How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aminn canım..evham yapmayım, stresli olmamak lazım alsında..bizimle birlikte her duygu bebişlerimize geçiyor..hem karakterini hem tüm yaşamını etkilememek adına kendimi teskin ediyorum..Ayy o uzun metrajlı ve anlamsız saçma sapan yorucu rüyalarımı da saymıyorum! büsbütün kendimi şaşırmış durumdayım..ben iş yerinde de müdürüm dışında kimseye söylemedim henüz..çay kahve içmemem bile tuhaflarına gidiyor..midemin hassasiyeti yakın zamanda sinüzit farenjit geçirmiş olmam la ayy sizin iyice bağışıklığınız zayıflamış, rapor filan mı alsanız gibi konuşmalara döndü iyice..Sonuçta Rabbim ne yazdıysa o olacak, akışına bırakmak lazım..bunu değiştirmenin yada bilmenin imkanı yok..o yüzden sadece zaman biraz hızlı aksın..bu karmaşık hallerden vücudumda bebekte sıyrılsın.. sonra güzel güzel beşikler karyolalar kıyafetler cinsiyetler isimler konuşalım istiyorum :KK70:

Ben yakın arkadaşlarıma amirlerime falan söyledim sürekli iş yerinde görüştüklerime. Evet akışına bırakmak lazım tabii tedaviyle olunca ekstra evham oluyor bende aşamaya geçmek istiyorum biraz büyüsün 4 aylık olsun falan rahatça kıyafet bakayım isim araştırayım odasını tasarlayayım falan şu an öyle bakınıyorum

3 litre su mu içiyorsunuz nasıl o kadar içiyorsunuz ben 1,5 litreyi zorla içiyorum sonra da artık wc ye sandalye koyup orada otursam daha iyi diyorum o kadar sık gidiyorum ki wc ye ☺️
Canim ben normalde de cok su içen biriyimdir :) 3u geçiyor ama 3ten sonrasını hesap etmiyorum :) normalde cok su içmeyip fazla su içmeye başladığında öyle olur canim su içtikçe tuvalete gidersin ama bir süre sonra vücut alışıyor

10.17 mm yazıyo küçükmüki acaba 7+1 günlük görünüyo pek bilgim yok ama küçük geldi sizin yazdıklarınıza göre

Canım gayet iyi ben 6+3 üm sata göre ama cumartesi 6+1 olmam gerekirken boyuna göre 5+5 çıktım 2.40 bana az geldi 10.17 daha fazla canım. Bende haftaya pazartesi gidicem tekrar bakalım kaç çıkacak

Benim cumartesi 5+5 haftalık çıktı sata göre 6+1 idi göründü canım vajinal ama kalp atışı da aldık ama istisnaymış doktorum öyle söyledi genelde 7. haftanın ortalarında daha net olur dedi erkenden olurmuş benimki gibi.
Maşallah canım inşallah ben de götürüm yarın güzel hamilelik geçirelim amin

Merhaba kızlar çok halsizim yaa. arada okuyorum ama yazamadim hic. sürekli bulanti var. ilk hamileligimde kusuyodum keske yine kusabilsem diyorum. surekli bulanmasi daha kötü. su içemiyorum hic normalde 2 -3 lt icerim

Kusması olan arkadaşlar biraz da olsa rahatlatan bir cozum buldum. Ekmeği küp küp kesip 180 derece firinda kizartin. Bir kaba koyun bulantiniz geldikce ya da karniniz aciktikca lokmalik atin agziniza malum istah da yok ama bu sayede yeniyor az da olsa bizim karbonhidrat protein agirlikli beslenmemiz gerekiyor ama hic yoktan mideye az birsey girmis oluyor. Hic yoktan mideyi bulandirmiyor. Benim çubuk krakerden beyaz leblebiden bile midem bulaniyor tutmuyor ama bu iyi geldi, hafif de ustune tuz ekeleyince iyi oluyor.ben su simitçi üçgen peynirlerinden bulacagim bir de boyle yiyebilirim gibi gördüm kendimi. :)

