyi kalmadı denilebilir. Güzel geçti doğum günü, mutlu da oldu canım benim yaÇok geçmiş olsun sonra yaparsınız inşaallah
Şükür toparladı kendini, serum iyi geldi, ilaçlarını falan da aldım, az birşey yemek de yedi, kendine geldi denilebilir. Dün mumu üfleyince, bardaktan pipetle su içince iyice keyiflendi bir deGeçmiş olsun salgına mi yakalandı acaba mevsim değişimlerinden bebeklere daha fena etki ediyor. Umarım toparlar serumdan sonra
SağolunOyyyyy kuzum benim yaaaaaa
Acaba yediği bişey mi dokundu bi de bu aralar salgın varmış dikkatli olun geçmiş olsunn