How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Dün bulantı kusmadan acillik oldum sinuzit de tuttu cok fenaydi :KK43: sivi tavsiyesi ile parol verdiler serum olarak damardan. Kadin doğumda da bulanti kusma icin serum verdiler şimdilik dayandı ama yine baslayacak sabah aksam :KK43: doktorumla randevum yarın. Yarına kadar dayanayım bari ne verecekse versin igne mi serum mu ilac mi cok kotu yiyip icemiyorsun su bile midemi bulandiriyor kusuyorum :KK43: Allahim nolur artik bu mide bulantilarimiz dinsin nolur :dua:

Yaa canım çok zor hiçkimse özenmesin bıuantıya gerçekten tuttuğu zaman fena oluyormuş ben kusmuyorum içim karışıyor arada sadece öğürtü oluyor bugün çok karışıyor mesela hiçbirşey yiyesim yok o bile fena seni düşünemiyorum çok geçmiş olsun tatlım inşallah kısa sürer doktorunda birşeyler verir elbet bir de gaviscon şurubu sorsana benim gastritim var o zamanlar vermişti bulantıya da iyi geliyordu hamilelikte de içiliyor diye biliyorum

:KK43: devlet hastaneleri nadir bazı doktorlar haricinde çok ilgisiz zaten maalesef ki.... ben istanbulda oturuyorum bu arada, medipol mega hastanesinden randevu aldım....

Valla ben ilk kontrole devlet hastanesine gitmiştim çok ilgisizdi ben 6 haftalıkken gitmiştim, hiç bir tahlil falan yapcaz demedi keseye baktı kese ölçüsünü soyledi 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedş ama bi daha oraya gitmeyeceğim, çok kısa sürdü zaten 1 dk kalmadım odada, odadan çıkarken elime reçete tutuşturdu ne ilaç yazdığını bilmiyordum eczaneye gidince öğrendim mide bulantısı hapı yazmıştı vitamin bi de ağrı kesici yazmış

Boyu anlamadım ben ya 2 cm canım boyu nerde yazıyo bebeği ilk defa görünce doktorada bişey sormadım o kadar heycan yaptım ağladım kii kendimden geçmişm hiç bişey sormadım yazıyormu ultrason kağıdında :KK49:

CRL diye bir ,ibare yazıyorsa ultraoson kağıdında orada yazan sayı boyu canım. Benim çünkü ulrtason görüntüsüde var boyu işaretlemiş görüntünün üzerinde CRL yazıyordu kağıdın köşesinde de CRL 2.40 ibaresi vardı.

Benim 2.hamileligim daha önce de yaşamadım şimdide yasamiyorum hafif bir koku hassasiyeti var sadece.
Doktorun bunun için bir ilaç önerebilir canım yataktan kalkınca hemen iciyorsun ilacı. Yada tuzlu cubuk koy yanına 5 6 tane ye. Gün içinde de yeşil elma Yemeni tavsiye ederim biraz daha rahatlatacak seni.
Allah kolaylik versin.
Doktor bir ilaç verdi ama hiç ise yaramadı
Krakerde fayda etmedi elmayı deneyeyim canım tskler

Ahh bi bilsem bende 3lt den fazla su icerim asitli agzima surmem ama yinede vaziyet ortada sanki deri degistiriyor gibiyim kuruyor ve dökülüyor anlam veremiyorum
valla kızlar benimde öle hayatımda içmediğim suyu içiyorum ama cok kurudum

merhaba kızlar..hafta sonundan beri sizi okuyorum ama yazacak fırsat bulamadım..cumartesi arabamızla ilgili servis işleri vs vardı oradan da annemlere uğradık..erkenden eve gelmemize rağmen uyudum kaldım..pazar gününü ise size anlatamam..uyumaktan yorulup uyanıp aynı halsizlikle tekrar sürekli nasıl uyur bir insan?24 saatin belki sadece 6 saatini uyanık geçirmeyi başarmışımdır :KK43: şimdi de iş yerindeyim ve yine uykum var :KK43: ayrıca midemin aşırı derecede karıştığını sürekli bir ekşime halinde olduğunu söyleyebilirim..Allah'tan kusmuyorum..ilk hamilelğimde bunların hiçbirisi olmamıştı 10 haftalık kalbi durmuştu minnakımın eşim o yüzden herşey normal bak uyumanda halsizlikte mide sıkıntılarıda..olsun varsın yat dinlen diyor..ama hasta gibi hissetmekte kötü..geçecek inş bugünler haftalar..yeter ki Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin hepimize!

