2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım bende 6+5ken gitmiştim 6 haftayla uyumlu demişti günlere çok takılmamak lazım sonuçta döllenme tarihi farklı herkesin.

Canım benimki tüp bebek yani alıp labaratuarda o gün döllendirme yapıyorlar geç döllenme durumu olmuyor yani. Ama tüp yaptıran başka arkadaşlarında geriden geliyor biraz oluyor yani boya göre hesap ediliyormuş ultrasonda dr bana sen kendi hesabını kullan dedi

inşallah uzun sürmez midem bulansın diye dua eden arkadaşlar bakin bulantı yaşayanlara güzel dua edin yani
Tamam da canım şimdiye kadar gördüğümüz her hamileliğin bir parçası gibi bu yiyeceklerden tiksinme, bulantı ve kusma olayı. Benim annem 9 ay bulantı kusma çekmiş tabi ki bunu da dilemiyoruz, yaşayanlara da rabbim kolaylıklar versin diye diliyorum hep.

Yani hamileliğini bu belirtilerle anlayanlar çoğunlukta olduğu için biz de acaba diyoruz bir sorun mu var? Gerçi kalp atışını duyduğumdan beri çok takmıyorum ama yine de iştahım yerinde maşallah her şeyi yiyorum tatlı dışında. Böyle giderse bişeylerden tiksinmezsem çok kilo almaktan da korkuyorum açıkçası. İyi beslenmeye gayret ediyorum ama bazen çok sık acıkıyorum. Dün gece 1 tabak meyve üstüne midem kazındı 1 paket çubuk kraker de bitirdim kendime inanamadım

Canım dr kan testinde istedi d vitamini ölçümünü, sonucu yarın alıcam duruma göre verir. Senin kanda bakıldı mı?
Bir de ilk gebeliğimde kullandığım karışık vitaminin içinde d vitamini de vardı

Kan testi istenmesi gerekiyor canım

kızlaarrr mide bulantısı kısa süren var mı ?

bnm geçen hafta berbattı ama simdi hiç bişeyım yok çok şükür

daha minnacık bunları hesaplama strese girme her bebek farklıdır ve bebeklerin gelişimleri çok oranızızdır karin ve kafaları büyük olur zamanla orantilanir bunlara takılma canım simdiden

ne güzel bol bol ye benim iki çocuğum var hic bulantimm olmadi senin gibi yiyordum kiymetini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…