- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #4.441
Aminn canım..evham yapmayım, stresli olmamak lazım alsında..bizimle birlikte her duygu bebişlerimize geçiyor..hem karakterini hem tüm yaşamını etkilememek adına kendimi teskin ediyorum..Ayy o uzun metrajlı ve anlamsız saçma sapan yorucu rüyalarımı da saymıyorum! büsbütün kendimi şaşırmış durumdayım..ben iş yerinde de müdürüm dışında kimseye söylemedim henüz..çay kahve içmemem bile tuhaflarına gidiyor..midemin hassasiyeti yakın zamanda sinüzit farenjit geçirmiş olmam la ayy sizin iyice bağışıklığınız zayıflamış, rapor filan mı alsanız gibi konuşmalara döndü iyice..Sonuçta Rabbim ne yazdıysa o olacak, akışına bırakmak lazım..bunu değiştirmenin yada bilmenin imkanı yok..o yüzden sadece zaman biraz hızlı aksın..bu karmaşık hallerden vücudumda bebekte sıyrılsın.. sonra güzel güzel beşikler karyolalar kıyafetler cinsiyetler isimler konuşalım istiyorum
Ben yakın arkadaşlarıma amirlerime falan söyledim sürekli iş yerinde görüştüklerime. Evet akışına bırakmak lazım tabii tedaviyle olunca ekstra evham oluyor bende aşamaya geçmek istiyorum biraz büyüsün 4 aylık olsun falan rahatça kıyafet bakayım isim araştırayım odasını tasarlayayım falan şu an öyle bakınıyorum