Kızlar özellikle 2. Gebeliği olan arkadaşlar size soruyorum D vitamini kullanmış moydınız ilk gebelikte. Ben kullanmamıştım ama şimdi de 12. Haftada başlayacağız diyor. Acaba şehirden şehire mi farkediyor burası Erzurum malum. Kafam karıştı.
Ben kullandım ilk gebelikte Elevit di galiba ismi

Ben hamileliğini öğrendikten sonra ilk doktor kontrolüne gitmiş olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum : ilk kontrolde doktor ultrasonla bakmak dışında genel bir kan tahlili istedi mi değerlerinizi görmek için yoksa sadece ultrasonla mı bakıyorlar Ben 7. Haftada gitmiş olacağım ilk kontrole.
canım benden toxoplazma,rubella testleri yanı sıra tiroid değerleri, kan tam sayımı, idrar testi falan istendi

merhaba kızlar..hafta sonundan beri sizi okuyorum ama yazacak fırsat bulamadım..cumartesi arabamızla ilgili servis işleri vs vardı oradan da annemlere uğradık..erkenden eve gelmemize rağmen uyudum kaldım..pazar gününü ise size anlatamam..uyumaktan yorulup uyanıp aynı halsizlikle tekrar sürekli nasıl uyur bir insan?24 saatin belki sadece 6 saatini uyanık geçirmeyi başarmışımdır :KK43: şimdi de iş yerindeyim ve yine uykum var :KK43: ayrıca midemin aşırı derecede karıştığını sürekli bir ekşime halinde olduğunu söyleyebilirim..Allah'tan kusmuyorum..ilk hamilelğimde bunların hiçbirisi olmamıştı 10 haftalık kalbi durmuştu minnakımın eşim o yüzden herşey normal bak uyumanda halsizlikte mide sıkıntılarıda..olsun varsın yat dinlen diyor..ama hasta gibi hissetmekte kötü..geçecek inş bugünler haftalar..yeter ki Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin hepimize!

Aynı durumdayım içim karışıyor ve uyku hali hep var doymuyorum evde olsam tüm gün uyurum işyerinde aptal gibiyim öğle tatili var ama yemek ye gel yarım saat kadar kalıyor onda da ne ara uyuyacağım. Bende ondan korkuyorum kalp atışını bir duysam diyordum cumartesi duydum şimdi de ya durursa diyorum evhamda bir numarayım Rabbim hepimizinkini korusun inşallah

kızlar şunu untmayın düşecek bebeğe engel olamazsınız yani kalp atışını duydum rahat ettim diye bişey yok allah göstermesin 8. aydada doğum esnasındada herşey olabilir dokuz ay böyle geçmez allah ne yaşatmak isterse yaşayacaz evham yapmaya gerek yok.düşecek bebekte zaten kromozon eksikliği veya tutunamadığı için düşüyor yani sizin elinizdeki bişey değil tabiki dikkat etmek lazm.annem istemediği bi bebeği düşsün diye 1 ton odunu tek taşıdı düşmedi yani demek istediğim olanla ölene çare yok sakin olun ve stres yapmayın her şey olacağına varır diyorum tadını çıkartalım bence her anın

Aynı durumdayım içim karışıyor ve uyku hali hep var doymuyorum evde olsam tüm gün uyurum işyerinde aptal gibiyim öğle tatili var ama yemek ye gel yarım saat kadar kalıyor onda da ne ara uyuyacağım. Bende ondan korkuyorum kalp atışını bir duysam diyordum cumartesi duydum şimdi de ya durursa diyorum evhamda bir numarayım Rabbim hepimizinkini korusun inşallah
Aminn canım..evham yapmayım, stresli olmamak lazım alsında..bizimle birlikte her duygu bebişlerimize geçiyor..hem karakterini hem tüm yaşamını etkilememek adına kendimi teskin ediyorum..Ayy o uzun metrajlı ve anlamsız saçma sapan yorucu rüyalarımı da saymıyorum! büsbütün kendimi şaşırmış durumdayım..ben iş yerinde de müdürüm dışında kimseye söylemedim henüz..çay kahve içmemem bile tuhaflarına gidiyor..midemin hassasiyeti yakın zamanda sinüzit farenjit geçirmiş olmam la ayy sizin iyice bağışıklığınız zayıflamış, rapor filan mı alsanız gibi konuşmalara döndü iyice..Sonuçta Rabbim ne yazdıysa o olacak, akışına bırakmak lazım..bunu değiştirmenin yada bilmenin imkanı yok..o yüzden sadece zaman biraz hızlı aksın..bu karmaşık hallerden vücudumda bebekte sıyrılsın.. sonra güzel güzel beşikler karyolalar kıyafetler cinsiyetler isimler konuşalım istiyorum :D

CRL diye bir ,ibare yazıyorsa ultraoson kağıdında orada yazan sayı boyu canım. Benim çünkü ulrtason görüntüsüde var boyu işaretlemiş görüntünün üzerinde CRL yazıyordu kağıdın köşesinde de CRL 2.40 ibaresi vardı.
10.17 mm yazıyo küçükmüki acaba 7+1 günlük görünüyo pek bilgim yok ama küçük geldi sizin yazdıklarınıza göre

Ben de aynen 3lt den fazla su içerim her zaman ama su an ellerim o kadar kuru ki anlam veremiyorum
3 litre su mu içiyorsunuz nasıl o kadar içiyorsunuz ben 1,5 litreyi zorla içiyorum sonra da artık wc ye sandalye koyup orada otursam daha iyi diyorum o kadar sık gidiyorum ki wc ye ☺️

Back