- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.407
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #4.481
Ah canım, Allah sabır versinMerhaba. Ben bebeğimi kaybettim.Birazdan kürtaj olacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım, Allah sabır versinMerhaba. Ben bebeğimi kaybettim.Birazdan kürtaj olacağım
canım çok üzüldüm neden ne olduMerhaba. Ben bebeğimi kaybettim.Birazdan kürtaj olacağım
Sen keseyi gordun mu canim?ayyy ne güzel canım gözün aydın inşallah bende bunları yazarım buraya aramizdada 3 gün var ben 2 hafta sonra gidicem
yok canım ben 2 hafta sonra gidicemSen keseyi gordun mu canim?
Canim cok gecmis olsun allahtan hayirlisj diliyorumMerhaba. Ben bebeğimi kaybettim.Birazdan kürtaj olacağım
Anladim kuzum bebisinin kalp atisini da en kisa zamanda ilk gittiginde de gorursun insallahyok canım ben 2 hafta sonra gidicem
Pazartesi gittim dr geçen hafta 175 çıktı hcg 20 gün sonra çağırdı dr kese için ayrı çağırmadı hastane uzak bize
Aminnnn insallahAnladim kuzum bebisinin kalp atisini da en kisa zamanda ilk gittiginde de gorursun insallah
Cok geçmiş olsun umarım iyisindirMerhaba. Ben bebeğimi kaybettim.Birazdan kürtaj olacağım
Cok üzüldüm sabırlar diliyorumMerhaba. Ben bebeğimi kaybettim.Birazdan kürtaj olacağım
Canım az verdim sigorta geçiyor zaten memleketteyim evime dönünce doktorum var o esas çok pahalı belki devlete gidebilirimher gittiğinde ücret ödüyor musun
Para için bu kadar sık çağırmış gibime geldi
Ahh canım ya geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun inşaallah en kısa zamanda toparlanırsınMerhaba. Ben bebeğimi kaybettim.Birazdan kürtaj olacağım
Ilk üç ay veriyorlar sadece. Sonraki aylardaydi d vitamini tam olarak hatırlamıyorum ayını. ..Kızlar özellikle 2. Gebeliği olan arkadaşlar size soruyorum D vitamini kullanmış moydınız ilk gebelikte. Ben kullanmamıştım ama şimdi de 12. Haftada başlayacağız diyor. Acaba şehirden şehire mi farkediyor burası Erzurum malum. Kafam karıştı.
Mm seninkide biraz karışık kısaltmalar ama seninki 5+5 benimki 7+1 yani sen 7 haftada gittiğinde kocaman olmuş olur o zaman inşallah haftaya neden çağırdı canım doktorum ben 10 haftada gidicemCanım gayet iyi ben 6+3 üm sata göre ama cumartesi 6+1 olmam gerekirken boyuna göre 5+5 çıktım 2.40 bana az geldi 10.17 daha fazla canım. Bende haftaya pazartesi gidicem tekrar bakalım kaç çıkacak
Çok üzüldüm. Allah sabır versin.Merhaba. Ben bebeğimi kaybettim.Birazdan kürtaj olacağım
Mm seninkide biraz karışık kısaltmalar ama seninki 5+5 benimki 7+1 yani sen 7 haftada gittiğinde kocaman olmuş olur o zaman inşallah haftaya neden çağırdı canım doktorum ben 10 haftada gidicem
Canım çok çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bundan sonraki süreç için. Rabbim tekrarını yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik tekrar nasip etsin sana inşallah.Merhaba. Ben bebeğimi kaybettim.Birazdan kürtaj olacağım
daha minnacık bunları hesaplama strese girme her bebek farklıdır ve bebeklerin gelişimleri çok oranızızdır karin ve kafaları büyük olur zamanla orantilanir bunlara takılma canım simdiden
Bu konu ile ilgili net bir bilgi yok canım. Drlar genelde 12. hftdan snr müsade edıyor. Idare edebılecek gıbı olsaydım boyatmazdım, ama çok beyaz benim. Çalışıyorumda.12. Haftadan sonra sıkıntı olmuyo mu.