• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
yok canım ben 2 hafta sonra gidicem
Pazartesi gittim dr geçen hafta 175 çıktı hcg 20 gün sonra çağırdı dr kese için ayrı çağırmadı hastane uzak bize
Anladim kuzum bebisinin kalp atisini da en kisa zamanda ilk gittiginde de gorursun insallah:dua:

Arkadaşlar ben bu 2. Cocuk fikrine alışamadım ağlıyorum her gün baş ağrılarım başladı sanki 2. Cocuk doğunca hayatım bitecek gibi biliyorum saçma ama moralim bozuk ilk doğumum sezaryen oldu ağrısı acısı emzirme sorunları vs tekrar sil baştan yaşamak...biraz iyi örneklere ihtiyacım var sanırım ya da ben iyi bir anne değilim:(( cok karışık yazdım ama durumum bu:(

Kızlar özellikle 2. Gebeliği olan arkadaşlar size soruyorum D vitamini kullanmış moydınız ilk gebelikte. Ben kullanmamıştım ama şimdi de 12. Haftada başlayacağız diyor. Acaba şehirden şehire mi farkediyor burası Erzurum malum. Kafam karıştı.
Ilk üç ay veriyorlar sadece. Sonraki aylardaydi d vitamini tam olarak hatırlamıyorum ayını. ..

Canım gayet iyi ben 6+3 üm sata göre ama cumartesi 6+1 olmam gerekirken boyuna göre 5+5 çıktım 2.40 bana az geldi 10.17 daha fazla canım. Bende haftaya pazartesi gidicem tekrar bakalım kaç çıkacak
Mm seninkide biraz karışık kısaltmalar ama seninki 5+5 benimki 7+1 yani sen 7 haftada gittiğinde kocaman olmuş olur o zaman inşallah haftaya neden çağırdı canım doktorum ben 10 haftada gidicem

Mm seninkide biraz karışık kısaltmalar ama seninki 5+5 benimki 7+1 yani sen 7 haftada gittiğinde kocaman olmuş olur o zaman inşallah haftaya neden çağırdı canım doktorum ben 10 haftada gidicem

canım ultrasondaki boyuna göre 5+5 normal sata göre 6+1 dim cumartesi bugün 6+3 bitti cuma 7 haftam bitecek zaten doktorda sen satı hesapla ultrason boya göre hesaplıyor dedi yani boyu 5+5 haftalık gibi.ama 3 gün var arada çok değil. Canım ben tüp doktıruma gittim ilk 10 gün sonra ordaki dr da baksın dedi burda devam edececeğim doktora da çok zaman geçirmeden gitmem lazım ki gelişimini ona göre takip eder

Merhaba. Ben bebeğimi kaybettim.Birazdan kürtaj olacağım
Canım çok çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bundan sonraki süreç için. Rabbim tekrarını yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik tekrar nasip etsin sana inşallah.

daha minnacık bunları hesaplama strese girme her bebek farklıdır ve bebeklerin gelişimleri çok oranızızdır karin ve kafaları büyük olur zamanla orantilanir bunlara takılma canım simdiden

Orası da öyle tabi daha başları bile karınlarına doğru eğik şekilde ama benim haftama yakın ya da aynı hafta olanlarım benden daha yüksek olunca panik yaptım aslında sadece 3 gün var arada dr da zaten anormal demedi kilo iyi 2 gr olması gerektiği gibi

Back