Canim ben normalde de cok su içen biriyimdir :) 3u geçiyor ama 3ten sonrasını hesap etmiyorum :) normalde cok su içmeyip fazla su içmeye başladığında öyle olur canim su içtikçe tuvalete gidersin ama bir süre sonra vücut alışıyor
Doğru normalde 1 bardak suyla günü kapatırdım şimdi hamilelikten herhalde susuyorum isteyerek içiyorum 5-6 bardak en azından

Kızlar karnıma birden bıçak saplanır gbi ağrı girdi dünde bugün de kramp heralde tam göbek üstü normal mi bunlar sizde de oldu mu hiç

Dün bulantı kusmadan acillik oldum sinuzit de tuttu cok fenaydi :KK43: sivi tavsiyesi ile parol verdiler serum olarak damardan. Kadin doğumda da bulanti kusma icin serum verdiler şimdilik dayandı ama yine baslayacak sabah aksam :KK43: doktorumla randevum yarın. Yarına kadar dayanayım bari ne verecekse versin igne mi serum mu ilac mi cok kotu yiyip icemiyorsun su bile midemi bulandiriyor kusuyorum :KK43: Allahim nolur artik bu mide bulantilarimiz dinsin nolur :dua:
inşallah uzun sürmez midem bulansın diye dua eden arkadaşlar bakin bulantı yaşayanlara güzel dua edin yani

Selam millet bende de acayip yorgunluk var ve göğüs ağrısı arada emzririyorumda inş gelecek hafta keseceğim sütten oğlumu
Hala doktora gitmedim Cuma gidecektim listede bir bayan gözüküyordu sabah gittim nöbet değişmiş erkek doktor olmuş öncelikli tercihim bayan eski doktorumda Doğum izinindevdoktor arayışındayım yani..
benim düşükte de oğlumdada hep kanamam oldu şimdi bu bebekte sürpriz kanama olacak aynı acıları çekicecem diye korkuyorum ben ilk bebeği kürtaj olmadan düşürdüm çok zor oldu doktorumun tavsiyesiydi doğaldan yanaydı biraz ama ciddi ağrılı oldu şimdi kanama olunca o yaşadıklarım aklıma geliyor gerçi oğlumda kanama oldu ama Sağlıcakla geldi şükür
Yani aşırı yorgun ruh halindeydim aniden küt diye uykum geliyor ilk hamilelikler ciddi rahim sızlaması gibi ağrı vardı geceleri eşime gece gece ovardı şimdi bunda hafif rahimde farklılık hissediyorum ama ciddi değil oğlumda bulantım olandı ama progestrandan sonra halsizlik olmuştı daha doktora da gitmedim ya belirsizlik biraz huzursuz ediyor benden böyle herkese iyi pazarlar
Niye keseceksin cnm hamile iken emzirmede sıkıntı olmaz diyorlar

Benimde aklıma takıldı ya cumartesi 6+1 di gebelik 2.47 boy çok mu kısa gelişmeme falan gibi bir durum olabilir mi acaba çok kısa geliyor bana dr boya göre çokta geri göstermedi 5+5 dedi ama bu evrelerde herkesin biraz geride sanırım sata göre. Bir durum olsa dr söylerdi herhalde mas başı işim dedim çalışabilirsin dedi bir sıkıntı yok dedi.

Benimde aklıma takıldı ya cumartesi 6+1 di gebelik 2.47 boy çok mu kısa gelişmeme falan gibi bir durum olabilir mi acaba çok kısa geliyor bana dr boya göre çokta geri göstermedi 5+5 dedi ama bu evrelerde herkesin biraz geride sanırım sata göre. Bir durum olsa dr söylerdi herhalde mas başı işim dedim çalışabilirsin dedi bir sıkıntı yok dedi.
Canım bu boy kese boyumu

Canım bende 6+5ken gitmiştim 6 haftayla uyumlu demişti günlere çok takılmamak lazım sonuçta döllenme tarihi farklı herkesin.

Back